Bere

Berea este o bautura obtinuta din fermentarea grauntelor de cereale, din malt de orz (ce poate fi inlocuit cu grau, porumb sau orez. In timpul procesului de fermentare stimulat de drojdie, zaharul produce alcool si dioxid de carbon, ce ramane in bere.


Berea moderna este produsa prin fermentarea cu hamei, care adauga gustul amar, functioneaza ca un conservant si stabilizator pentru produsul finit. Pentru diferite tipuri si stiluri de bere, hameiul este inlocuit cu tot felul de arome, ierburi, radacini si fructe. 


Berea are origini vechi de mii de ani si a fost produsa de cele mai puternice civilizatii. In ultimii 30 de ani, berea a crescut in popularitate, a devenit a treia cea mai consumata bautura din lume, dupa apa si cafea.


Popularitatea berii a dus la dezvoltarea unor sortimente variate, si pentru a se face o distinctie, au fost diferentiate in functie de metode de productie si ingrediente in tipuri si stiluri. Tipurile de bere principale sunt: Ale, Lager, Malt si Stout. Stilurile de bere principale sunt Blonde, Dark, Pale, Red, India Pale Ale (IPA), Pilsner si Golden.


In ultimii ani a devenit populara si berea artizanala, produsa dupa o reteta traditionala sau inovatoare, in cantitati mici, in micro-berarii, cu ingrediente naturale, fara conservanti sau alte tipuri de substante care sa Îi mareasca termenul de valabilitate.


Pe Pe Beicevrei.ro, în categoria Bere & RTD ai la dispozitie bere produsa in Europa, America de Nord si Asia: Budweiser Budvar, Clausthaler, Carlsberg, Tuborg, Crabbies, Porte Romane-Maddam, One Beer Later, Zaganu, Corona si Kyoto.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Grilă Listă
Filtru
  • Budweiser Budvar - Bere Lager 20 buc. x 0.5L, sticla, Alc: 5% Budweiser Budvar - Bere Lager 20 buc. x 0.5L, sticla, Alc: 5%

    Budweiser Budvar - Bere Lager 20 buc. x 0.5L, sticla, Alc: 5%

    Numele Budweiser Budvar vine din Cehia, de la orașul České Budějovice, numit Budweis în germană. În 1265, Regele Ottokar al II-lea, rege al Boemiei (regiune istorică din Cehia), a oferit dreptul celor din České Budějovice să fabrice bere. La un moment dat, berăria din oraș a fost producătorul oficial al Sfântului Imperiu Roman.

     

    Războiul de Treizeci de Ani a devastat berăriile din Cehia. Ulterior, în 1802, cetățenii vorbitori de limba germană au construit o berărie separată. A urmat perioada de ocupație a Cehiei, din Al Doilea Război Mondial, și naționalizarea fabricii de regimul comunist (până în 1989). În ultimii 30 de ani, Buweiser Budvar, și-a diversificat gama de bere, a crescut cantitățile exportate și a devenit una dintre cele mai apreciate mărci de bere tradiționale din Europa.

     

    În 2020 producătorul european aduce o nouă identitate vizuală globală, inspirată de etichele istorice care datează de la fondarea berăriei în 1895.

     

    Noua etichetă prezintă logo-ul vintage, inconfundabil, mutat în zona superioară a etichetei asemenea unui blazon nobil.

     

    De asemenea, zona centrală a noului design este o referință clară la ingredientele locale din Budvar, care sunt neschimbate de la sfârșitul secolului 19: conuri de hamei Saaz, crescut în Žatec, apă naturală pură, din lacuri formate în Era Glaciară și grăunțe dintr-un soi unic de orz, crescut în Moravia.

     

     

    AROMĂ: Hameiul Saaz oferă gustul amar caracteristic, lăsat să își facă simțită prezența pentru scurtă durată, înainte să fie echilibrat de o dulceață de miere polifloră, strecurată de natură printre celelalte ingrediente. O bere relaxantă, fără prea mult dioxid de carbon, relaxantă și răcoritoare.

     

    119,00 RON
  • Zaganu - Bere artizanala Rosie Double Rye IPA 12 buc. x 0.33L, Alc: 8% Zaganu - Bere artizanala Rosie Double Rye IPA 12 buc. x 0.33L, Alc: 8%

    Zaganu - Bere artizanala Rosie Double Rye IPA 12 buc. x 0.33L, Alc: 8%

    Zăganu este o berărie 100% românească, independentă, fondată în 2013 de Alexandru și Laurențiu, doi atreprenori români. Numele fabricii și brand-ului de bere, Zaganu, este împrumutat de la o specie de vultur bărbos, dispărut în urmă cu 100 de ani.

     

    Micro-berăria celor doi tineri afaceriști se află în județul Prahova, aproape de stațiunea Cheia, în peisajul frumos de la poalele vârfului Zăganu din munții Carpați. În mijlocul naturii, echipa Zăganu folosește cele mai naturale și pure ingrediente: apă, malț, hamei și drojdie, fermentate în diferite sortimente de bere oferite publicului fără pasteurizare.

     

    Portofoliul Zăganu are 11 sortimente de bere, ce include ediții limitate, produse din diferite tipuri de malț și hamei inspirate de rețetele vechi din statele Europene, cum ar fi: Marea Britanie, Belgia și Germania.

     

    Zaganu Double Rye IPA este o bere produsă cu o cantitate dublă de hamei și patru malțuri diferite, dintre care unul de secara. La acest sortiment sunt adăugate trei hameiuri americane, în diferite faze ale maturării, ce dezvoltă o aromă mai consistentă și mai complexă.

     

     

    AROMĂ: Arome puternice de malț și hamei ce structurează un caracter ușor picant și astringent.

     

    144,51 RON
  • Zaganu - Bere artizanala Adonis India Pale Lager 20 buc. x 0.5L, Alc: 6% Zaganu - Bere artizanala Adonis India Pale Lager 20 buc. x 0.5L, Alc: 6%

    Zaganu - Bere artizanala Adonis India Pale Lager 20 buc. x 0.5L, Alc: 6%

    Zăganu este o berărie 100% românească, independentă, fondată în 2013 de Alexandru și Laurențiu, doi atreprenori români. Numele fabricii și brand-ului de bere, Zaganu, este împrumutat de la o specie de vultur bărbos, dispărut în urmă cu 100 de ani.

     

    Micro-berăria celor doi tineri afaceriști se află în județul Prahova, aproape de stațiunea Cheia, în peisajul frumos de la poalele vârfului Zăganu din munții Carpați. În mijlocul naturii, echipa Zăganu folosește cele mai naturale și pure ingrediente: apă, malț, hamei și drojdie, fermentate în diferite sortimente de bere oferite publicului fără pasteurizare.

     

    Portofoliul Zăganu are 11 sortimente de bere, ce include ediții limitate, produse din diferite tipuri de malț și hamei inspirate de rețetele vechi din statele Europene, cum ar fi: Marea Britanie, Belgia și Germania.

     

     

    AROMĂ: O bere India Pale Ale produsă de Zăganu în colaborare cu băieții de la berăria Hop Hooligans. Oferă o aromă cu mult malț proaspăt, ușor vegetală/florală și amăruie mulțumită hameiului bine uscat.

     

    218,96 RON
  • Franklin & Sons - Ginger Beer fara alcool 24 buc. x 0.2L - sticla Franklin & Sons - Ginger Beer fara alcool 24 buc. x 0.2L - sticla

    Franklin & Sons - Ginger Beer fara alcool 24 buc. x 0.2L - sticla

    Franklin & Sons este unul dintre mai cunoscuți producători de băuturi răcoritoare și tonice din Marea Britanie. Compania a fost înființată în 1886 în orașul englez Rickmansworth, unde frații George, Frederick și Albert aveau un magazin de dulciuri.

     

    De peste 130 de ani, compania păstrează numele și dedicarea fondatorilor prin producția băuturilor cu arome dulci, ori revigorante, dar și inovația continuă în ceea ce privește metodele, rețetele, ingrediente și conceptele pe care se bazează gamele de produse.

     

    Băuturile sunt produse cu ingrediente naturale, începând cu apa de izvor din regiunea Staffordshire, zahărul produs exclusiv in Regatul Unit, fructe și ierburi locale, la care se adaugă multe alte ingrediente aduse de pe toate continentele.

     

    Berea cu ghimbir de la Franklin & Sons este o alternativă light al clasicului lager, produsă după o rețetă simplă ce presupune macerarea ghimbirului pur, fără adaos de arome artificiale, îndulcitori sintetici sau conservanți. Pentru cea mai intensă aromă, ghimbirul este lăsat să fiarbă cu malț din orz timp de 5 zile. Înainte ca zahărul să se transforme în alcool amestecul este oprit și completat cu o cantitate mică de lămâie pentru a oferi berii acel gust răcoritor. 

     

     

    AROMA: Un amestec minunat de arome naturale de condimente din ghimbir, ușor calde și deosebit de răcoritoare după câteva minte de răcire la frigider sau în gheață. 

     

    151,73 RON
  • One beer later - Bere artizanala Rock`N`Beer  12 bucati x 0,33L, Alc: 5% One beer later - Bere artizanala Rock`N`Beer  12 bucati x 0,33L, Alc: 5%

    One beer later - Bere artizanala Rock`N`Beer 12 bucati x 0,33L, Alc: 5%

    François-Xavier și Ionuț sunt doi antreprenori care s-au întâlnit la o bere după un eveniment sportiv din Buzău. După mulți ani și multe întâlniri, din tot ce au în comun a apărut ideea de a crea One Beer Later, o bere artizanală, produsă în România.  

     

    Cu multă dedicare și efort, cei doi au început producția de bere în toamna anului 2017. Berăria se află în Buzău, orașul dintre munți, liniștit și potrivit pentru a crea o bere artizanală (craft beer), un produs de fermentație cu patru ingrediente naturale: apă de fântână, hamei, drojdie și malț.

     

    One Beer Later este o bere obținută cu ajutorul tehnologiei moderne și a metodei tradiționale bain-marie. Fermentarea este realizată într-un rezervor conic pentru o perioadă de câteva săptămâni, fără filtrare sau pasteurizare.

     

     

    AROMA: Rock’N’Beer este un czech lager cu gust amărui, dar catifelat, și o aromă în care hameiul predomină, cu note ușor florale. Malțul se simte discret, cât sa dea echilibru.

     

    72,00 RON
  • One beer later - Bere artizanala Fresh Restart 12 buc x 0,33L, Alc: 5% One beer later - Bere artizanala Fresh Restart 12 buc x 0,33L, Alc: 5%

    One beer later - Bere artizanala Fresh Restart 12 buc x 0,33L, Alc: 5%

    François-Xavier și Ionuț sunt doi antreprenori care s-au întâlnit la o bere după un eveniment sportiv din Buzău. După mulți ani și multe întâlniri, din tot ce au în comun a apărut ideea de a crea One Beer Later, o bere artizanală, produsă în România.  

     

    Cu multă dedicare și efort, cei doi au început producția de bere în toamna anului 2017. Berăria se află în Buzău, orașul dintre munți, liniștit și potrivit pentru a crea o bere artizanală (craft beer), un produs de fermentație cu patru ingrediente naturale: apă de fântână, hamei, drojdie și malț.

     

    One Beer Later este o bere obținută cu ajutorul tehnologiei moderne și a metodei tradiționale bain-marie. Fermentarea este realizată într-un rezervor conic pentru o perioadă de câteva săptămâni, fără filtrare sau pasteurizare.

     

     

    AROMA: Fresh Restart este o bere fermentată cu coji de portocală, ce îi oferă aromă intensă de fructe și aromă de hamei Cascade. Hameiul american oferă aromă picantă de citrice, din care se distinge o notă de grepfrut roșu. Malțul vine în completarea aromelor fructate pentru a aduce un echilibru între dulce și amar, ce ne reamintește că Fresh Restart este, în cele din urmă, o bere artizanală.

     

    84,00 RON
  • One beer later - Bere artizanala Perfect Reply 12 buc x 0,33L, Alc: 5% One beer later - Bere artizanala Perfect Reply 12 buc x 0,33L, Alc: 5%

    One beer later - Bere artizanala Perfect Reply 12 buc x 0,33L, Alc: 5%

    François-Xavier și Ionuț sunt doi antreprenori care s-au întâlnit la o bere după un eveniment sportiv din Buzău. După mulți ani și multe întâlniri, din tot ce au în comun a apărut ideea de a crea One Beer Later, o bere artizanală, produsă în România. 

     

    Cu multă dedicare și efort, cei doi au început producția de bere în toamna anului 2017. Berăria se află în Buzău, orașul dintre munți, liniștit și potrivit pentru a crea o bere artizanală (craft beer), un produs de fermentație cu patru ingrediente naturale: apă de fântână, hamei, drojdie și malț.

     

    One Beer Later este o bere obținută cu ajutorul tehnologiei moderne și a metodei tradiționale bain-marie. Fermentarea este realizată într-un rezervor conic pentru o perioadă de câteva săptămâni, fără filtrare sau pasteurizare.

     

     

    AROMA: Perfect Reply are spumă bogată, aromă de hamei american și condimente cu note florale proaspete. Aroma ușoară de malț și gustul amar atenuat face din această bere o variantă mai ușoară a etichetei Drink Different, produsă după aceeași rețetă.

     

    72,00 RON
  • One beer later - Bere artizanala Jos Palaria 12 buc x 0,33L, Alc: 6% One beer later - Bere artizanala Jos Palaria 12 buc x 0,33L, Alc: 6%

    One beer later - Bere artizanala Jos Palaria 12 buc x 0,33L, Alc: 6%

    François-Xavier și Ionuț sunt doi antreprenori care s-au întâlnit la o bere după un eveniment sportiv din Buzău. După mulți ani și multe întâlniri, din tot ce au în comun a apărut ideea de a crea One Beer Later, o bere artizanală, produsă în România. 

     

    Cu multă dedicare și efort, cei doi au început producția de bere în toamna anului 2017. Berăria se află în Buzău, orașul dintre munți, liniștit și potrivit pentru a crea o bere artizanală (craft beer), un produs de fermentație cu patru ingrediente naturale: apă de fântână, hamei, drojdie și malț.

     

    One Beer Later este o bere obținută cu ajutorul tehnologiei moderne și a metodei tradiționale bain-marie. Fermentarea este realizată într-un rezervor conic pentru o perioadă de câteva săptămâni, fără filtrare sau pasteurizare.

     

     

    AROMA: Ce-a mai nouă bere românească de la One Beer Later este încă un exemplu de produs artizanal, curat și natural. Prima aromă care învăluie cu ușurință simțurile este cea de hamei – previzibilă pentru un American IPA - echilibrat de notele proaspete de pin și grepfrut. Jos pălăria pentru berarii din Buzău!

     

    90,00 RON
  • Zaganu Imperial IPA 12 buc. x 0.33L - sticla, Alc: 10% Zaganu Imperial IPA 12 buc. x 0.33L - sticla, Alc: 10%

    Zaganu Imperial IPA 12 buc. x 0.33L - sticla, Alc: 10%

    Zăganu este o berărie 100% românească, independentă, fondată în 2013 de Alexandru și Laurențiu, doi atreprenori români. Numele fabricii și brand-ului de bere, Zaganu, este împrumutat de la o specie de vultur bărbos, dispărut în urmă cu 100 de ani.

     

    Micro-berăria celor doi tineri afaceriști se află în județul Prahova, aproape de stațiunea Cheia, în peisajul frumos de la poalele vârfului Zăganu din munții Carpați. În mijlocul naturii, echipa Zăganu folosește cele mai naturale și pure ingrediente: apă, malț, hamei și drojdie, fermentate în diferite sortimente de bere oferite publicului fără pasteurizare.

     

    La împlinirea a cinci ani de activitate a berăriei Zăganu, echipa din Prahova a creat un Imperial Ipa numit ‘500’ pentru a cinsti viziunea marelui inventator Henri Coandă. Pionierul aviației moderne a realizat în anii 1970, la Măneciu, prototipul unei conducte suspendate prin care se deplasa un tren cu o viteză de 500 Km/h. Această invenție ar fi permis un drum între Ploiești și București ce dura 7-8 minute.

     

    Proiectul etraordinar nu a fost pus în practică din lipsă de fonduri. Cu toate acestea, invenția lui Coandă a trezit din nou interesul și poate fi materializată în curând. Pentru această viziune, cinstiți un Imperial IPA de la Zăganu, o bere artizanală produsă cu ingrediente naturale ce oferă 10% vol. alcool și gust inconfundabil.

     

     

    AROMĂ: Arome de malț și hamei aflate într-un echilibru perfect. Consistentă dar moale și foarte ușor de savurat.

     

    147,80 RON
  • Budweiser Budvar - Bere Lager 24 buc. x 0.33L, sticla, Alc: 5% Budweiser Budvar - Bere Lager 24 buc. x 0.33L, sticla, Alc: 5%

    Budweiser Budvar - Bere Lager 24 buc. x 0.33L, sticla, Alc: 5%

    Numele Budweiser Budvar vine din Cehia, de la orașul České Budějovice, numit Budweis în germană. În 1265, Regele Ottokar al II-lea, rege al Boemiei (regiune istorică din Cehia), a oferit dreptul celor din České Budějovice să fabrice bere. La un moment dat, berăria din oraș a fost producătorul oficial al Sfântului Imperiu Roman.

     

    Războiul de Treizeci de Ani a devastat berăriile din Cehia. Ulterior, în 1802, cetățenii vorbitori de limba germană au construit o berărie separată. A urmat perioada de ocupație a Cehiei, din Al Doilea Război Mondial, și naționalizarea fabricii de regimul comunist (până în 1989). În ultimii 30 de ani, Buweiser Budvar, și-a diversificat gama de bere, a crescut cantitățile exportate și a devenit una dintre cele mai apreciate mărci de bere tradiționale din Europa.

     

    În 2020 producătorul european aduce o nouă identitate vizuală globală, inspirată de etichele istorice care datează de la fondarea berăriei în 1895.

     

    Noua etichetă prezintă logo-ul vintage, inconfundabil, mutat în zona superioară a etichetei asemenea unui blazon nobil.

     

    De asemenea, zona centrală a noului design este o referință clară la ingredientele locale din Budvar, care sunt neschimbate de la sfârșitul secolului 19: conuri de hamei Saaz, crescut în Žatec, apă naturală pură, din lacuri formate în Era Glaciară și grăunțe dintr-un soi unic de orz, crescut în Moravia.

     

     

    AROMĂ: Hameiul Saaz oferă gustul amar caracteristic, lăsat să își facă simțită prezența pentru scurtă durată, înainte să fie echilibrat de o dulceață de miere polifloră, strecurată de natură printre celelalte ingrediente. O bere relaxantă, fără prea mult dioxid de carbon, relaxantă și răcoritoare.

     

    114,24 RON
  • Budweiser Budvar - Bere Dark Lager 4 buc. x 0.33L, sticla, Alc: 4.7% Budweiser Budvar - Bere Dark Lager 4 buc. x 0.33L, sticla, Alc: 4.7%

    Budweiser Budvar - Bere Dark Lager 4 buc. x 0.33L, sticla, Alc: 4.7%

    Numele Budweiser Budvar vine din Cehia, de la orașul České Budějovice, numit Budweis în germană. În 1265, Regele Ottokar al II-lea, rege al Boemiei (regiune istorică din Cehia), a oferit dreptul celor din České Budějovice să fabrice bere. La un moment dat, berăria din oraș a fost producătorul oficial al Sfântului Imperiu Roman.

     

    Războiul de Treizeci de Ani a devastat berăriile din Cehia. Ulterior, în 1802, cetățenii vorbitori de limba germană au construit o berărie separată. A urmat perioada de ocupație a Cehiei, din Al Doilea Război Mondial, și naționalizarea fabricii de regimul comunist (până în 1989). În ultimii 30 de ani, compania care produce Buweiser Budvar, în České Budějovice, Cehia, și-a diversificat gama de bere, a crescut cantitățile exportate și a devenit una dintre cele mai apreciate mărci de bere tradiționale din Europa.

     

    Budweiser Budvar este fabricată din cele mai bune ingrediente: conuri de hamei Saaz, crescut în Žatec, apă naturală pură, din lacuri formate în Era Glaciară și grăunțe dintr-un soi unic de orz, crescut în Moravia. Varianta Dark Lager conține și malțuri Munich și Caramel rumenite pentru a oferi berii acel profil aromatic, ce își are rădăcinile în urmă cu sute de ani, când era produsă Boemia pentru cei care doreau un gust mai puternic și revigorant.

     

    În 2020 producătorul european aduce o nouă identitate vizuală globală, inspirată de etichele istorice care datează de la fondarea berăriei în 1895.

     

    Noua etichetă prezintă logo-ul vintage, inconfundabil, mutat în zona superioară a etichetei asemenea unui blazon nobil. De asemenea, zona centrală a noului design este o referință clară la ingredientele locale din Budvar, care sunt neschimbate de la sfârșitul secolului 19

     

     

    AROMĂ: Budweiser Dark Lager este produsă cu adaos de malțuri rumenite, ce oferă o aromă naturală și bine definită de cafea și ciocolată amară. 

     

    19,04 RON
  • Budweiser Budvar - Bere Lager 4 buc. x 0.33L, sticla, Alc: 5% Budweiser Budvar - Bere Lager 4 buc. x 0.33L, sticla, Alc: 5%

    Budweiser Budvar - Bere Lager 4 buc. x 0.33L, sticla, Alc: 5%

    Numele Budweiser Budvar vine din Cehia, de la orașul České Budějovice, numit Budweis în germană. În 1265, Regele Ottokar al II-lea, rege al Boemiei (regiune istorică din Cehia), a oferit dreptul celor din České Budějovice să fabrice bere. La un moment dat, berăria din oraș a fost producătorul oficial al Sfântului Imperiu Roman.

     

    Războiul de Treizeci de Ani a devastat berăriile din Cehia. Ulterior, în 1802, cetățenii vorbitori de limba germană au construit o berărie separată. A urmat perioada de ocupație a Cehiei, din Al Doilea Război Mondial, și naționalizarea fabricii de regimul comunist (până în 1989). În ultimii 30 de ani, Buweiser Budvar, și-a diversificat gama de bere, a crescut cantitățile exportate și a devenit una dintre cele mai apreciate mărci de bere tradiționale din Europa.

     

    În 2020 producătorul european aduce o nouă identitate vizuală globală, inspirată de etichele istorice care datează de la fondarea berăriei în 1895.

     

    Noua etichetă prezintă logo-ul vintage, inconfundabil, mutat în zona superioară a etichetei asemenea unui blazon nobil.

     

    De asemenea, zona centrală a noului design este o referință clară la ingredientele locale din Budvar, care sunt neschimbate de la sfârșitul secolului 19: conuri de hamei Saaz, crescut în Žatec, apă naturală pură, din lacuri formate în Era Glaciară și grăunțe dintr-un soi unic de orz, crescut în Moravia.

     

     

    AROMĂ: Hameiul Saaz oferă gustul amar caracteristic, lăsat să își facă simțită prezența pentru scurtă durată, înainte să fie echilibrat de o dulceață de miere polifloră, strecurată de natură printre celelalte ingrediente. O bere relaxantă, fără prea mult dioxid de carbon, relaxantă și răcoritoare.

     

    19,04 RON
  • Porte Romane - Maddam bere blonda pale ale - 12 buc x 0.5L, Alc: 5.5% Porte Romane - Maddam bere blonda pale ale - 12 buc x 0.5L, Alc: 5.5%

    Porte Romane - Maddam bere blonda pale ale - 12 buc x 0.5L, Alc: 5.5%

    Maddam Porte Romane este iniţiativa inedită a verilor Alexis si Vianney din Burgundia, care au hotărât să creeze in inima podgoriilor Chablis, o bere artizanală. Din dorinţa de a se întoarce la rădăcinile producţiei naturale de bere, ce doi tineri antreprenori au ales să ofere publicului o bere naturală din malţ bio, hamei bio, drojdie din compuşi naturali certificaţi NON OGM şi zahăr bio, în variantă clasică şi aromată, nefiltrată şi nepasteurizată, cu un volum de 5.5% alcool, la 0.5 L.

    Din cele şapte sortimente, Porte Romane Blonde Bio Pale Ale este cea aleasă să poarte onoarea berii blonde din Chablis peste graniţele hexagonului. În 2017, Blonde Bio Pale Ale a fost desemnată cea mai bună bere blondă din Franţa şi cea mai bună bere la Internaţional Beer Challenge 2017, din Marea Britanie.

    Maddam Porte Romane Blonde Bio Pale Ale este berea care va deveni preferata ’bine crescută’ a celor mai pretenţioşi dintre fanii produselor artizanale şi naturale. În orice caz, această bere blondă, creată în ţara vinului, este o experienţă de neratat.
    415,31 RON
  • Corona extra - Bere Pale Lager Mexic 24 buc x 0,355L, Alc: 4.5% Corona extra - Bere Pale Lager Mexic 24 buc x 0,355L, Alc: 4.5%
    -28%

    Corona extra - Bere Pale Lager Mexic 24 buc x 0,355L, Alc: 4.5%

    O bere dublu fermentată, produsă numai în Mexic, ceea ce o face să îşi păstreze gustul şi calităţile neschimbate, indiferent de colţul de lume în care ne aflăm atunci când savurăm o Corona Extra.

    Preț normal: 171,36 RON

    Special Price 123,99 RON

    (-47,37 RON)
  • One beer later - Bere artizanala  American Stout 12 buc x 0,33L, Alc: 5% One beer later - Bere artizanala  American Stout 12 buc x 0,33L, Alc: 5%

    One beer later - Bere artizanala American Stout 12 buc x 0,33L, Alc: 5%

    Numele spune totul, One Beer Later, realitatea se transforma si esti purtat intr-o calatorie fantastica si memorabila. Fie te simti mai destept decat Einstein, fie ai sfaturi de oferit, ca un adevarat guru,sau pur si simplu totul ti se pare mai frumos. One Beer Later, ceva mereu se schimba si ocaziile apar.Berea artizanala este cunoscuta si sub numele importat ca atare, "craft beer", un produs de fermentatie preparat din cereale, in cea mai mare parte din orz. O bere artizanala, de tip American Stout, mediu alcoolizata, cu aroma puternica de hamei si "finish" amarui caracteristic, ce pune Buzaul pe harta producatorilor de bere artizanala din Romania.

    COMPOZITIE: Apa de fantana, malt de orz romanesc, malt Crystal, malt negru, malt Chocolate, malt de grau, orz prajit, hamei Chinook, hamei Nugget, drojdie.
    TEMPERATURA DE DEPOZITARE: Sub 20ºC, optim 12ºC.
    90,00 RON
  • One beer later - Bere artizanala American Ale 12 buc x 0,33L, Alc: 5% One beer later - Bere artizanala American Ale 12 buc x 0,33L, Alc: 5%

    One beer later - Bere artizanala American Ale 12 buc x 0,33L, Alc: 5%

    Numele spune totul, One Beer Later, realitatea se transforma si esti purtat intr-o calatorie fantastica si memorabila. One Beer Later, ceva mereu se schimba si ocaziile apar.Berea artizanala este cunoscuta si sub numele importat ca atare, "craft beer", un produs de fermentatie preparat din cereale, in cea mai mare parte din orz.One Beer Later este o bere nefiltrata, nepasteurizata. Tehnologia folosita este cea traditionala, bain-marie, pentru o incalzire blanda si uniforma, fermentator conic si fermentare prelungita, de cateva saptamani, fara filtrare sau pasteurizare. Toate acestea pentru un gust unic si memorabil.One Beer Later ne incanta cu o noua bere, de data aceasta o bere artizanala in stilul American Amber Ale, de culoarea chihlimbarului, mediu acidulata, cu note caracteristice de malt caramelizat , pin si lamaie, de la varietatile americane de hamei. Berea ALE este un tip de bere caracterizat prin drojdia care fermenteaza rapid dandu-i un gust dulce, corpolent si fructat. Cele mai multe beri contin hamei - ajuta la pastrarea berii si la raspandirea unei amaraciuni cu rol de dusman al dulcelui excesiv provenit din malt. Berea ALE este fermentata la temperaturi cuprinse intre 15 si 25ºC,la temperaturi superioare - drojdia poate produce o cantitate considerabila de esteri si alte arome secundare ce vor conduce la o bere fructata.

    COMPOZITIE: Apa de fantana, malt de orz romanesc, malt Crystal, hamei Centenar, hamei Columbus, drojdie.
    TEMPERATURA DE DEPOZITARE: Sub 20ºC, optim 12ºC.
    84,00 RON
  • One beer later - Bere artizanala American IPA 12 buc x 0,33L, Alc: 5% One beer later - Bere artizanala American IPA 12 buc x 0,33L, Alc: 5%

    One beer later - Bere artizanala American IPA 12 buc x 0,33L, Alc: 5%

    Numele spune totul, One Beer Later, realitatea se transforma si esti purtat intr-o calatorie fantastica si memorabila. One Beer Later, ceva mereu se schimba si ocaziile apar.Berea artizanala este cunoscuta si sub numele importat ca atare, "craft beer", un produs de fermentatie preparat din cereale, in cea mai mare parte din orz.One Beer Later este o bere nefiltrata, nepasteurizata. Tehnologia folosita este cea traditionala, bain-marie, pentru o incalzire blanda si uniforma, fermentator conic si fermentare prelungita, de cateva saptamani, fara filtrare sau pasteurizare. Toate acestea pentru un gust unic si memorabil.Drink Different,American IPA este o bere aurie, cu gust amarui, dar catifelat, si o aroma in care hameiul predomina, cu note usor florale, iar maltul se simte discret, cat sa dea echilibru.

    COMPOZITIE: Apa de fantana, malt de orz romanesc, malt Crystal, malt Munich, hamei Centennial, hamei Columbus, hamei Simcoe, drojdie.
    TEMPERATURA DE DEPOZITARE: Sub 20ºC, optim 12ºC.
    84,00 RON
  • Zaganu - Bere artizanala Adonis Pale Ale 12 buc. x 0.33L - sticla, Alc: 5.6% Zaganu - Bere artizanala Adonis Pale Ale 12 buc. x 0.33L - sticla, Alc: 5.6%

    Zaganu - Bere artizanala Adonis Pale Ale 12 buc. x 0.33L - sticla, Alc: 5.6%

    Zăganu este o berărie 100% românească, independentă, fondată în 2013 de Alexandru și Laurențiu, doi atreprenori români. Numele fabricii și brand-ului de bere, Zaganu, este împrumutat de la o specie de vultur bărbos, dispărut în urmă cu 100 de ani.

     

    Micro-berăria celor doi tineri afaceriști se află în județul Prahova, aproape de stațiunea Cheia, în peisajul frumos de la poalele vârfului Zăganu din munții Carpați. În mijlocul naturii, echipa Zăganu folosește cele mai naturale și pure ingrediente: apă, malț, hamei și drojdie, fermentate în diferite sortimente de bere oferite publicului fără pasteurizare.

     

    Portofoliul Zăganu are 11 sortimente de bere, ce include ediții limitate, produse din diferite tipuri de malț și hamei inspirate de rețetele vechi din statele Europene, cum ar fi: Marea Britanie, Belgia și Germania.

     

    Adonis Pale Ale este o bere creată de berăria Zaganu în 2016 pentru a celebra prima dată, după 83 de ani, când vulturul Zaganu Adonis a fost zărit din nou pe cerul românesc, de Societatea Ornitologică din Romania.

     

     

    AROMĂ. Arome intense de citrice, mai cu seamă mandarină și fructe tropicale, oferite de cele două tipuri hameiuri aduse din Europa și Statele Unite ale Americii.

     

    98,53 RON
  • Zaganu - Bere artizanala IPA 12 buc. x 0.33L - sticla, Alc: 5.6% Zaganu - Bere artizanala IPA 12 buc. x 0.33L - sticla, Alc: 5.6%

    Zaganu - Bere artizanala IPA 12 buc. x 0.33L - sticla, Alc: 5.6%

    Zăganu este o berărie 100% românească, independentă, fondată în 2013 de Alexandru și Laurențiu, doi atreprenori români. Numele fabricii și brand-ului de bere, Zaganu, este împrumutat de la o specie de vultur bărbos, dispărut în urmă cu 100 de ani.

     

    Micro-berăria celor doi tineri afaceriști se află în județul Prahova, aproape de stațiunea Cheia, în peisajul frumos de la poalele vârfului Zăganu din munții Carpați. În mijlocul naturii, echipa Zăganu folosește cele mai naturale și pure ingrediente: apă, malț, hamei și drojdie, fermentate în diferite sortimente de bere oferite publicului fără pasteurizare.

     

    Portofoliul Zăganu are nouă sortimente de bere, ce include ediții limitate, produse din diferite tipuri de malț și hamei inspirate de rețetele vechi din statele Europene, cum ar fi: Marea Britanie, Belgia și Germania.

     

    India Pale Ale este produsă artizanal cu 3 tipuri de malț și trei tipuri de hamei în stilul american. Această bere este fermentată natural timp de minim 23 de zile, timp în care se adaugă o cantitate suplimentară de hamei (dry-hopped), pentru a oferi acea aromă amară, intensă.

     

     

    AROMĂ: Arome de malț și hamei cu note de fructe tropicale, citrice. Gust final lung și aromat.

     

    98,53 RON
  • Zaganu - Bere artizanala Blonda 20 buc. x 0.5L - sticla, Alc: 5.3% Zaganu - Bere artizanala Blonda 20 buc. x 0.5L - sticla, Alc: 5.3%

    Zaganu - Bere artizanala Blonda 20 buc. x 0.5L - sticla, Alc: 5.3%

    Zăganu este o berărie 100% românească, independentă, fondată în 2013 de Alexandru și Laurențiu, doi atreprenori români. Numele fabricii și brand-ului de bere, Zaganu, este împrumutat de la o specie de vultur bărbos, dispărut în urmă cu 100 de ani.

     

    Micro-berăria celor doi tineri afaceriști se află în județul Prahova, aproape de stațiunea Cheia, în peisajul frumos de la poalele vârfului Zăganu din munții Carpați. În mijlocul naturii, echipa Zăganu folosește cele mai naturale și pure ingrediente: apă, malț, hamei și drojdie, fermentate în diferite sortimente de bere oferite publicului fără pasteurizare.

     

    Portofoliul Zăganu are nouă sortimente de bere, ce include ediții limitate, produse din diferite tipuri de malț și hamei inspirate de rețetele vechi din statele Europene, cum ar fi: Marea Britanie, Belgia și Germania.

     

    Aceasta este una dintre cele mai clasice beri, de tip Pilsner (Pale Lager), produse de Zăganu. Producția are loc artizanal, din 3 tipuri de hamei, 3 tipuri malț și drojdie, fermentată minim 21 de zile.

     

     

    AROMĂ: Arome de malț și hamei aflate într-un echilibru perfect. Consistentă, dar moale și foarte ușor de savurat.

     

    164,15 RON
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Grilă Listă