Vinuri de import

Vinurile sunt unele dintre cele mai indragite bauturi alcoolice din lume. Fiecare picatura de vin transmite eleganta, iar un singur pahar este suficient pentru a te incarca cu un sentiment de rasfat si placere. Acestea sunt produse in fiecare colt al lumii, dar daca vrei sa extragi lozul castigator si sa bei un vin cu totul si cu totul deosebit, te poti lasa cu incredere pe mana expertilor Beicevrei. Ti-am pregatit o selectie impresionanta de vinuri importate din cele mai populare tari: Franta, Italia, Spania, Chile si Portugalia.


Franta produce vinuri inca din secolul al VI-lea i.e.n.. Pogdoriile franceze produc peste 12 sortimente de struguri, varietatea de vinuri fiind absolut complesitoare. In catalogul nostru vei regasi o selectie fina de vinuri frantuzesti albe, rose si rosii de care te vei indragosti cu siguranta de la prima, pana la ultima picatura.


Desigur, din catalogul de bauturi Beicevrei nu puteau sa lipseasca vinurile produse in Italia, Spania, Chile sau Portugalia. Italia detine cele mai vechi regiuni producatoare de vinuri din lume, traditia datand inca din al II-lea secol i.e.n, fiind initiata de greci si etrusci. Spania este cunoscuta pentru aromele imbatatoare, datorate varietatii impresionante de soiuri de struguri.


Studiaza oferta de vinuri de import Beicevrei. Suntem distribuitori oficiali ai tuturor bauturilor pe care le vei regasi in catalogul nostru, asa ca poti sa fii sigur ca produsele noastre sunt originale, iar preturile accesibile.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Grilă Listă
Filtru
  • Trapiche Oak Cask Cabernet Sauvignon 2019 - 0.75L, Alc: 13.5% Trapiche Oak Cask Cabernet Sauvignon 2019 - 0.75L, Alc: 13.5%

    Trapiche Oak Cask Cabernet Sauvignon 2019 - 0.75L, Alc: 13.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2019

     

    REGIUNE / ȚARĂ: MENDOZA / ARGENTINA

     

    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ROȘU SEC. Trapiche este cea mai veche și cea mai apreciată casă de vinuri din Argentina. Încă din 1883, Bodega Trapiche, aflată în Provincia Mendoza, orașul Maipú, produce vinuri de excepție în stilul celor din Lumea Nouă și aduce inovații prin cercetare și aprofundare a cunoștiințelor necesare producției de vin.

     

    Echipa Trapiche în frunte cu vinificatori experimentați și tehnicieni continuă pionieratul vinurilor de calitate superioară prin cultivarea soiurilor de origine franceză. Malbec, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc și Chardonnay sunt soiurile cultivate în micro-terroir, procesate cu echipamente moderne în vinuri de calitate, maturate în butoaie din stejar francez.

     

     

    ASPECT: Roșu-rubiniu intens.

     

    MIROS: Fructat și condimentat.

     

    GUST: Arome de fructe negre și condimente, fin și echilibrat, cu un sfârșit lung și plăcut.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: O alegere inspirată la mesele cu preparate din carne roșie la grătar, legume înăbușite și brânzeturi semitari.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C.

     

  • Mouton Cadet -  Reserve Medoc rouge 2016 - 0.75L, Alc: 13.5% Mouton Cadet -  Reserve Medoc rouge 2016 - 0.75L, Alc: 13.5%
    -15%

    Mouton Cadet - Reserve Medoc rouge 2016 - 0.75L, Alc: 13.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2016

     

    REGIUNE / ȚARĂ: BORDEAUX / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: MERLOT, CABERNET SAUVIGNON

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ROȘU SEC. Descendent al unei familii bogate din Frankfurt, Nathaniel de Rothschild, se stabilește la Paris în 1853, apoi în regiunea viticolă Medoc, în orașul Pauillac, unde cumpără un palat pe care îl redenumește Chateau Mouton Rothschild. În 1922, Baronul Philippe de Rothschild, fiul cel mic al Baronului Henri și strănepot al lui Nathaniel, începe schimbările majore asupra proprietății.

     

    Vinul comercializat anterior în butoaie și trimis în Bordeaux este îmbuteliat în vinăria palatului și este creată faimoasa etichetă de artistul Jean Carlu.

     

    Pentru păstra faima și standardul de excelență al vinurilor sale cu eticheta Chateau Mouton Rothschild, Baronul a decis ca vinul anului 1930 să fie îmbuteliat cu etichetă Mouton Cadet. Noua etichetă a fost aleasă pentru cupajul mai tânăr, cu profil aromatic diferit de clasicul Chateau. După 90 de ani, Mouton Cadet oferă în continuare vinuri roșii și albe, cupaje și monosoiuri, apreciate și premiate în competiții internaționale cu renume.

     

     

    ASPECT: Rubiniu

     

    MIROS: Parfumul complex se deschide cu note de fructe proaspete și condimente rafinate ce se transformă în note de alune prăjite și coacăze negre.

     

    GUST: Buchetul expresiv și remarcabil al acestui cupaj de Medoc aduce împreună aromele concentrate ale fructelor roșii cu cele florale din violete fine și elegante. Taninurile moi, chiar mătăsoase, reamintesc de fructele roșii, pământii și tușe de stejar ale butoiului în care a fost maturat.  

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Antricot de vită pe grătar, miel, vânat (căprioară), iepure uns cu sos de ciuperci și multe alte preparate cu carne de pasăre.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 18 - 19°C. (Este recomandată decantarea timp de 60 de minute).

     

    Preț normal: 68,54 RON

    Special Price 58,26 RON

    (-10,28 RON)
  • Chateau Clerc Milon - Pauillac Grand Cru Classe rouge Magnum 2004 - 1.5L, Alc: 13% Chateau Clerc Milon - Pauillac Grand Cru Classe rouge Magnum 2004 - 1.5L, Alc: 13%
    -15%

    Chateau Clerc Milon - Pauillac Grand Cru Classe rouge Magnum 2004 - 1.5L, Alc: 13%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2004

     

    REGIUNE / ȚARĂ: BORDEAUX / FRANŢA 

     

    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON, MERLOT, CABERNET FRANC, PETIT VERDOT, CARMENERE

     

    VOL. ALC.: 13%

     

    VIN ROȘU SEC. În 1970, domeniul Clerc Milon a fost achiziționat de Baronul Phillipe de Rothschild, proprietarul unei alte case franceze cu prestigiu, care produce vinurile Chateau Mouton Rotshchild şi Mouton Cadet.

     

    Castelul, crama şi unităţile de producţie au fost renovate, iar pe domeniul Clerc Milon, din nord estul localităţii Pauillac (regiunea Bordeaux), a reînceput producţia vinurilor tradiţionale franceze de calitate premium.

     

    Pe 41 de hectare de pământ, cu straturi adânci de nisip, pietriş, clei şi calcar, bogat în apă şi lumină naturală, cu microclimat oferit de râul Gironde, sunt cultivate cinci din cele mai bune soiuri roşii din Franța (Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc, Petit Verdot, Carmenere).

     

     

    ASPECT: Un vin de un roşu cu tentă purpurie, intensă.

     

    MIROS: Un buchet bine structurat cu arome de grafit, lemn dulce şi aromă siropoasă de verbena.  

     

    GUST: Acest cupaj tradiţional din Bordeaux cuprinde simţurile cu precizia aromelor echilibrate de fructe. Taninii sunt rotunjiţi, textura este mătăsoasă şi cremoasă cu note subtile de stejar condimentat. Finalul este marcat de arome consistente şi proaspete de vanilie şi aromă de vegetale uscate.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Clerc Milon Pauillac Grand Cru Classe este un cupaj roşu excelent alături de aperitive sau antreuri cu mezeluri fine uscate, pastrame, cârnaţi condimentaţi sau jambon şi brânzeturi maturate. La felul principal îl recomandăm alături de preparate din carne roşie la tavă (porc, miel, vită, berbecuţ, curcan) cu mirodenii, servite cu cartofi sau varză de Bruxelles. 

     

    TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C. (Se recomandă decantarea timp de minimum 30 de minute).

     

    Preț normal: 1.085,28 RON

    Special Price 922,49 RON

    (-162,79 RON)
  • Allegrini - Pallazo della Torre IGT, rosso 2009 - 0.75L, Alc: 13.5% Allegrini - Pallazo della Torre IGT, rosso 2009 - 0.75L, Alc: 13.5%
    -15%

    Allegrini - Pallazo della Torre IGT, rosso 2009 - 0.75L, Alc: 13.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2009

     

    REGIUNE / ȚARĂ: VENETO / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: CORVINA VERONESE, RONDINELLA, SANGIOVESE

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ROȘU SEC. Allegrini este un nume de referinţă în istoria zonelor viticole Fumane şi Valpolicella din regiunea italiană Veneto. Încă din secolul al XVI-lea, Allegrini a început să producă primele sale vinuri tradiţionale. În urmă cu mai bine 40 de ani, Giovani Allegrini a dus mai departe moştenirea familiei sale şi a construit un concern viticol, stabil, eficient şi inovativ.

     

    În prezent, familia Allegrini produce vinuri din struguri cultivaţi în Fumane şi Valpolicella, pe şase podgorii, ce au în total 100 de hectare. Cele mai cultivate soiuri sunt cele roşii de origine italiană (Corvina Veronese, Corvinone, Rondinella, Sangiovese), pentru vinuri monosoi şi cupaj, urmate de soiurile albe, cu origini franceze.

     

    Acest vin roşu este un clasic al zonei Valpolicella din Veneto, denumit după Villa della Tore, o capodoperă a arhitecturii renascentiste. Cupajul de Corvina şi Rondinella, cu un mic procent de Sangiovese, este realizat după tehnica ripasso, ce presupune culegerea obişnuită şi vinificare, în timp ce o mică parte din boabe sunt culese şi lăsate deoparte pentru a se stafidi.

     

    În luna ianuarie, vinul din strugurii culeşi şi fermentaţi la timp este amestecat cu mustul din boabele stafidite, apoi amestecul este lăsat să fermenteze a doua oară. După a doua fermentare, amestecul este tras în butoaie din stejar la a doua umplere şi lăsat la maturare câteva luni. După maturare vinul este îmbuteliat şi învechit la sticlă până la 7 luni.

     

     

    ASPECT: Roşu-rubiniu, intens.

     

    MIROS: Un buchet complex şi rafinat de cireşe negre, mure, şi un ton de lemn amestecat cu tutun.

     

    GUST: Intens, fructat şi uşor condimentat. Abundent în tanini copţi, ce îi oferă o astringenţă plăcută, cu note de lemn şi fum. Post gust lung, uşor fructat.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un cupaj istoric al regiunii Veneto merită savurat alături de preparate italiane - risotto cu şofran, sau ciuperci porcini şi carne de porc. Vinul excelează şi alături de brânzeturile semi-maturate, în special Parmigiano Reggiano, Pecorino şi Monte Veronese. 

     

    TEMP. DE SERVIRE: 18°C. (Este recomandată decantarea timp de 30 de minute. Potenţial de învechire la sticlă de cel puţin 10 ani).

     

    Preț normal: 165,65 RON

    Special Price 140,80 RON

    (-24,85 RON)
  • Allegrini - Pallazo della Torre IGT, rosso 2014 - 0.75L, Alc: 13.5% Allegrini - Pallazo della Torre IGT, rosso 2014 - 0.75L, Alc: 13.5%
    -15%

    Allegrini - Pallazo della Torre IGT, rosso 2014 - 0.75L, Alc: 13.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2014

     

    REGIUNE / ȚARĂ: VENETO / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: CORVINA VERONESE, RONDINELLA, SANGIOVESE

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ROȘU SEC. Allegrini este un nume de referinţă în istoria zonelor viticole Fumane şi Valpolicella din regiunea italiană Veneto. Încă din secolul al XVI-lea, Allegrini a început să producă primele sale vinuri tradiţionale. În urmă cu mai bine 40 de ani, Giovani Allegrini a dus mai departe moştenirea familiei sale şi a construit un concern viticol, stabil, eficient şi inovativ.

     

    În prezent, familia Allegrini produce vinuri din struguri cultivaţi în Fumane şi Valpolicella, pe şase podgorii, ce au în total 100 de hectare. Cele mai cultivate soiuri sunt cele roşii de origine italiană (Corvina Veronese, Corvinone, Rondinella, Sangiovese), pentru vinuri monosoi şi cupaj, urmate de soiurile albe, cu origini franceze.

     

    Acest vin roşu este un clasic al zonei Valpolicella din Veneto, denumit după Villa della Tore, o capodoperă a arhitecturii renascentiste. Cupajul de Corvina şi Rondinella, cu un mic procent de Sangiovese, este realizat după tehnica ripasso, ce presupune culegerea obişnuită şi vinificare, în timp ce o mică parte din boabe sunt culese şi lăsate deoparte pentru a se stafidi.

     

    În luna ianuarie, vinul din strugurii culeşi şi fermentaţi la timp este amestecat cu mustul din boabele stafidite, apoi amestecul este lăsat să fermenteze a doua oară. După a doua fermentare, amestecul este tras în butoaie din stejar la a doua umplere şi lăsat la maturare câteva luni. După maturare vinul este îmbuteliat şi învechit la sticlă până la 7 luni.

     

     

    ASPECT: Roşu-rubiniu, intens.

     

    MIROS: Un buchet complex şi rafinat de cireşe negre, mure, şi un ton de lemn amestecat cu tutun.

     

    GUST: Intens, fructat şi uşor condimentat. Abundent în tanini copţi, ce îi oferă o astringenţă plăcută, cu note de lemn şi fum. Post gust lung, uşor fructat.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un cupaj istoric al regiunii Veneto merită savurat alături de preparate italiane - risotto cu şofran, sau ciuperci porcini şi carne de porc. Vinul excelează şi alături de brânzeturile semi-maturate, în special Parmigiano Reggiano, Pecorino şi Monte Veronese. 

     

    TEMP. DE SERVIRE: 18°C. (Este recomandată decantarea timp de 30 de minute. Potenţial de învechire la sticlă de cel puţin 10 ani).

     

    Preț normal: 165,65 RON

    Special Price 140,80 RON

    (-24,85 RON)
  • Calvet - Reserve Margaux rouge 2015 - 0.75L, Alc: 13.5% Calvet - Reserve Margaux rouge 2015 - 0.75L, Alc: 13.5%

    Calvet - Reserve Margaux rouge 2015 - 0.75L, Alc: 13.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2015

     

    REGIUNE / ȚARĂ: BORDEAUX / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON, MERLOT, CABERNET FRANC, PETIT VERDOT

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ROȘU SEC. Casa franceză Calvet a început cu pasiunea lui lui Jean Marie Calvet, care a început primele afaceri cu vin în 1823, chiar în inima regiunii Bordeaux, în cartierul Chartrons. A fost urmat de fiul și nepotul său care a extins afacerea și a construit prima vinărie în regiunea Burgundia.

     

    Urmând tradiția de aproape 200 de ani, Casa Calvet rămâne o afacere de familie și oferă lumii vinuri de calitate obținute de oenologi profesioniști în podgoriile viticultorilor colaboratori din cele 5 mari regiuni ale Franței: Bordeaux, Rhône și sudul țării, Burgundia, Alsacia și Valea Loarei.

     

    Pentru Calvet Reserve sunt folosiți struguri de pe cele mai bune loturi, după care sunt desciorchinați și macerați la temperatura de 26-28°C pentru a se păstra complexitatea aromatică. Apoi sunt executate diferite operațiune specifice pentru extragerea taninurilor necesari maturării.

     

     

    ASPECT: Roșu-rubiniu, intens.

     

    MIROS: Un cupaj cu arome fine de fructe roșii și ceva note de maturare.

     

    GUST: Un vin mătăsos, de corpolență medie, atacă cu arome de mure, cireșe și vanilie. Aciditate mică și astringență medie.  

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un cupaj roșu clasic, recomandat la mesele cu carne de vită/vițel, vânat și pasăre.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C.

     

    141,61 RON
  • Marchese Antinori Chianti Riserva rosu 2017 - 0.75L, Alc: 14% Marchese Antinori Chianti Riserva rosu 2017 - 0.75L, Alc: 14%

    Marchese Antinori Chianti Riserva rosu 2017 - 0.75L, Alc: 14%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2017

     

    REGIUNE / ȚARĂ: TOSCANA / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: SANGIOVESE, CABERNET FRANC

     

    VOL. ALC.: 14%

     

    VIN ROȘU SEC. O familie bogată și puternică, cu rădăcini vechi în Italia, numele Antinori este pronunțat alături de cel al Medicilor și al altor personalități marcante din istoria regatelor italiene. Producția de vin și faima vinurilor Antinori au început în 1385 cu Giovanni di Piero, care s-a alăturat breslei vinificatorilor din Florența.

     

    În prezent, Marchizul Piero Antinori produce vin în podgoriile istorice ale regiunilor viticole din Italia (Toscana, Umbria), dar și în afara țării, în regiuni din SUA, Chile și Ungaria. În România, Marchizul a ales Dealu Mare (pentru terroir-ul asemănător cu cel din Toscana), unde produce vinurile Metamorfosis.

     

    Chianti este vinul faimos al Italiei, iar cupajul familiei Antinori este produs din 2011, exclusiv din soiuri roșii, cultivate pe domeniul cu Tignanelo, ce deține certificare DOCG (Denumire de Origine Controlată și Garantată). Soiul majoritar din care a fost obținut acest vin este Sangiovese, urmat de mici procente de Cabernet Franc sau alte soiuri roșii. Un vin excelent, creat pentru a reflecta calitatea soiului și priceperea oenologilor italieni.

     

     

    ASPECT: Roșu-rubiniu.

     

    MIROS: Parfum cu note de fructe sălbatice, cireșe și mure, unite cu tutun și tușe dulci de ciocolată cu lapte. Buchetul este completat de ierburi aromatice și flori uscate cu o notă pământie.

     

    GUST: Pe papile este complex, corpolent, cu tanini vioi. Apar și note codașe de condimente ce rămân în post gust.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Ușor de savurat alături de preparate din regiunea Toscana, cum ar fi un tortelli cu bucate din porc mistreț, sau paste pici cu sos aglione.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C.

     

  • Antinori - Calafuria Salento Rose 2019 - 0.75L, Alc: 12% Antinori - Calafuria Salento Rose 2019 - 0.75L, Alc: 12%

    Antinori - Calafuria Salento Rose 2019 - 0.75L, Alc: 12%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2019

     

    REGIUNE / ȚARĂ: PUGLIA / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: NEGROAMARO

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    VIN ROSE SEC. O familie bogată și puternică, cu rădăcini vechi în Italia, numele Antinori este pronunțat alături de cel al Medicilor și al altor personalități marcante din istoria regatelor italiene. Producția de vin și faima vinurilor Antinori au început în 1385 cu Giovanni di Piero, care s-a alăturat breslei vinificatorilor din Florența.

     

    În prezent, Marchizul Piero Antinori produce vin în podgoriile istorice ale regiunilor viticole din Italia (Toscana, Umbria), dar și în afara țării, în regiuni din SUA, Chile și Ungaria. În România, Marchizul a ales Dealu Mare (pentru terroir-ul asemănător cu cel din Toscana), unde produce vinurile Metamorfosis.

     

    Acest rose este produs în regiunea Puglia, în sud-vestul țării, pe coasta ce formează călcâiul ‘cizmei’. În podgoria cunoscută pentru vinurile rose, strugurii au fost sortați și presați ușor pentru mustul care este tras in cisterne și ținut la temperatura de 10°C. pentru decantare. După fermentarea mustului, vinul proaspăt este ținut în cisterne încă 4 luni pentru o scurtă maturare, apoi este îmbuteliat.

     

     

    ASPECT: Roz-piersică.

     

    MIROS: Aromă delicată de drupe, în special piersici, floare de cireș și trandafir.

     

    GUST: Se sime prospețimea fructelor, a vegetalelor și echilibrul acestora în post gust.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Acest rose fin este recomandat alături de paste puttanesca cu scoici, cârnați tradiționali italieni și frittata cu ceapă verde, cartofi și feta.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

     

  • Trapiche - Oak Cask Chardonnay 2019 - 0.75L, Alc: 13.5% Trapiche - Oak Cask Chardonnay 2019 - 0.75L, Alc: 13.5%

    Trapiche - Oak Cask Chardonnay 2019 - 0.75L, Alc: 13.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2019

     

    REGIUNE / ȚARĂ: MENDOZA / ARGENTINA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ALB SEC. Trapiche este cea mai veche și cea mai apreciată casă de vinuri din Argentina. Încă din 1883, Bodega Trapiche, aflată în Provincia Mendoza, orașul Maipú, produce vinuri de excepție în stilul celor din Lumea Nouă și aduce inovații prin cercetare și aprofundare a cunoștiințelor necesare producției de vin.

     

    Echipa Trapiche în frunte cu vinificatori experimentați și tehnicieni continuă pionieratul vinurilor de calitate superioară prin cultivarea soiurilor de origine franceză. Malbec, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc și Chardonnay sunt soiurile cultivate în micro-terroir, procesate cu echipamente moderne în vinuri de calitate, maturate în butoaie din stejar francez.

     

    Acest Chardonnay face parte din gama Trapiche Vineyards și este obținut din soiul Chardonnay, cultivat ecologic (asemenea tuturor soiurilor de pe domeniile Trapiche), în Mendoza, la poalele munților Anzi, într-un climat privilegiat, hrănit de apa pură și temperaturi propice oferite de soarele fermecător al Americii de Sud.

     

     

    ASPECT: Galben strălucitor cu reflexii verzui.

     

    MIROS: Arome de mere roșii și fructe exotice, în special ananas copt.

     

    GUST: Aromele de fructe și acidiatea generoasă îi oferă prospețime și intensitate scurtă - tipic unui vin din Lumea Nouă.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Profilul scurt al vinului este ideal la mesele cu preparate ușoare, paste cu sosuri simple și fructe de mare.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

     

  • Purcari - Merlot de Purcari  2019 - 0.75L, Alc: 14% Purcari - Merlot de Purcari  2019 - 0.75L, Alc: 14%

    Purcari - Merlot de Purcari 2019 - 0.75L, Alc: 14%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2019

     

    REGIUNE / ȚARĂ: ȘTEFAN VODĂ / REPUBLICA MOLDOVA

     

    SOIUL / SOIURILE: MERLOT

     

    VOL. ALC.: 14%

     

    VIN ROȘU SEC. Fondat în 1827 Chateau Purcari reprezintă unul dintre cele mai valoroase și renumite domenii ale Europei de Est. Vinurile noastre au fost servite la Curțile Regale din Europa de peste 150 de ani.

     

    Prima sa medalie de Aur a fost acordată în 1878 la Expoziția Mondială de la Paris, când experții francezi au fost profund impresionați de aroma bogată și culoarea intensă a lui Negru de Purcari, care a depășit chiar vinurile Bordeaux.

     

    De-a lungul timpului, vinurile Purcari au caștigat peste 300 de medalii și distincții la cele mai prestigioase concursuri internaționale ca Decanter, Concours Mondial de la Bruxelles, Challenge International du Vin, precum și recunoașterea Casei Regale a Marii Britanii.

    Merlot de Purcari este asemenea catifelei – delicat la atingere, dar cu o structură complexă, care impresionează.

     

     

    ASPECT: Roșu-rubiniu.

     

    MIROS: Fin, de micșunea și saftian.

     

    GUST: Catifelat, cu o astringență plăcută și cu nuanțe de stejar, mure şi trandafir este accentuat printr-un post gust de durată.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Sortimentul se potrivește foarte bine cu preparate pe bază de carne, cum ar fi piept de rață afumat, biftec de porc sau aperitive cu prosciutto.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 18 - 20°C.

     

  • Purcari - Pinot Grigio 2020 - 0.75L, Alc: 13% Purcari - Pinot Grigio 2020 - 0.75L, Alc: 13%

    Purcari - Pinot Grigio 2020 - 0.75L, Alc: 13%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2020

     

    REGIUNE / ȚARĂ: ȘTEFAN VODĂ / REPUBLICA MOLDOVA

     

    SOIUL / SOIURILE: PINOT GRIGIO

     

    VOL. ALC.: 13%

     

    VIN ALB SEC. Fondat în 1827 Château Purcari reprezintă unul dintre cele mai valoroase și renumite domenii ale Europei de Est. Vinurile din Purcari au fost servite la Curțile Regale din Europa încă de acum 150 de ani. 

     

    Prima medalie de Aur a fost acordată vinurilor din Purcari în 1878, la Expoziția Mondială de la Paris, când experții francezi au fost profund impresionați de aroma bogată și culoarea intensă a sortimentului Negru de Purcari, care a depășit chiar și vinurile din Bordeaux.

     

    De-a lungul timpului, vinurile Purcari au câștigat peste 300 de medalii și distincții la cele mai prestigioase concursuri internaționale (Decanter, Concours Mondial de Bruxelles, Challenge Internațional du Vin), precum și recunoașterea Casei Regale a Marii Britanii.

     

     

    ASPECT: Galben-pai, deschis, cu reflexii verzui.

     

    MIROS: Un vin proaspăt, ce atestă priceperea cramei din Purcari în arta de oenologiei prin aromele proaspete de mere verzi şi pere cu tonuri de citrice şi vegetale.

     

    GUST: Gustul este revigorant, relaxant, cu arome de vegetale, (caprifoi), citrice (lime), fructe de livadă (mere, pere, caise), flori de tei şi plante erbacee. Vinul este maturat în butoaie din stejar şi uşor acidulat.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin clasic pentru mesele cu pui, peşte (crud), crustacee, sushi, legume la grătar şi caşcavaluri tari.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

     

  • Torres - Vina Esmeralda blanco 2017 - 0.75L, Alc: 11.5% Torres - Vina Esmeralda blanco 2017 - 0.75L, Alc: 11.5%

    Torres - Vina Esmeralda blanco 2017 - 0.75L, Alc: 11.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2017

     

    REGIUNE / ȚARĂ: CATALUNYA / SPANIA

     

    SOIUL / SOIURILE: MUSCAT, GEWURZTRAMINER

     

    VOL. ALC.: 11.5%

     

    VIN ALB SEC. Jaime Torres Vendrell și fratele său Miguel au construit vinăria Torres în 1870 chiar în fața gării Vilafranca del Penedès din regiunea spaniolă Catalonia. Până în 1928 afacerea de familie s-a extins cu operațiuni de distilare avinului și maturare pentru brandy.

     

    Zeci de ani de prosperitate și experiență în producția de băuturi alcoolice au permis companiei spaniole să dețină în prezent 6 podgorii (cu 6 vinării) ce însumează 1300 de hectare, într-un climat excepțional. Vinurile Torres sunt produse din soiuri tradiționale spaniole (Verdejo, Tempranillo), dar și soiuri cultivate în toată lumea (Sauvignon Blanc, Gewurztraminer și Syrah).

     

     

    ASPECT: Galben-pai, strălucitor.

     

    MIROS: Esențe fragrante de flori, reprezentate de trandafir și completate de fruct litchi.

     

    GUST: Învăluie papilele cu aromele mătăsoase din miere acacia și note dulci ce se simt și în post gust.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Sublim alături de cocktail-uri cu fructe de mare, pește și preparate de tip paté.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 6 - 8°C.

     

  • Torres - Sangre de Toro 2009 -  0.75L, Alc: 13.5% Torres - Sangre de Toro 2009 -  0.75L, Alc: 13.5%

    Torres - Sangre de Toro 2009 - 0.75L, Alc: 13.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2009

     

    REGIUNE / ȚARĂ: CATALUNYA / SPANIA

     

    SOIUL / SOIURILE: GRENACHE

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ROȘU SEC. Jaime Torres Vendrell și fratele său Miguel au construit vinăria Torres în 1870 chiar în fața gării Vilafranca del Penedès din regiunea spaniolă Catalonia. Până în 1928 afacerea de familie s-a extins cu operațiuni de distilare avinului și maturare pentru brandy.

     

    Zeci de ani de prosperitate și experiență în producția de băuturi alcoolice au permis companiei spaniole să dețină în prezent 6 podgorii (cu 6 vinării) ce însumează 1300 de hectare, într-un climat excepțional. Vinurile Torres sunt produse din soiuri tradiționale spaniole (Verdejo, Tempranillo), dar și soiuri cultivate în toată lumea (Sauvignon Blanc și Syrah).

     

    Acest cupaj a fost obținut pentru prima dată în anul 1960, atunci când Miguel Torres a decis să creeze un cupaj roșu inspirat de sangele taurului. În spaniolă numele Torres este legat de cuvântul spanio toro, ce se traduce în taur, iar acesta este și un simbol național datorită tradiționalelor coride din marile orașe spaniole.

     

     

    ASPECT: Roșu-rubiniu.

     

    MIROS: Arome de fructe roșii și dulceață de fructe roșii, mai cu seamă cireșe, mure și prune. Fructele sunt foarte bine completate de vegetale uscate, pământii și puțin lemn ars

     

    GUST: Pe papile este luxuriant, fin, dar puternic prin tanii și notele de prune uscate. Post gustul este lung și fructat.  

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Perfect cu tocană din carne de vânat / carne de vită, paella cu carne și mâncare tradițională muntenească.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C.

     

  • Offley - Port Wine Boa Vista vintage 2000 -  0.75L, Alc: 20.5% Offley - Port Wine Boa Vista vintage 2000 -  0.75L, Alc: 20.5%

    Offley - Port Wine Boa Vista vintage 2000 - 0.75L, Alc: 20.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2000

     

    REGIUNE / ȚARĂ: DOURO / PORTUGALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: TOURIGA NACIONAL

     

    VOL. ALC.: 20.5%

     

    VIN FORTIFIAT ROȘU DULCE. Offley este unul dintre cei mai vechi producătoori de vin port din lume. Compania care a scris o parte din istoria portului este menționată în 1737, alături de fondatorul William Offley din Londra, inițial un negustor de vinuri porto, apoi producător.

     

    Pe parcursul anilor vinurile produse de Offley, în Portugalia, au ocupat o mare parte din piață datorită calității dar și a eforturilor depuse de nepotul lui William, Joseph James Forrester - vinificator, explorator, -Q1afacerist iscusit.  

     

    În zeci de ani de activitate, oamenii aflați la conducerea Offley au investit în producția vinurilor proprii, au replantat soiuri, au dezvoltat zone noi și au maturat fiecare vin în pivnițele originale din Vila Nova de Gaia.    

     

     

    ASPECT: Rubiniu închis.

     

    MIROS: Arome încântătoare de prune, ciocolată și flori.

     

    GUST: Mătăsos și încărcat de aromele de fructe, ce dau o consistență de dulceață fină și tanini puternici ce aduc un post gust lung.  

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Potrivit alături de preparate din carne de vită și brânzeturi maturate.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C.

     

  • Purcari - Negru de Purcari rosu 2019 - 0.75L, Alc: 14% Purcari - Negru de Purcari rosu 2019 - 0.75L, Alc: 14%

    Purcari - Negru de Purcari rosu 2019 - 0.75L, Alc: 14%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2019

     

    REGIUNE / ȚARĂ: ȘTEFAN VODĂ / REPUBLICA MOLDOVA

     

    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON, SAPERAVI, RARĂ NEAGRĂ

     

    VOL. ALC.: 14%

     

    VIN ROȘU SEC. Fondat în 1827 Château Purcari reprezintă unul dintre cele mai valoroase și renumite domenii ale Europei de Est. Vinurile din Purcari au fost servite la Curțile Regale din Europa încă de acum 150 de ani. 

     

    Prima medalie de Aur a fost acordată vinurilor din Purcari în 1878, la Expoziția Mondială de la Paris, când experții francezi au fost profund impresionați de aroma bogată și culoarea intensă a sortimentului Negru de Purcari, care a depășit chiar și vinurile din Bordeaux.

     

    De-a lungul timpului, vinurile Purcari au câștigat peste 300 de medalii și distincții la cele mai prestigioase concursuri internaționale (Decanter, Concours Mondial de Bruxelles, Challenge Internațional du Vin), precum și recunoașterea Casei Regale a Marii Britanii.

     

     

    ASPECT: Roșu-cărămiziu, intens.

     

    MIROS: Purcari respectă tradiția cupajului Negru de Purcari și după 140 de ani, ne oferă în continuare regele vinurilor roșii din Republica Moldova. Vinul a fost maturat 18 luni în baricuri din stejar franțuzesc pentru a șlefui aromele de fructe dulci, prune coapte și smochine, acompaniate în final de un amestec de mirodenii (dominate de șofran).

     

    GUST: La gust, vinul păstrează aceleași arome, mai profunde, mai catifelate, cu tanini delicați și post gust senzual, de lungă durată.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Negru de Purcari este potrivit la cele mai rafinate și consistente preparate: vânat (ruladă de cerb la cuptor, umplută cu smochine, fazan cu piure de castane), miel la cuptor cu ierburi aromate, carne de pasăre de curte cu diverse garnituri și brânzeturi maturate.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 18 - 20°C. (Este recomandată decantarea timp de 30 de minute).

     

  • Metamorfosis - Villa Antinori Bianco Toscana 2020 - 0.75L, Alc: 12% Metamorfosis - Villa Antinori Bianco Toscana 2020 - 0.75L, Alc: 12%

    Metamorfosis - Villa Antinori Bianco Toscana 2020 - 0.75L, Alc: 12%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2020

     

    REGIUNE / ȚARĂ: TOSCANA / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: PINOT GRIGIO, PINOT BIANCO, TREBBIANO, MALVASIA

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    VIN ALB SEC. O familie bogată și puternică, cu rădăcini vechi în Italia, numele Antinori este pronunțat alături de cel al Medicilor și al altor personalități marcante din istoria regatelor italiene. Producția de vin și faima vinurilor Antinori au început în 1385 cu Giovanni di Piero, care s-a alăturat breslei vinificatorilor din Florența.

     

    În prezent, Marchizul Piero Antinori produce vin în podgoriile istorice ale regiunilor viticole din Italia (Toscana, Umbria), dar și în afara țării, în regiuni din SUA, Chile și Ungaria. În România, Marchizul a ales Dealu Mare (pentru terroir-ul asemănător cu cel din Toscana), unde produce vinurile Metamorfosis.

     

    Prima variantă a acestui cupaj alb din Toscana a fost produsă în 1931 de Marchizul Niccolò Antinori. Vinul anului 2019 a fost produs din struguri desciorchinați și presați ușor pentru mustul dulce și proaspăt lăsat apoi să se purifice natural. A urmat fermentatarea în cisterne din oțel, la temperatura de 18°C, urmată de o maturare scurtă la temperatura de 10°C.

     

     

    ASPECT: Galben-pai, cu reflexii verzui.

     

    MIROS: La nas este rafinat și elegant mulțumită aromelor de fructe (banană, ananas) și flori albe.

     

    GUST: La gust urmează aceeași linie aromatică și aduce un post gust mineral, lung, satisfăcător.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Recomandăm acest cupaj alb cu pește / carne albă, carne de pasăre de țară și vițel cu sos ușor.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

     

  • Antinori - Tignanello, rosu 2018 - 0.75L, Alc: 14.5% Antinori - Tignanello, rosu 2018 - 0.75L, Alc: 14.5%
    -5%

    Antinori - Tignanello, rosu 2018 - 0.75L, Alc: 14.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2018

     

    REGIUNE / ȚARĂ: TOSCANA / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: SANGIOVESE, CABERNET SAUVIGNON, CABERNET FRANC

     

    VOL. ALC.: 14.5%

     

    VIN ROȘU SEC. Familia Antinori este dedicată artei vinificației de peste cinci secole, din 1385. În această perioadă îndepărtată, Giovanni di Piero Antinori, a intrat în breasla vinificatorilor din Firenze. Primele culturile deținute de familia italiană au fost în Firenze, însă zeci de generații au contribuit la extinderea domeniilor. Astăzi, vinurile Antinori sunt produse din struguri cultivați în patru podgorii din regiunea Toscana, plus alte culturi în celelalte trei regiuni viticole cu tradiție, Umbria, Puglia și Piemonte.

     

    Domeniul Tenuta Tignanello, se află în Toscana, inima zonei Chianti și cuprinde 130 de hectare de viță de vie, pe dealurile aflate între răurile Greve și Pesa. Solurile au la origine sedimente marine din era Pliocen, bogate în calcar și schist. Alături de solul bogat, vița are parte de temperaturi ridicate ziua și scăzute la apusul soarelui, în mare parte din sezon. Soiurile crescute în Chianti sunt, în majoritate, nativul Sangiovese și varietăți tradiționale de Cabernet Sauvignon și Cabernet Franc, urmate de Malvasia și Trebbiano pentru vinsanto.

     

    Tignanello este un punct de reper al casei Antinori, unul dintre cele mai influente vinuri din istoria viticulturii italiene și un cupaj reușit din soiurile Sangiovese, Cabernet Sauvignon și Cabernet Franc.  Vinul este produs în două faze: prima fază presupune recoltarea și vinificarea separată a fiecărui soi apoi cupajarea. Urmează maturatea cupajului timp de 14 - 16 luni în baricuri din stejar noi și parțial la a doua umplere, provenite din Franța și Ungaria. În ce de-a doua fază vinul este învechit la sticlă pentru încă 12 luni.

     

     

    ASPECT: Roșu-rubiniu intens.

     

    MIROS: Tignanello oferă un buchet generos, cu note de fructe roșii coapte, cum ar fi cireșe ținute în alcool rafinat, vișine, zmeură și prune, completate discret de cuișoare, lemn dulce și note dulci de mentă și ciocolată.

     

    GUST: Pe papile este luxuriant, acoperă bolta palatină cu tanini mătăsoși și fini. Finalul este o lecție de răbdare, cu note de fructe roșii și condimente șimțite în buchet.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin excelent alături de miel la cuptor cu rozmarin și usturoi, vițel la cuptor / sote, cu ciuperci, fasole cu cârnați după rețeta din Toscana, carne de vânat, în special fazan și porc mistreț, friptură de vită sau coaste pe grătar și hamburger.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C. (Potențial de învechire la sticlă de până la 10 ani).

     

    Preț normal: 547,40 RON

    Special Price 520,03 RON

    (-27,37 RON)
  • Roux Pere & Fils - Saint Aubin - Chardonnay 2019 - 0.75L, Alc: 13% Roux Pere & Fils - Saint Aubin - Chardonnay 2019 - 0.75L, Alc: 13%
    -15%

    Roux Pere & Fils - Saint Aubin - Chardonnay 2019 - 0.75L, Alc: 13%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2019

     

    REGIUNE / ȚARĂ: BOURGOGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY

     

    VOL. ALC.: 13%

     

    VIN ALB SEC. Vinurile Roux Pere & Fils sunt produse începând cu anul 1885 de Fernand Roux, în micul sătuc francez Saint-Aubin, din regiune viticolă Burgundia. Familia Roux a început producția de vin cu struguri culeși de pe 4 hectare.

     

    În zilele noastre, Roux Pere & Fils deține 70 de hectare de pământ cu plantații de viță și este unul dintre cei 10 proprietari cu cele mai extinse loturi de pământ din regiunea Burgundia.

     

    Chambolle-Musigny, Chassagne-Montrachet, Gevrey-Chambertin și Aloxe-Corton sunt printre cele mai cunoscute localități unde se produc vinurile Roux Pere & Fils. De peste 130 de ani, descendenții lui Fernand Roux produc o gamă largă de vinuri: monosoiuri albe de Burgundia, inclusiv Chardonnay Grand Cru și vinuri roșii din Pinot Noir.

     

     

    ASPECT: Galben-pai, strălucitor.

     

    MIROS: Arome intense de lămâie și fructe albe cu o notă efemeră de condimente.

     

    GUST: Cutivat în St. Aubin, pe dealurile din spatele cunoscutei localități Puligny-Montrachet, acest Chardonnay aduce aceleași arome de flori, fructe și silex/ cremene. Bine structurat, proaspăt și vibrant pentru totți cei care preferă Regele soiurilor albe.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Paste, pește cu legume și verdețuri, scoici și alte fructe de mare, preparate cu carne de pasăre (pui, curcan) și brânzeturi semitari.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

     

    Preț normal: 228,48 RON

    Special Price 194,21 RON

    (-34,27 RON)
  • Roux Pere & Fils - Corton Charlemagne Grand Cru - Chardonnay 2018 - 0.75L, Alc: 13.5% Roux Pere & Fils - Corton Charlemagne Grand Cru - Chardonnay 2018 - 0.75L, Alc: 13.5%
    -15%

    Roux Pere & Fils - Corton Charlemagne Grand Cru - Chardonnay 2018 - 0.75L, Alc: 13.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2018

     

    REGIUNE / ȚARĂ: BOURGOGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ALB SEC. Vinurile Roux Pere & Fils sunt produse începând cu anul 1885 de Fernand Roux, în micul sătuc francez Saint-Aubin, din regiune viticolă Burgundia. Familia Roux a început producția de vin cu struguri culeși de pe 4 hectare.

     

    În zilele noastre, Roux Pere & Fils deține 70 de hectare de pământ cu plantații de viță și este unul dintre cei 10 proprietari cu cele mai extinse loturi de pământ din regiunea Burgundia.

     

    Chambolle-Musigny, Chassagne-Montrachet, Gevrey-Chambertin și Aloxe-Corton sunt printre cele mai cunoscute localități unde se produc vinurile Roux Pere & Fils. De peste 130 de ani, descendenții lui Fernand Roux produc o gamă largă de vinuri: monosoiuri albe de Burgundia, inclusiv Chardonnay Grand Cru și vinuri roșii din Pinot Noir.

     

    ASPECT: Galben-pai, limpede și strălucitor.

     

    MIROS: Unul dintre cele mai impresionante vinuri franceze din soiul Chardonnay Grand Cru, din Burgundia, ridică arome delicate de fructe și flori albe, note de vanilie și unt, cu o notă finală, discretă, de lemn tare.

     

    GUST: Papilele primesc încet întreaga structură complexă și greutatea vinului. Onctuozitatea se menține ca un fond delicat pentru fructe și flori, iar finalul este surprinzător de proaspăt.  

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Recomandat alături de aperitive, preparate din carne albă / pește, crustacee și brânzeturi tradiționale din Franța, cum este Roquefort.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

     

    Preț normal: 1.686,47 RON

    Special Price 1.433,50 RON

    (-252,97 RON)
  • La Bastide Saint Dominique - Chateauneuf du Pape rouge 2019 - 0.75L, Alc: 15% La Bastide Saint Dominique - Chateauneuf du Pape rouge 2019 - 0.75L, Alc: 15%
    -15%

    La Bastide Saint Dominique - Chateauneuf du Pape rouge 2019 - 0.75L, Alc: 15%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2019

     

    REGIUNE / ȚARĂ: RHONE VALLEY / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: GRENACHE, SYRAH, MOURVEDRE, CINSAULT

     

    VOL. ALC.: 15%

     

    VIN ALB SEC. Domeniul La Bastide Saint Dominique se află în inima regiunii Provence. Aflat exact în Valea Ronului, pe ruinele unui lăcaș de cult din secolul XVI-lea, clădirea de pe domeniu a fost construită de Marie-Claude și Gérard Bonnet, iar viile ocupă în prezent 50 de hectare.

     

    Încă din 1999 pe domeniul La Bastide Saint Dominique, tradiția se îmbină cu tehnologia modernă, iar din anul 2014 vinurile sunt certificate ca produse obținute din agricultură organică. Viile se află aproape pe colinele satului Chateauneuf du Pape, supus vantului rece Mistral și încălzit de soarele ce bate din sud. Pământul din Provance este compus din calcar, în mare parte, urmat de clei roșu și pietriș, care păstrează căldura și regenerează viile.

     

    Cele mai importante soiuri cultivate aici sunt: Grenache și Syrah, urmate de Cinsault, Mourvèdre, Carignan, Clairette, Roussanne și Viognier, pentru cupaje și monosoiuri roșii și albe.

     

     

    ASPECT: Roșu-rubiniu intens.

     

    MIROS: Arome de gem de fructe roșii, rachiu de fructe și mure. După aerare scoate în evidență note complexe de dafin, piper, cardamom și rășină naturală.

     

    GUST: Atacă papilele cu opulența, corpul robust și tanini eleganți. Gustul final aduce proaspețimea notelor de condimente.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Terină de fazan cu prune uscate și ienibahar, pulpă de miel rumenită (garnisită cu ienupăr) și mușchi de caprioară cu pere umplute.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 15 - 16°C. (Potențial de învechire la sticlă de 3 până la 12 ani).

     

    Preț normal: 282,64 RON

    Special Price 240,24 RON

    (-42,40 RON)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Grilă Listă