Bitter si Vermouth - Cele mai noi

Grilă Listă
 • Galliano - Bitter Amaro L’aperitivo - 0.5L, Alc: 24% Galliano - Bitter Amaro L’aperitivo - 0.5L, Alc: 24%

  Galliano - Bitter Amaro L’aperitivo - 0.5L, Alc: 24%

  Galliano reprezintă tot ce este mai bun din spiritul Italiei: O atracție puternică față de produsele pure, o materializare irezistibilă a imaginației și flerului de artizan. În plus, încrederea că tot ce ține de producția acestei băuturi trebuie făcut cu multă dedicare și corectitudine.

  Rețeta unică cu procent de 24% alcool, include numeroase extracte din citrice și amestecuri originare din țările Mediteraneene: portocală, bergamotă, portocală amară, chinotto, mandarină și grapefruit. Acest mix unic include și o doză subtilă din esența L’Autentico, un alt sortiment de vază al gamei (compus din distilat din 30 de ierburi, inclusiv, anason mediteraneean, ienupăr, nucșoară, lemn de santal, salvie, levanțică, mentă, scorțișoară și vanilie).

  Toate aceste ingrediente sunt macerate și lăsate la păstrare pentru două săptămâni pentru a se culege în final tot ce este mai bun din fructe, plante și ierburi. După perioada de maturare, toate extractele sunt filtrate și adăugate în amestecul final, ce se poate numi fără ezitare, Galliano L'Aperitivo.

  Respectul pentru moștenire și tradiție, deschiderea pentru tot ce este modern, o energie, un zâmbet - ‘un sorriso’ - cum spun italienii… și dragoste de viață, acesta este Galliano, spiritul italian.

  65,93 RON
 • Martini Fiero 0,75L + 2 x True Tonic 0.25L, Alc: 14.9% Martini Fiero 0,75L + 2 x True Tonic 0.25L, Alc: 14.9%

  Martini Fiero 0,75L + 2 x True Tonic 0.25L, Alc: 14.9%

  Alessandro Martini și Luigi Rossi au fost doi antreprenori și vizionari, care au preluat o distilerie în apropiere de orașul italian Torino, și au creat o băutură magică.

   

  În 1863, ce doi antreprenori au creat un vermut savurat de lumea întreagă de peste 150 de ani. De la plantele aromatice ale faimosului vermut clasic, la efervescența aurie a spumantelor, influența stilului Martini a cuprins continente și s-a întins pe zeci de ani. Cu toate acestea, stilul acestei băuturi se va regăsi mereu în faimoasa regiune viticolă Piemonte.

   

  Fiero este cel mai nou membru al familiei Martini. Un vermut creat din amestecul de citrice și portocală amăruie cu vinuri albe – aperitivul perfect alături de un tonic. Culoarea sa aprinsă și aromele fructate sunt 100% naturale și sunt rezultatul unui proces meticulos realizat sub stricta supraveghere a specialistului Giuseppe Musso.

   

  Alege pachetul Fiero și prepară un cocktail elegant! Adaugă într-un pahar 50% Martini Fiero și 50% True Tonic Water, gheață la discreție și o felie de portocală.

   

   

  ASPECT: Roșu-rubiniu, deschis.

   

  MIROS: Stilul vermut este dominat de aroma dulce de portocală.

   

  GUST: Pe papile este proaspăt, înțepător, cu note simple și curate din suc de citrice.

   

  FINISH: Finalul este sec, cu note de portocale proaspete.

  47,60 RON
 • Antica - Vermouth Antica Formula - 1L, Alc: 16.5% Antica - Vermouth Antica Formula - 1L, Alc: 16.5%

  Antica - Vermouth Antica Formula - 1L, Alc: 16.5%

  Antica Formula a fost creată pentru prima dată în 1786, în orașul italian Torino, de către Antonio Benedetto Carpano. Rețeta acestui vermouth din secolul XVIII este în prezent neschimbată, mulțumită oamenilor din distileria Fratelli Branca, dedicați spiritului de inovație și efortului continuu de a respecta tradiția și standardul de calitate.

   

  Procesul începe cu selecția strugurilor de soiuri diferite din regiunea Emilia-Romagna și Sicilia. Apoi sunt folosite diferite metode de infuzii la cald, extracții la rece, din amestecuri de condimente, ierburi și rădăcini după o rețetă secretă de peste 230 de ani.

   

   

  ASPECT: Maro deschis cu tenta de chihlimbar.

   

  MIROS: Un buchet inconfundabil construit cu talent din esența de vanilie, fructe uscate, migdale, stafide și cuișoare.

   

  GUST: Antica Formula este incredibil de echilibrat. Este evident Pelinul, adus din Alpi și din Valea Aosta (Italia), revin aromele bogate de vanilie, adusă din Madagascar, Papua Noua Guinee și Tahiti, este dezvăluită portocala amară, fructul de palmier, boabele de cacao și șofranul care ne reamintește de Italia.

   

  FINISH: Gustul ne oferă o călătorie în jurul lumii, ce ne aduce acasă în doar cateva minute acasă și ne promite că putem repeta experința oricând.

   

  127,41 RON
 • Bottega - Vermouth bianco - 0,75L, Alc: 16% Bottega - Vermouth bianco - 0,75L, Alc: 16%
  -20%

  Bottega - Vermouth bianco - 0,75L, Alc: 16%

  etc.).

   

  E nevoie de creativitate şi experienţă în domeniu pentru a contura un sortiment atât de expresiv, perfect echilibrat şi structurat, care cucereşte pur şi simplu de la prima degustare, însă acesta este un lucru obişnuit pentru Bottega, în palmaresul căreia se regăsesc doar sortimente deosebite, de cea mai bună calitate.

   

   

  ASPECT: Alb cu ușoare tente gălbui.

   

  MIROS: Un buchet elegant ce fluctuează ușor în complexitate. Notele de mijloc sunt caracterizate de un amestec curios de condimente, ierburi și citrice (portocale amare).

   

  GUST: Catifelat și fermecător, in același timp intens în arome proaspete ce formeaza un buchet din familia citricelor cu o tentă dulce și plăcută.

   

  FINISH: Elegant, subtil.

   

  Preț normal: 84,55 RON

  Special Price 67,65 RON

  (-16,90 RON)
 • Bottega - Vermouth rosso - 0,75L, Alc: 16% Bottega - Vermouth rosso - 0,75L, Alc: 16%

  Bottega - Vermouth rosso - 0,75L, Alc: 16%

  Vermutul roșu produs în distileria Bottega este obținut din struguri Merlot, atent selecționați pentru vinurile reprezentative ale regiunii Veneto, din Italia. Profilul aromatic inegalabil este rezultatul unui amestec cu extracte din 30 de ierburi aromatice, flori, condimente și fructe, cum ar fi: angelica, suc din portocale dulci și amare, pelin (absint), frunze de busuioc, semințe de coriandru, măghiran, oregano, salvie).

   

  Uniunea aromatică dintre un vin cu personalitate și extracte ce oferă un număr impresionant de tente și nuanțe, oferă o băutură complexă și impresionantă. Corpolența și bogăția vermutului rosu de la Bottega este o sinteza a culturii și tradiției de sute de ani în producția de vinuri, in regiunile Veneto și Piedmont.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar inchis

   

  MIROS: Intens, bogat, caracterizat de un mix plăcut de condimente, note aromatice din ierburi delicate conduse de frunzele soiului de cicoare, crescută în pământul fertil al Italiei.

   

  GUST: Rosso este apropiat de fratele sau Bianco, prin gustul catifelat, aromele amarui, intense și persistente, echilibrate de notele dulci, introduse in ultimele faze de producție și ajutate de strugurii din soiul Merlot.

   

  FINISH: Finish mediu spre lung, de ierburi amărui și dulceață.

   

  84,55 RON
 • Cynar - Bitter 0.7L, Alc: 16.5% Cynar - Bitter 0.7L, Alc: 16.5%

  Cynar - Bitter 0.7L, Alc: 16.5%

  Cynar bitter a fost creat în Italia, în anul 1952  de Angelo Dalle Molle, un antreprenor şi filatrop veneţian. Încă din anii 1950, Cynar (denumit după Cynar scolymus, numele ştiinţific din botanică al plantei de aghinare), a devenit popular în Italia, iar în prezent este parte din portofoliul grupului Campari şi este comercializat la nivel internaţional.

   

  Cynar este un biter dulce-amărui, produs din anghinare, cunoscut pentru aroma sa plăcută şi distinctă, obţinută prin îmbogăţirea cu o infuzie de 13 ierburi aromatice şi plante. Reţeta după care este produs acest bitter, rămasă secretă încă din 1952, este bazată pe substanţele naturale care se găsesc în aghinare, printre care se află şi compusul activ numit cinarină.

   

  Mulţumită aromei dulce-amăruie şi a ierburilor ce oferă o experienţă răcoritoare, Cynar poate fi servit ca aperitiv, digestiv, sau poate fi un ingredient sofisticat pentru cocktail-uri originale.

   

   

  ASPECT: Roşu-rubiniu intens.

   

  MIROS: Lichiorul Cynar întâmpină simţurile cu arome vegetale de castravecior, nucă, trestie de zmeură, roşie de seră şi un ton fin de fum.

   

  GUST: La gust este dulce-amărui, un laitmotiv aromatic, urmat de un amestec de caramel şi chinină amară, urmată de un condiment ce duce cu gândul la scorţişoară.

   

  FINISH: Sfârşitul este definit de gustul amărui al chininei, cu puţină mentă şi caramel afumat.

   

  70,69 RON
Grilă Listă