Vinuri de import

Vinurile sunt unele dintre cele mai indragite bauturi alcoolice din lume. Fiecare picatura de vin transmite eleganta, iar un singur pahar este suficient pentru a te incarca cu un sentiment de rasfat si placere. Acestea sunt produse in fiecare colt al lumii, dar daca vrei sa extragi lozul castigator si sa bei un vin cu totul si cu totul deosebit, te poti lasa cu incredere pe mana expertilor Beicevrei. Ti-am pregatit o selectie impresionanta de vinuri importate din cele mai populare tari: Franta, Italia, Spania, Chile si Portugalia.


Franta produce vinuri inca din secolul al VI-lea i.e.n.. Pogdoriile franceze produc peste 12 sortimente de struguri, varietatea de vinuri fiind absolut complesitoare. In catalogul nostru vei regasi o selectie fina de vinuri frantuzesti albe, rose si rosii de care te vei indragosti cu siguranta de la prima, pana la ultima picatura.


Desigur, din catalogul de bauturi Beicevrei nu puteau sa lipseasca vinurile produse in Italia, Spania, Chile sau Portugalia. Italia detine cele mai vechi regiuni producatoare de vinuri din lume, traditia datand inca din al II-lea secol i.e.n, fiind initiata de greci si etrusci. Spania este cunoscuta pentru aromele imbatatoare, datorate varietatii impresionante de soiuri de struguri.


Studiaza oferta de vinuri de import Beicevrei. Suntem distribuitori oficiali ai tuturor bauturilor pe care le vei regasi in catalogul nostru, asa ca poti sa fii sigur ca produsele noastre sunt originale, iar preturile accesibile.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Grilă Listă
Filtru
  • Purcari Ice Wine (Muscat Ottonel + Traminer), alb dulce, 2016 - 0.375 L, Alc: 12% Purcari Ice Wine (Muscat Ottonel + Traminer), alb dulce, 2016 - 0.375 L, Alc: 12%

    Purcari Ice Wine (Muscat Ottonel + Traminer), alb dulce, 2016 - 0.375 L, Alc: 12%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2016

     

    REGIUNE / ȚARĂ: ȘTEFAN VODĂ / REPUBLICA MOLDOVA

     

    SOIUL / SOIURILE: MUSCAT OTTONEL, TRAMINER

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    VIN ALB DULCE. Fondat în 1827 Château Purcari reprezintă unul dintre cele mai valoroase și renumite domenii ale Europei de Est. Vinurile din Purcari au fost servite la Curțile Regale din Europa încă de acum 150 de ani. 

     

    Prima medalie de Aur a fost acordată vinurilor din Purcari în 1878, la Expoziția Mondială de la Paris, când experții francezi au fost profund impresionați de aroma bogată și culoarea intensă a sortimentului Negru de Purcari, care a depășit chiar și vinurile din Bordeaux.

     

    De-a lungul timpului, vinurile Purcari au câștigat peste 300 de medalii și distincții la cele mai prestigioase concursuri internaționale (Decanter, Concours Mondial de Bruxelles, Challenge Internațional du Vin), precum și recunoașterea Casei Regale a Marii Britanii.

     

     

    ASPECT: Galben-pal cu reflexii aurii.

     

    MIROS: Ice Wine este un vin cu nuanțe de miere și fructe dulci, ce evoluează natural către arome mai fine de condimente și fructe exotice.

     

    GUST: Pe papile este dulce, ca un vin rar, ușor onctuos, cu note sensibile de stejar. Post gustul fructat și dulce este persistent, numai bun pentru un preparat dulce.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: O alegere inspirată pentru desert cu cremă Chantilly şi fructe tropicale proaspete.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

     

  • Frescobaldi Terremore 2016 - 0.75 L, Alc: 14% Frescobaldi Terremore 2016 - 0.75 L, Alc: 14%

    Frescobaldi Terremore 2016 - 0.75 L, Alc: 14%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2016

     

    REGIUNE / ȚARĂ: TOSCANA  / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE:  CABERNET

     

    VOL. ALC.: 14%

     

    VIN ROȘU SEC. Frescobaldi este un brand italian, iar istoria familiei Frescobadi începe în urmă cu 1000 de ani. Istoria familiei italiane este strâns legată de istoria regiunii Toscana. Bancheri cu mare influenţă, trezorieri ai Angliei, sau patroni ai artei florentine, în timpul Renaşterii, cei din familia Frescobaldi, asemenea altor nume celebre, au avut în proprietate culturi întinse de vii, care au permis formare unei tradiţii în producţia de vin şi perfecţionarea în arta oenologiei.

     

    Familia Frescobaldi a perseverat prin creativitate şi promovarea excelenţei. Cu aceste două calităţi, în prezent deţine şapte domenii, fiecare cu propria etichetă, unde sunt produse vinuri care definesc cultura italiană. Unul dintre domeniile Frescobaldi este Tenuta Ammiraglia din comuna Magliano, Toscana, aflată pe coastă, aproape de Marea Tireniană.

     

    Terremore este un vin dominat de soiul Cabernet Sauvignon, la care au fost adăugate cantităţi mici de Cabernet Franc, Merlot şi Syrah. Pieliţa boabelor a fost lăsată la macerat timp de 13 zile, iar după fermentaţia iniţială, cea malolactică a fost realizată în butoaie din stejar timp de 12 luni. Terremore este un vin roşu modern şi totuşi este o expresie care redă cu fidelitate tradiţia îndelungată a regiunii viticole în care este produs.

     

     

    ASPECT: Roşu-rubiniu intens, cu reflexii purpurii fermecătoare. 

     

    MIROS: Parfumui îi este elegant, chiar lasciv prin armele afine, coacăze, mure, cea abia deschid apetitul, pentru a face mai apoi cunoştiinţă cu mirodeniile exotice, lemnul dulce şi vanilia, împrumutată gentil la maturare.

     

    GUST: Papilele gustative sunt învăluite de o licoare frumoasă, cu multe arome elegante ce aşteaptă să fie descoperite. Fructele de din buchet reapar şi, pe lângă acestea şi altele, apo întâlnim tanini care îi ridică aromele la un alt nivel şi vestesc un  final brusc. După un moment, este evident şi un post gust fructat, lung.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin pentru mesele cu carne friptă la grătar, paste cu carne şi sos de tomate, sau pizza quattro formaggi.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C.

     

    83,60 RON
  • Poggio al Tesoro - Sondraia, Bolgheri rosso 2012 -  0.75L Poggio al Tesoro - Sondraia, Bolgheri rosso 2012 -  0.75L
    -15%

    Poggio al Tesoro - Sondraia, Bolgheri rosso 2012 - 0.75L

    ANUL DE RECOLTĂ: 2012

     

    REGIUNE / ȚARĂ: TOSCANA / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON, MERLOT, CABERNET FRANC

     

    VOL. ALC.: 14%

     

    VIN ROȘU SEC. Poggio al Tesoro este un producător de vin din Italia, regiunea Toscana. Localitatea Bolgheri, unde se produc unele dintre cele mai bune vinuri roșii din țară, a fost o destinație de vis, care a devenit realitate pentru Walther Allegrini. Walther și echipa sa au acordat multă atenție zonelor și soiurilor de struguri potrivite pentru fiecare tip de sol. 

     

    În prezent, domeniu Poggio al Tesoro cuprinde patru podgorii. Cea mai pare podgorie se află într-un cătun numit Le Sondraie, cu mai multe tipuri de sol, care permit plantarea a cinci soiuri de struguri albi și roșii. Printre caracteristicile solului din podgoria Le Sondraie este conținutul ridicat de magneziu, benefic pentru soiul Merlot. Cupajul din 2012 este obținut din Cabernet Sauvignon, Merlot și Cabernet Franc, maturat 18 luni în două barique-uri din stejar francez (primul nou, al doilea aflat la a doua trecere).

     

     

    ASPECT: Roșu rubiniu, intens, asemenea unui cupaj clasic de Bordeaux.

     

    MIROS: Arome intense de fructe de pădure, acompaniate de notele de salvie, rozmarin și vanilie condimentată.

     

    GUST: Elegant și armonios, Sondraia dezvoltă un echilibru misterios între fructele fine, inseparabile de strugurii pigmentați și aciditatea moderată, prezentă la fiecare degustare.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Cupajul roșu din Sondraia este potrivit alături de meniuri consistente: carne de vită la cuptor, vițel la grătar, kebab (miel sau berbec) și porc. Un vin nativ Italiei este potrivit și alături de preparate mediteraneene cu brânză ricotta, parmezan și brânză de oaie semimaturată.

     

    TEMP. DE SERVIRE:  16 - 18°C (Este recomandată decantarea timp de 30 de minute).

     

    Preț normal: 168,00 RON

    Special Price 142,80 RON

    (-25,20 RON)
  • Asconi - Sol negru Malbec 2016, 0.75L Asconi - Sol negru Malbec 2016, 0.75L

    Asconi - Sol negru Malbec 2016, 0.75L

    ANUL DE RECOLTĂ: 2016

     

    REGIUNE / ȚARĂ: CODRU / REPUBLICA MOLDOVA

     

    SOIUL / SOIURILE: MALBEC

     

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ROȘU SEC. Asconi este o afacere de familie, originară din Republica Moldova, care si-a ridicat primele instalații de producție în 1994. În 10 ani de la fondare, Asconi a plantat peste 500 de hectare de vie în apropierea satului Geamăna, din raionul Anenii Noi, la o distanță de 10 kilometri de vinărie.

     

    Pe terenurile din Republica Moldova, Asconi cultivă soiuri populare din Europa Centrală: Cabernet-Sauvignon, Merlot, Chardonnay, Sauvignon-Blanc, Muscat, Riesling, Malbec, Pinot Noir, și soiuri cultivate în Europa de Est, cum ar fi Fetească Albă si Fetească Neagră.

     

    În vinăria Asconi este folosită tehnologie modernă și metode de vinificare tradițională, pentru vinuri albe, roșii și rozeuri seci, vinuri de desert si vinuri tari. Maturarea vinurilor roșii are loc în butoaie din stejar american, unguresc și francez, iar majoritatea vinurilor albe sunt proaspete, cu excepția a două soiuri (Chardonnay și Riesling), care sunt fermentate sau maturate în stejar.

     

     

    ASPECT: Rubiniu granat, limpede.

     

    MIROS: Malbec este un soi de origine franceză, consistent și sofisticat în orice parte a lumii. Varianta de Malmbec de la Asconi, bucură simțurile cu un parfum natural de mure, prune, cireșe negre și condimente.

     

    GUST: În vinăria Asconi, majoritatea vinurilor sunt maturate, iar Malbec este încă un exemplu de vin monosoi roșu, îmbogățit de cele 12 luni petrecute în barique-uri din stejar. Perioada de maturare păstrează perfect aromele proaspete, vioaie, de fructe roșii, textura cu tanini moi și aciditate potrivită.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Malbec se face remarcat la mesele cu preparate din vânat, ciuperci, fasole și brânzeturi maturate.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 18°C.

     

    43,20 RON
  • Banfi - Chianti classico rosso 2017 - 0.75L Banfi - Chianti classico rosso 2017 - 0.75L

    Banfi - Chianti classico rosso 2017 - 0.75L

    ANUL DE RECOLTĂ: 2017

     

    REGIUNE / ȚARĂ: PIEMONTE / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: SANGIOVESE, CANAIOLO NERO, CABERNET SAUVIGNON.

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ROȘU SEC. Banfi a luat naștere în 1978 la inițiativa fraților italieni americani John și Harry Mariani. La scurt timp, cei doi au achiziționat și vinaria Piedmont, fondată în 1860, astăzi cunoscută sub numele de Banfi Piemonte.

     

    Domeniul Banfi este situat la confluența râurilor Orcia și Ombrone, în partea de sud a orașului Montalcino, pe 2873 de hectare, unde soiurile Sangiovese și Moscadello împart terenul cu plantațiile de măslini, grâu, pruni, trufe și zonă împădurită.

     

     

    ASPECT: Roșu rubiniu, intens.

     

    MIROS: Un vin cu buchet intens, de fructe roșii, fructe de livadă, ceva condimente și doar o urmă de piele.

     

    GUST: După ce licoarea se întinde uniform pe papile, apar aromele de jem din prune și mure, îmbogățite gentil de vanilie, lemn dulce și piele.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Ajunge departe alături de meniuri italiene din regiunea Toscana, cum ar fi un tortelli cu porc mistreț, sau paste pici cu sos aglione.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C.

     

  • Stefano Farina - Le Bocce Chianti Classico rosso 2016 - 0.75L, Alc: 13.5% Stefano Farina - Le Bocce Chianti Classico rosso 2016 - 0.75L, Alc: 13.5%

    Stefano Farina - Le Bocce Chianti Classico rosso 2016 - 0.75L, Alc: 13.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2016

     

    REGIUNE / ȚARĂ: TOSCANA  / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: SANGIOVESE, CANAIOLO

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ROȘU SEC. Stefano Farina a fost atras de arta oenologiei din anii 1930 când lucra cu soţia sa la o trattoria. Atunci decis să îşi construiască o vinărie, cu tot ceea ce însemna acest efort. Vinăria a fost deschisă în 1939, în pragul celui de-al Doilea Război Mondial.

     

    După război, Stefano şi-a continuat activitatea şi a transmis pasiunea pentru vin copiilor şi nepoţilor, care au dus vinăria şi visul fondatorului mai departe. Prima podgorie a lui Stefano se afla în Piedmont, apoi fiul său, Giancarlo, a extins afacerea cu primele proprietăţi cumpărate în anii 1970. În prezent vinurile casei Stefano Farina sunt produse pe 5 domenii din cele trei mari regiuni viticole: Piedmont, Toscana şi Apulia.

     

    Chianti este un vin italian cunoscut în toată lumea. Pentru casa Stefano Farina, este un etalon al succesului în arta oenologiei. Stefano Farina aduce o interpretare modernă şi elegantă a vinului Chinati prin adăugarea unui mic procent din soiul Canaiolo, alături de cei 95% din clasicul Sangiovese, vinificat tradiţional. Cupajul este ţinut în cuve din ciment timp de 6 luni, apoi 12 luni în butoaie mari din stejar, de origine Slavonă. După îmbuteliere, vinul este păstrat încă 3 luni înainte să fie trimis spre comercializare.

     

     

    ASPECT: Roşu-rubiniu, intens cu reflexii purpurii.

     

    MIROS: Buchet complex, fructat, cu tonuri de violete, mure şi flori de iris aflate la maturitate, cu un fundal distict de vanilie, dăruit de maturarea în butoi de stejar.

     

    GUST: Pe papilele gustative Chianti Classico este sec şi robust. Pe măsură ce este lăsat la învechit în sticlă, vinul îşi păstrează profilul echilibrat cu aceleaşi arome fructate, de o intensitate şi complexitate admirabilă .

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin recomandat la mese cu preparate consistente: carne roşie cu sosuri condimentate, sau carne de vânat la grătar, ori la cuptor. Perfect pentru meniuri tradiţionale din regiunea Toscana, cum ar fi carne de pui cu sos după reţeta Cibreo, sau carne vită Lampredotto.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 18 - 20°C.

     

  • Tenuta Valleselle - Pastel Soave bianco 2018 - 0.75L, Alc: 13% Tenuta Valleselle - Pastel Soave bianco 2018 - 0.75L, Alc: 13%
    -15%

    Tenuta Valleselle - Pastel Soave bianco 2018 - 0.75L, Alc: 13%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2018

     

    REGIUNE / ȚARĂ: VENETO / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: GARGANEGA, TREBBIANO

     

    VOL. ALC.: 13%

     

    VIN ALB SEC. La sfârșitul anilor 1960, determinarea și pasiunea pentru vinuri au fost de ajuns pentru Eugenio Tinazzi, încât să pornească propria afacere, vinăria Tinazzi. Pasiunea a fost transmisă din tată în fiu, iar în anii următori Gian Andreea Tinazzi a deschis treptat orizonturile companiei. 

     

    În prezent Gian și copiii săi conduc Casa Tinazzi, una dintre cele mai respectabile vinării din Italia, şi continuă să producă propriile vinuri în orășelul Lasize. Tinazzi deține și proprietăți extinse în Valpolicella și Apulia unde sunt cultivați struguri din soiuri tradiționale, vinificați cu tehnologie modernă.

     

    Eticheta Tenuta Valleselle face parte din gamele produse de vinăria Tinazzi, iar Pastel Soave Bianco este un vin obţinut din soiurile Garganega şi Trebbiano, care au început să câştige popularitate printre viticultorii italieni în anii 1980 şi 1990. Proprietăţile organoleptice ale acestui cupaj sunt bazate pe soiul Garganega, adăugat în procent de aproximati 80% pentru a lăsa în vin aromele puternice, complimentate de delicateţea soiul Trebbiano.

     

     

    ASPECT: Galben-pai., strălucitor.

     

    MIROS: Cupajul alb Soave este omologul celor mai tradiţionale cupaje roşii. În aceeaşi măsură, cele două soiuri formează un amestec cu parfum de flori albe (iasomie), fenicul, citrice și anason.

     

    GUST: Pe Papile este blând, suculent şi fructat de piersici, pepene, citrice verzi şi arome din vegetale de câmp fân, iarbă şi agrişă.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin potrivit în postura unui aperitiv, sau alături gustări şi snak-uri, peşte prăjit, fructe de mare şi salate vegetariene.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

     

    Preț normal: 65,45 RON

    Special Price 55,63 RON

    (-9,82 RON)
  • Gitana - Autograf - Chardonnay 2018 - 0.75L, Alc: 13.5% Gitana - Autograf - Chardonnay 2018 - 0.75L, Alc: 13.5%

    Gitana - Autograf - Chardonnay 2018 - 0.75L, Alc: 13.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2018

     

    REGIUNE / ȚARĂ: VALUL LUI TRAIAN / REPUBLICA MOLDOVA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ALB SEC. Republica Moldova este cunoscută de zeci de ani pentru calitatea și tradiția urmată în procesele de cultivare a strugurilor, recoltă, vinificație și mai ales maturare. Înainte de a deveni crama producătorului Gitana, spațiul actual a fost în proprietatea statului, în perioada comunistă. Începând cu anul 1953, vinaria și crama Țiganca din satul Plopi, a oferit vinuri de calitate excepțională, apreciate în Republica Moldova și peste hotare.

     

    În 1999, familia Dulgher a cumpărat vinăria și crama Țiganca, a extins plantațiile de viță cu soiuri diferite (până la 360 de hectare), a creat brand-ul Gitana și a oferit publicului primele serii de vinuri tradiționale. Brand-ul Gitana adus din nou faimă și apreciere pentru vinurile din Republica Moldova, prin exporturile în state din Europa și Asia.

     

    În cazul acestui Chardonnay din gama Autograf, strugurii colectaţi sunt desciorchinaţi, apoi macerați la temperaturi scăzute prin menţinerea mustului în contact cu boștina timp de 6 de ore. Mustul este limpezit apoi lăsat să fermenteze în vase controlate termic, fără să depășească intervalul de 12-14°C. Ultima etapă, ce definește o parte importantă din arome, este maturarea vinului timp de 4 luni în butoaie de stejar provenite din orașul rusesc Krasnodar.

     

     

    ASPECT: Galben pai cu reflexii aurii.

     

    MIROS: Soiul francez cultivat în regiunea Valul lui Traian, din Rep. Moldova, este cât se poate de energic și aventuros, prin parfumul său fructat de caise și pepene galben, cu influențe ușor înțepătoare de la grepfrut și dulceață din fagure de miere.

     

    GUST: Proaspăt, cu arome clare de miere sau flori proaspete de salcâm, tei, alune de pădure și ananas. Finalul slăbește aromele și răcorește, iar post gustul este ușor floral, cu persistență medie.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un Chardonnay învechit la baric este excelent alături de preparate din pește (halibut, somon sau păstrăv curcubeu), fructele de mare, paste cu sosuri albe sau salate ușoare.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

     

    50,63 RON
  • Purcari - Rosu de Purcari 2015 - 0.75L, Alc: 13.5% Purcari - Rosu de Purcari 2015 - 0.75L, Alc: 13.5%

    Purcari - Rosu de Purcari 2015 - 0.75L, Alc: 13.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2015

     

    REGIUNE / ȚARĂ: ȘTEFAN VODĂ / REPUBLICA MOLDOVA

     

    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON, MERLOT, MALBEC

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ROȘU SEC. Fondat în 1827 Château Purcari reprezintă unul dintre cele mai valoroase și renumite domenii ale Europei de Est. Vinurile din Purcari au fost servite la Curțile Regale din Europa încă de acum 150 de ani.

     

    Prima medalie de aur a fost acordată vinurilor din Purcari în 1878, la Expoziția Mondială de la Paris, când experții francezi au fost profund impresionați de aroma bogată și culoarea intensă a sortimentului Negru de Purcari, care a depășit vinurile din Bordeaux.

     

    Pentru acest vin, strugurii sunt culeși manual și vinificați prin metoda tradițională. Vinul este ținut la maturare pentru o perioadă de 18 luni în baricuri franțuzești din stejar. Roșu de Purcari este pasional și înzestrat cu toate calitățile necesare unei experiențe unice: tradiție, savoare, arome sofisticate.

     

     

    ASPECT: Roșu-cărămiziu.

     

    MIROS: Arome complexe de fructe de pădure, afine și prune uscate cu note delicate de vanilie dulce.

     

    GUST:  Un vin profund, catifelat, obținut din soiuri roșii, din Lumea Veche, cupajate cu cele opulente din Lumea Nouă. Un vin echilibrat, cu astringență îmblânzită (tanini moi), dar persistentă.  

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin pentru ospățul cu preparate consistente pe bază de carne de vânat și miel. Roșu de purcari este pus în valoare și de brânzeturi picante Parmezan și Cheddar.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 18 - 20°C. (Este recomandată decantarea timp de 30 de minute).

     

  • Purcari - Negru de Purcari Vintage 2015 - 0.75L, Alc: 13.5% Purcari - Negru de Purcari Vintage 2015 - 0.75L, Alc: 13.5%

    Purcari - Negru de Purcari Vintage 2015 - 0.75L, Alc: 13.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2015

     

    REGIUNE / ȚARĂ: ȘTEFAN VODĂ / REPUBLICA MOLDOVA

     

    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON, SAPERAVI, RARĂ NEAGRĂ

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ROȘU SEC. Fondat în 1827 Château Purcari reprezintă unul dintre cele mai valoroase și renumite domenii ale Europei de Est. Vinurile din Purcari au fost servite la Curțile Regale din Europa încă de acum 150 de ani.

     

    Prima medalie de aur a fost acordată vinurilor din Purcari în 1878, la Expoziția Mondială de la Paris, când experții francezi au fost profund impresionați de aroma bogată și culoarea intensă a sortimentului Negru de Purcari, care a depășit vinurile din Bordeaux.

     

    Pentru acest vin, strugurii sunt culeși manual și vinificați prin metoda tradițională. Vinul este ținut la maturare pentru o perioadă de 18 luni în baricuri franțuzești din stejar. Roșu de Purcari este pasional și înzestrat cu toate calitățile necesare unei experiențe unice: tradiție, savoare, arome sofisticate.

     

     

    ASPECT: Roșu-cărămiziu.

     

    MIROS: Un buchet pasional și intens, compus din arome de prune coapte și smochine. Acest amestec inedit de arome este rezultatul unei evoluții spectaculoase, dublate de un final compus din arome fine de mirodenii și șofran. 

     

    GUST: Gustul este profund și necesită răbdarea unui pasionat pentru a se dezvălui pe deplin. La primele picături se arată catifelat cu aceleași arome prezente în miros. Complexitatea este oferită și de notele taninilor, puțin moi. Post gust fructat și fermecător, de lungă durată.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Pregătește papipele și aduce mai multă poftă de mâncăruri delicioase: ruladă de cerb la cuptor, umplută cu smochine, ruladă de fazan cu piure de castane și brânzeturi maturate cu mucegai nobil.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 18 - 20°C. (Este recomandată decantarea timp de 30 de minute).

     

  • Purcari - Ice Wine (Muscat Ottonel + Traminer), alb dulce, 2016 - 0.375 L + 1 pahar, Alc: 12% Purcari - Ice Wine (Muscat Ottonel + Traminer), alb dulce, 2016 - 0.375 L + 1 pahar, Alc: 12%

    Purcari - Ice Wine (Muscat Ottonel + Traminer), alb dulce, 2016 - 0.375 L + 1 pahar, Alc: 12%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2016

     

    REGIUNE / ȚARĂ: ȘTEFAN VODĂ / REPUBLICA MOLDOVA

     

    SOIUL / SOIURILE: MUSCAT OTTONEL, TRAMINER

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    VIN ALB DULCE. Fondat în 1827 Château Purcari reprezintă unul dintre cele mai valoroase și renumite domenii ale Europei de Est. Vinurile din Purcari au fost servite la Curțile Regale din Europa încă de acum 150 de ani. 

     

    Prima medalie de Aur a fost acordată vinurilor din Purcari în 1878, la Expoziția Mondială de la Paris, când experții francezi au fost profund impresionați de aroma bogată și culoarea intensă a sortimentului Negru de Purcari, care a depășit chiar și vinurile din Bordeaux.

     

    De-a lungul timpului, vinurile Purcari au câștigat peste 300 de medalii și distincții la cele mai prestigioase concursuri internaționale (Decanter, Concours Mondial de Bruxelles, Challenge Internațional du Vin), precum și recunoașterea Casei Regale a Marii Britanii.

     

     

    ASPECT: Galben-pal cu reflexii aurii.

     

    MIROS: Ice Wine este un vin cu nuanțe de miere și fructe dulci, ce evoluează natural către arome mai fine de condimente și fructe exotice.

     

    GUST: Pe papile este dulce, ca un vin rar, ușor onctuos, cu note sensibile de stejar. Post gustul fructat și dulce este persistent, numai bun pentru un preparat dulce.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: O alegere inspirată pentru desert cu cremă Chantilly şi fructe tropicale proaspete.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

  • Chateau D`Esclans - Le Coq rouge 2018 - 0.75L , Alc: 12% Chateau D`Esclans - Le Coq rouge 2018 - 0.75L , Alc: 12%

    Chateau D`Esclans - Le Coq rouge 2018 - 0.75L , Alc: 12%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2018

     

    REGIUNE / ȚARĂ: LANGUEDOC / FRANȚA 

     

    SOIUL / SOIURILE: SYRAH, GRENACHE

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    VIN ALB SEC. Brandul actual şi popularitatea vinurilor La Poule Blanche sunt meritul lui Sacha Lichine, fiul lui Alexis Lichine, afaceristul şi scriitorul rus din domeniul oenologiei, care a cumpărat proprietatea Chateau Prieuré în 1951, apoi a lasat-o fiului său care a continuat activitatea până în 1999. Experienţa acumulată în viitorul proiect din lumea vinurilor Chateau d’Esclans, i-a oferit şansa de crea şi alte vinuri selecte, cum este acest excelent cupaj roşu.

     

    Struguri din soiurile Syrah şi Grenache, cultivaţi în regiunea Hérault, între localităţile Pezenas şi Béziers sunt vinificaţi după cele mai moderne și riguroase metode tehnologice. Vinificarea ghidată de cunoștiințele despre vinificare, tradițională, dobândite de Sacha Lichine, oferă un vin select pentru cei care vor să guste un vin roşu cu spirit francez.

     

    "Ca și tatăl meu, cred de vinul trebuie savurat și nu idolatrizat. Am creat acest cupaj cu o bucurie de hedonist în minte." Sacha Lichine - vinificator.

     

     

    ASPECT: Roşu-rubiniu cu reflexii grena.

     

    MIROS: Un vin tânăr, uşor, prietenos şi scos evidenţă de un amestec simplu de fructe roşii.

     

    GUST: Acest cupaj bucură simţurile cu note de fructe roşii (căpşuni şi cireşe) şi uşor lemnos. Este rotund, crocant, cu un finish lung şi condimentat. 

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin care se face remarcat alături de tartar de vită, şniţel de porc umplut cu şuncă şi caşcaval, coaste la cuptor, sarmale cu ciolan, sau platouri cu jumări, şorici, cârnaţi prăjiţi, mici, sângerete.&nbsp.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C.

     

    39,27 RON
  • Stefano Farina - Barbaresco docg, rosso 2016 - 0,75L, Alc: 14% Stefano Farina - Barbaresco docg, rosso 2016 - 0,75L, Alc: 14%

    Stefano Farina - Barbaresco docg, rosso 2016 - 0,75L, Alc: 14%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2016

     

    REGIUNE / ȚARĂ: TOSCANA / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: NEBBIOLO

     

    VOL. ALC.: 14%

     

    VIN ROȘU SEC. Stefano Farina a fost atras de arta oenologiei din anii 1930 când lucra cu soţia sa la o trattoria. Atunci decis să îşi construiască o vinărie, cu tot ceea ce însemna acest efort. Vinăria a fost deschisă în 1939, în pragul celui de-al Doilea Război Mondial.

     

    După război, Stefano şi-a continuat activitatea şi a transmis pasiunea pentru vin copiilor şi nepoţilor, care au dus vinăria şi visul fondatorului mai departe. Prima podgorie a lui Stefano se afla în Piedmont, apoi fiul său, Giancarlo, a extins afacerea cu primele proprietăţi cumpărate în anii 1970. În prezent vinurile casei Stefano Farina sunt produse pe 5 domenii din cele trei mari regiuni viticole: Piedmont, Toscana şi Apulia.

     

    Barbaresco este cunoscut ca fratele mai mic al vinului Barolo, datorită conținutului scăzut de alcool și al texturii fine și mătăsoase. Barbaresco este numit după un mic sat din apropiere de Alba, pe râul Tamaro, unde este produs de localnici. Acest vin clasic respectă cele mai înalte standarde de calitate: este produs în cantitate limitată și este maturat câțiva ani în butoaie de origine Slavonă.

     

     

    ASPECT: Roșu-granat, intens.

     

    MIROS: Buchetul aduce în simțuri arome de violete și trandafiri cu note de fructe roșii și negre de pădure.

     

    GUST: La gust se simt din nou aromele de flori, cireșe, vișine și coacăze negre. Finalul aduce în plus tanini molatici și puțin sediment de nisip.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin ușor rustic, pentru preparatele din carne de pasăre sălbatică (sau căprioară), carne de miel, alte tipuri de friptură la cuptor și paste cu sos ragù.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 18 - 20°C. (Este recomandată decantarea timp de 60 de minute).

     

    170,17 RON
  • Purcari - Vinohora Feteasca Alba & Chardonnay  2018 - 0.7L, Alc: 13.5% Purcari - Vinohora Feteasca Alba & Chardonnay  2018 - 0.7L, Alc: 13.5%

    Purcari - Vinohora Feteasca Alba & Chardonnay 2018 - 0.7L, Alc: 13.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2018

     

    REGIUNE / ȚARĂ: ȘTEFAN VODĂ / REPUBLICA MOLDOVA

     

    SOIUL / SOIURILE: FETEASCĂ ALBĂ, CHARDONNAY

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ALB SEC. Fondat în 1827 Château Purcari reprezintă unul dintre cele mai valoroase și renumite domenii ale Europei de Est. Vinurile din Purcari au fost servite la Curțile Regale din Europa încă de acum 150 de ani. 

     

    Prima medalie de Aur a fost acordată vinurilor din Purcari în 1878, la Expoziția Mondială de la Paris, când experții francezi au fost profund impresionați de aroma bogată și culoarea intensă a sortimentului Negru de Purcari, care a depășit chiar și vinurile din Bordeaux.

     

    Aprecierea pentru distincțiile oferite de Franța, fie acum 140 ani, fie în prezent este încununată prin acest cupaj, văzut ca o horă de înfrățire între soiurile moldovenești și cele franțuzești. Feteasca Albă oferă vinului autenticitate și eleganță, iar Chardonnay aduce intensitatea și prospețimea caracteristică.

     

     

    ASPECT: Galben pai cu reflexii verzui. Acest vin a fost îmbuteliat în 19100 de sticle și are o ilustrație a tabloului “La Danse” (Dansul), pictat în 1910 de artistul francez Henry Matisse.

     

    MIROS: Vinohora este un cupaj alb cu buchet compus din arome înlănțuite într-un dans amețitor ce își găsesc ritmul după câteva minute, apoi se dezvăluie a fi arome de lămâie verde, pere și flori de anason.

     

    GUST: Aromele de anason lasă loc florilor de iasomie, iar dintre fructe, toate se ascund ușor pentru a fi înlocuite subtil de cocos exotic și praline. Hora continuă și aromele îți reiau locul cu aceeași intensitate la fiecare degustare, cu alcool bine integrat și post gust sec, mediu spre lung.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Pentru dans și voie bună savurați arest sortiment Vinohora alături de preparate culinare pe baza de peste, fructe de mare si cele mai delicioase deserturi.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

     

  • Purcari - Vinohora Feteasca Neagra & Montepulciano, rose sec, 2019 - 0.75L, Alc: 13.5% Purcari - Vinohora Feteasca Neagra & Montepulciano, rose sec, 2019 - 0.75L, Alc: 13.5%

    Purcari - Vinohora Feteasca Neagra & Montepulciano, rose sec, 2019 - 0.75L, Alc: 13.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2019

     

    REGIUNE / ȚARĂ: ȘTEFAN VODĂ / REPUBLICA MOLDOVA

     

    SOIUL / SOIURILE: FETEASCĂ NEAGRĂ, MONTEPULCIANO

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ROSE SEC. Fondat în 1827 Château Purcari reprezintă unul dintre cele mai valoroase și renumite domenii ale Europei de Est. Vinurile din Purcari au fost servite la Curțile Regale din Europa încă de acum 150 de ani. 

     

    Prima medalie de Aur a fost acordată vinurilor din Purcari în 1878, la Expoziția Mondială de la Paris, când experții francezi au fost profund impresionați de aroma bogată și culoarea intensă a sortimentului Negru de Purcari, care a depășit chiar și vinurile din Bordeaux.

     

    Tradiția și spiritul latin moștenit de la strămoșii romani sunt onorate în gama Vinohora prin această înfrățire între soiul Fetească Neagră, cultivat în Republica Moldova și soiul Montepulciano, cultivat în regiunea italiană Puglia.

     

     

    ASPECT: Rose-somon, limpede.

     

    MIROS: Buchet proaspăt și armonios, unde se remarcă note unice de piersici, cireșe și zmeură dulce.

     

    GUST: Plin și fructuos, cu note de vanilie. Impresionează prin persistență, aciditate plăcută și post gust îndelungat.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Se potrivește foarte bine alături de gustări fine, aperitive, preparate pe bază de pește sau brânzeturi aromate.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

     

  • Escudo Rojo - Gran Reserva Chile 2018 - 0.75L, Alc: 14% Escudo Rojo - Gran Reserva Chile 2018 - 0.75L, Alc: 14%

    Escudo Rojo - Gran Reserva Chile 2018 - 0.75L, Alc: 14%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2018

     

    REGIUNE / ȚARĂ: MAIPO VALLEY / CHILE

     

    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON, CARMENERE, SYRAH, CABERNET FRANC

    VOL. ALC.: 14%

     

     

    VIN ROȘU SEC. În 2003, Baronesa Phillippine, descendentă a Baronului Philippe de Rothschild, a inaugurat vinăria din Chile, situată în podgoria Maipo din Valea Centrală. Situată la 45 de km de capitala Santiago, podgoriile de peste 1000 de hectare din Maipo si Maule, oferă cele mai bune vinuri chiliene din cupaje realizate în stilul Bordeaux, al partenerilor francezi.

     

    Valea Maipo oferă condiții excelente. Vița se află pe terenuri aflate la altitudine, într-un micro-climat influențat de Oceanul Pacific și Munții Anzi. Temperaturile sunt favorabile vițelor și fructelor, iar solul acid este îmbibat de apă curată, scursă de pe piscurile înalte, ce oferă nutrienţi necesari pentru soiurile cultivate, printre care se află Cabernet Sauvignon, Carmenere, Syrah şi Cabernet Franc, din cupajul Escudo Rojo, al anului 2017.

     

     

     

    ASPECT: Roşu intens cu reflexii violet.

     

    MIROS: Aromele de fructele roşii şi negre, urmate de note de cafea prăjită şi condimente oferă acel buchet autentic al vinului roşu francez, reinterpretat de intensitatea şi prospeţimea producătorilor din teritoriile Lumii Noi.

     

    GUST: Pe papile, vinul îşi păstrează caracterul complex, sugerat de buchet. Tanini deschid armonios calea către aromele de fructe roşii şi negre. Condimentele şi cafeaua aduc mai multă strălucire şi surprind simţurile până la final.  

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin perfect pentru mesele cu preparate din carne de gâscă, raţă, miel, porc, vită, alte preparate bogate în condimente, sau brânzeturi proaspete ori maturate.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C.

    81,16 RON
  • Lamblin Fils - Chablis  Fut de Chene  blanc Magnum 2019 - 1.5L, Alc: 12.5% Lamblin Fils - Chablis  Fut de Chene  blanc Magnum 2019 - 1.5L, Alc: 12.5%
    -15%

    Lamblin Fils - Chablis Fut de Chene blanc Magnum 2019 - 1.5L, Alc: 12.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2019

     

    REGIUNE / ȚARĂ: BOURGOGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: ALIGOTE

     

    VOL. ALC.: 12,5%

     

    VIN ALB SEC.Familia Lamblin deține loturi extinse de pământ în Franța, Regiunea Bourgogne (Chablis), încă din anul 1690. Numele Lamblin se alătură celor care lucrează cu grijă și experiență cele mai bune soiurile franceze și le vinifică tradițional, cu ajutorul tehnologiei moderne, pentru a obține vinuri de excepție. Vinurile albe și roșii, monosoi și cupaj, aduc apreciere și recunoștere cramei Lamblin & Fils, regiunii Burgundia și nu în ultimul rând, Franței.

     

     

    ASPECT: Strălucitor și limpede, de un galben intens auriu.

     

    MIROS: Puternic, de arome delicate minerale și foarte intense de fructe (pepene galben, mere golden, ananas), lemn și nucă de cocos.

     

    GUST: Suplu, de o corpolență medie, onctuos, de o aciditate scazută. Gustativ, are o paletă puternic fructată, de mere golden coapte, pepene galben, ananas, caise și piersici, susținute de subtile valențe de vanilie, nucă, alune, și note lemnoase. Gustul remanent este lung, citric și persistent.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Lângă preparate lejere din carne de pui la gratar, carne de curcan pe grill, picioare de pui de balta, sau salate vegan și brânzeturi ușoare (brânză dulce de vacă, urdă, telemea nesarată).

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

     

    Preț normal: 305,00 RON

    Special Price 259,25 RON

    (-45,75 RON)
  • Lamblin Fils - Chardonnay Bourgogne 2019 - 0.75L, Alc: 12.5% Lamblin Fils - Chardonnay Bourgogne 2019 - 0.75L, Alc: 12.5%

    Lamblin Fils - Chardonnay Bourgogne 2019 - 0.75L, Alc: 12.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2019

     

    REGIUNE / ȚARĂ: BOURGOGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY

     

    VOL. ALC.: 12.5%

     

     

    VIN ALB SEC. Familia Lamblin deține loturi extinse de pământ în Franța, regiunea Bourgogne (Chablis), încă din anul 1690. Numele Lamblin se alătură celor care lucrează cu grijă și experiență cele mai bune soiuri franceze și le vinifică tradițional cu ajutorul tehnologiei moderne pentru a obține vinuri de excepție.

     

    Soiul Chardonnay, cunoscut ca regele soiurilor albe, își arată originalitatea și calitatea superioară în acest vin creat cu tradiție și pricepere de familia Lamblin. Vița de Chardonnay este hrănită de solul compus din clei și calcar, iar localizarea în sudul țării oferă cantități suficiente de precipitații și temperaturi ridicate, tipice pentru teritoriile apropiate de Marea Mediterană.

     

     

    ASPECT: Galben-pai, cu reflexii aurii.

     

    MIROS: Un Chardonnay clasic de Burgundia, cu buchet proaspăt, floral și dulce.

     

    GUST: Soiul Chardonnay îți păstrează caracteristicile oferite de solul bogat în piatră de silex, depusă din Kimmeridgian. Mineralele din silex și calcar sunt completate armonios de pepene, citrice, piersică și caise.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un aperitiv răcoritor sau un vin perfect pentru mesele cu preparate din carne de pasăre, pește la grătar, crustacee și alte delicatese.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 12 - 14°C.

     

    59,92 RON
  • Chateau D`Esclans - Garrus rose 2018 - 0.75L, Alc: 14% Chateau D`Esclans - Garrus rose 2018 - 0.75L, Alc: 14%

    Chateau D`Esclans - Garrus rose 2018 - 0.75L, Alc: 14%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2018

     

    REGIUNE / ȚARĂ: PROVENCE / FRANŢA

     

    SOIUL / SOIURILE: GRENACHE, VERMENTINO

     

    VOL. ALC.: 14%

     

    VIN ROSE SEC. Pe domeniul din Provence, viile Chateau d’Esclans se întind pe un total de 267 de hectare ți sunt cultivate în majoritate cu soiurile Grenache (unul dintre cele mai vechi, de aproape 90 de ani) şi Vermentino. Alte soiuri cultivate sunt: Cinsault, Merlot, Mourvedre, Syrah şi Tibouren.

     

    Pe cele mai bune loturi de pământ din jurul regiuniea Provence, strugurii Grenache și Vermentino sunt culeşi din zori până la amiază, sunt selecţionaţi manual, curăţaţi şi zdrobiţi uşor la temperatura de 7-8 °C pentru a se evita oxidarea.

     

    Atât mustul ravac cât şi cel obţinut din presare este lăsat parţial să fermenteze la temperatură controlată în butoaie mari din stejar cu capacitate de 600 de litri. Vinificarea are loc fără macerare, iar fermentația malolactică în stejar este stimulată prin batonnage în stil Burgundia, realizat de două ori pe săptămână timp de 10 luni.

     

     

    ASPECT: Roz delicat şi pal cu nuanţe de somon şi inflexiuni aurii.

     

    MIROS: Elegant și ispititor, parfumul acestui cupaj este un amestec provensal de fructe de livadă, fructe exotice și flori.

     

    GUST: Aromă de mango, compot de piersici și anans copt, asortat cu multe condimene, apă din flori de trandafir și brioșe.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un aperitiv excelent sau un vin pentru mesele cu carne albă, peşte şi fructe de mare, carne roşie, uşor condimentată. La finalul mesei îl puteți savura alături de brânzeturi tari şi semitari și la desert cu fructe proaspete.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

    824,67 RON
  • Torres - Gran sangre de toro 2007 -  0.75L, Alc: 14% Torres - Gran sangre de toro 2007 -  0.75L, Alc: 14%

    Torres - Gran sangre de toro 2007 - 0.75L, Alc: 14%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2007

     

    REGIUNE / ȚARĂ: CATALUNYA / SPANIA

     

    SOIUL / SOIURILE: GRENACHE, MAZUELO, SYRAH

     

    VOL. ALC.: 14%

     

    VIN ROȘU SEC. Jaime Torres Vendrell și fratele său Miguel au construit vinăria Torres în 1870 chiar în fața gării Vilafranca del Penedès din regiunea spaniolă Catalonia. Până în 1928 afacerea de familie s-a extins cu operațiuni de distilare avinului și maturare pentru brandy.

     

    Zeci de ani de prosperitate și experiență în producția de băuturi alcoolice au permis companiei spaniole să dețină în prezent 6 podgorii (cu 6 vinării) ce însumează 1300 de hectare, într-un climat excepțional. Vinurile Torres sunt produse din soiuri tradiționale spaniole (Verdejo, Tempranillo), dar și soiuri cultivate în toată lumea (Sauvignon Blanc și Syrah).

     

    Acest cupaj a fost obținut pentru prima dată în anul 1960, atunci când Miguel Torres a decis să creeze un cupaj roșu inspirat de sangele taurului. În spaniolă numele Torres este legat de cuvântul spanio toro, ce se traduce în taur, iar acesta este și un simbol național datorită tradiționalelor coride din marile orașe spaniole.

     

     

    ASPECT: Roșu închis.

     

    MIROS: Cele trei soiuri aduc aromele frumoase de fructe roșii, în special mure sălbatice, urmate succint de fum din lemn tare.

     

    GUST: Textura este catifelată, groasă, asemenea sângelui de taur. Se păstrează aromele de fructe roșii și negre însoțite de aceleași note firave de fum.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin spaniol tradițional ce merită degustat la un festin cu preparate din carne roșie / vânat condimentat.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C.

     

    45,22 RON
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Grilă Listă