Rom

Cauti rom pentru o seara in ritmuri braziliene? Comanda-l de pe beicevrei.ro! La noi gasesti cele mai cunoscute branduri si preturi de nerefuzat! 


Romul este obtinut din trestie de zahar, motiv pentru care gustul sau are o nota dulceaga. Indiferent de modul in care este produs, totul incepe prin procesarea trestiei. Aceasta este presata pentru a se elimina excesul de apa si apoi este fie imediat fermentata (pentru a se obtine romul agricol), fie fiarta pentru a se crea melasa din care majoritatea tipurilor de rom sunt obtinute. In functie de procesul de obtinere, exista mai multe tipuri de rom:


Rom alb – asa cum indica numele, acesta are o culoare deschisa si o corpolenta mica, lucru care se datoareza perioadei scurte de maturare si a filtrarii.


Rom auriu – putin mai complex decat romul alb datorita maturarii in butoaie de stejar. Este potrivit pentru obtinerea de coktail-urile cu mai putine ingredinte.


Rom inchis la culoare – este imbatranit o perioada mai lunga, avand un profil de arome mai complex. Este excelent baut sec.


Rom demerara – in timp ce majoritatea tipurilor de rom sunt produse din trestie de zahar crescuta in Brazilia, demerara provine din Guyana. Acesta este maturat un timp indelungat si are un gust bogat, fiind distilat in recipiente vechi.


Rom condimentat – este un rom distilat care a fost aromat cu condimente, unele dintre acestea provenind de la gustul butoaielor.


Rom agricol – este obtinut din suc de trestie de zahar, ceea ce inseamna ca locul in care aceasta a fost crescuta reprezinta un factor important. Acesta poate fi alb, galben sau inchis la culoare, avand un gust ce prezinta note vegetale.


Rom naval – se refera la orice rom ce are un continut de alcool mai mare (in general, peste 50-60%).


Pe beicevrei.ro gasesti o gama variata de romuri de cea mai buna calitate. Suntem importatori oficiali Bacardi, ceea ce inseamna ca la noi ai certitudinea ca vei cumpara produsul original la pret de import. Comanda acum si ai livrare rapida in Romania, precum si transport gratuit in Bucuresti si Ilfov. 

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Grilă Listă
Filtru
 • Brugal - Rom Anejo - 1L, Alc: 38% Brugal - Rom Anejo - 1L, Alc: 38%
  -14%

  Brugal - Rom Anejo - 1L, Alc: 38%

  Compania care a produce romul Brugal a fost înființată în 1888 de Andreas Brugal Montaner, iar în 1920 distileria Brugal produce primul rom în Republica Dominicană. În deceniile următoare, dominicanii au creat o gamă de romuri, au început exporturile în S.U.A și au construit o nouă distilerie în Puerto Plata, una dintre cele mai moderne în anii 1980.

   

  În 1996, romurile produse de familia Brugal au fost exportate și în Spania, unde au ocupat mai târziu prima poziție, iar colaborarea cu grupul Edrington a fundamentat identitatea brand-ului, bazată pe tradiție și popularitate.

   

  Romurile Brugal sunt produse după o rețetă secretă, transmisă de la o generație la alta. În distileria Brugal, melasa de trestie de zahăr este fermentată și distilată de două ori pentru a se obține cel mai rafinal alcool.

   

  Mulți dintre compușii alcoolici grei sunt îndepărtați prin distilarea atentă a melasei în instalațiile Brugal. De aceea, Anejo este curat, fin și nu foarte dulce. Aromele sale sunt rezultatul unui blend realizat cu pricepere din romurile de rezervă maturate în butoaie din stejar alb, american, folosite anterior la producția de bourbon.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar strălucitor și curat.

   

  MIROS: Arome ușoare de lemn și note subtile de ciocolată.

   

  GUST: Unt savuros și note de caramel se joacă voios pe papile și ating bolta palatină cu textura fină.

   

  FINISH: Lung, sec și plăcut.

   

  Preț normal: 98,41 RON

  Special Price 84,90 RON

  (-13,51 RON)
 • Diplomatico - Rom Mantuano Extra Anejo gb - 0.7L, Alc: 40% Diplomatico - Rom Mantuano Extra Anejo gb - 0.7L, Alc: 40%
  -11%

  Diplomatico - Rom Mantuano Extra Anejo gb - 0.7L, Alc: 40%

  Romul Diplomatico este cunoscut încă din secolul al XIX-lea. În secolul următor, din 1959 Diplomatico a fost produs de compania Licorerías Unidas din Venezuela. După ce a aparținut grupului Seagram, până în 2002, Diplomatico a revenit sub conducerea unei familii din Venezuela.

   

  Distileria aflată la poalele munților Anzi este unică și folosește trei procese de distilare diferite. Romurile sunt produse din 10 soiuri de trestie, insă 3 din acestea sunt folosite în cele mai mari cantități. Trestia este procesată în melasă și sirop – prima materie este fermentată și distilată pentru romuri ușoare, a doua materie urmează aceleași procese pentru romuri complexe. După fermentare și distilare, cele mai multe romuri sunt maturate în butoaie de bourbon și malt whisky, iar cele rare sunt finisate în butoaie de sherry Pedro Ximénez și Oloroso.

   

  După maturare, Maestrul Ronero, Tito Cordero și echipa sa aleg romuri distilate diferit și le unesc aromele pentru a crea expresii perfect echilibrate și corpolente.    

  Mantuato este un blend autentic, maturat în butoaie din stejar până la 8 ani și o alegere excelentă pentru cei care doresc să încerce un rom tradițional, cu arome sofisticate, ce ies în evidență în orice variantă de servire.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar închis.

   

  MIROS: Primitor, cu parfum fin de prune uscate, stejar și ceva condimente bine amestecate, ce dispar înainte de a fi numite cu certitudine.

   

  GUST: Papilele și bolta palatină sunt atinse de o textură moale, catifelată, cu note de fructe uscate, lemn și vanilie.

   

  FINISH: O dulceață acoperită repede de tăria alcoolului și note de lemn.

   

  Preț normal: 112,18 RON

  Special Price 99,70 RON

  (-12,48 RON)
 • Bumbu - Rom XO gb - 0.7L, Alc: 40% Bumbu - Rom XO gb - 0.7L, Alc: 40%
  -7%

  Bumbu - Rom XO gb - 0.7L, Alc: 40%

  Asemenea variantei originale, Bumbu XO este numit după romul produs în urmă cu 400 de ani de marinarii și negustorii din Indiile de Vest. Bumbu XO marchează următorul capitol în efortul de a recrea această legendă caraibiană.

   

  Bumbu XO este produs din cea mai bună trestie de zahăr și apă de izvor în distileria din Panama ce datează din 1890. Alcoolul obținut din trestie de zahăr este lăsat timp de 18 ani la maturat în butoaie de bourbon pentru a dobândi arome frumoase și echilibrate.

   

  Aromele ce îi desăvârșesc caracterul sunt obținute prin maturarea finală în butoaie de vin fortifiat Sherry, fabricate din stejar alb, spaniol, din regiunea Andaluzia.

   

  Bumbu XO este alegerea perfectă pentru cocktail-uri pe bază de rom si poate mai potrivit pentru a fi savurat simplu sau cu un cub de gheaţă.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar închis cu ușoare reflexii aurii.

   

  MIROS: Arome de fructe delicate, vanilie, caramel și o notă prelungită de condimente.

   

  GUST: Apar notele de stafide, citrice, cafea amăruie amestecată cu caramel, vanilie și stejar rumenit ce amintește de perioada lungă de maturare.

   

  FINISH: Lung, marcat de vanilie, condimente și stejar.

   

  Preț normal: 199,92 RON

  Special Price 186,30 RON

  (-13,62 RON)
 • Bumbu - Rom Original gb - 0.7L, Alc: 40% Bumbu - Rom Original gb - 0.7L, Alc: 40%
  -10%

  Bumbu - Rom Original gb - 0.7L, Alc: 40%

  Bumbu este produs după rețeta originală a marinarii Indiilor de Vest, din secolele XVI – XVII, care obișnuiau să amestece romul cu ingrediente din insulele caraibiene.

   

  Trestia de zahăr adusă din 8 state diferite din Caraibe și America de Sud este adusă în Barbados, unde este distilată în cantități mici și finisat cu același amestec de condimente naturale, fără culoare sau arome artificiale.

   

  Aromele ce îi desăvârșesc caracterul sunt obținute prin maturarea de 15 ani în butoaie americane de bourbon, aflate la prima umplere.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar intens cu reflexii aurii.

   

  MIROS: Arome bogate și complexe de vanilie Madagascar, caramel fin și stejar.

   

  GUST: Note de scorțișoară, alune prăjite, banană și piper de Jamaica.

   

  FINISH: Gust final lung, ușor dulce și fin.

   

  Preț normal: 174,93 RON

  Special Price 158,27 RON

  (-16,66 RON)
 • Santiago de Cuba - Rom Anejo 20 yo gb - 0.7L, Alc: 40% Santiago de Cuba - Rom Anejo 20 yo gb - 0.7L, Alc: 40%
  -27%

  Santiago de Cuba - Rom Anejo 20 yo gb - 0.7L, Alc: 40%

  Santiago de Cuba este unul dintre cele mai apreciate romuri din Caraibe, mai exact din Cuba. Santiago de Cuba, alături de alte brand-uri de băuturi alcoolice, este deținută de Cuba Ron, iar distileriile se află în orașulcu același nume, din sud-estul țării, unde se produc distilate de peste 150 de ani.

   

  Romurile Santiago de Cuba sunt recunoscute și avizate oficial ca produse cu denumire de origine protejată (DOP) și fac parte din patrimoniul cultural al țării.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar.

   

  MIROS: O expresie aromatică puțin comple ce amintește de atmosfera pre-revoluționară a Havanei, prin aromele light de caramel, condimente și fructe.

   

  GUST: Condimente de patiserie cu note de vanilie și miere proaspătă.

   

  FINISH: Ultimele note aduc notele lemnoase, ușor seci, ale butoiului de maturare și o tușă de fructe coapte.

   

  Preț normal: 525,09 RON

  Special Price 382,30 RON

  (-142,79 RON)
 • Plantation - Rom Jamaica Vintage Edition 2005 gb - 0.7L, Alc: 45.2% Plantation - Rom Jamaica Vintage Edition 2005 gb - 0.7L, Alc: 45.2%
  -20%

  Plantation - Rom Jamaica Vintage Edition 2005 gb - 0.7L, Alc: 45.2%

  Adițional producției de coniac Pierre Ferrand în centrul regiunii viticole Cognac, în anii 1990 Alexandre Gabriel și-a dus mai departe pasiunea pentru tehnicile vechi de producție a romului. Încă de la început Alexander și-a pus semnătura pe romurile sale prin dubla maturare a romurilor din statele Caraibiene în butoaie din stejar aflate pe domeniul Château de Bonbonnet din Ars, Franța.

   

  În 2017, Casa Ferrand a achiziționat Distileria Indiilor de Vest din Barbados și a încheiat colaborări cu alte distilerii din Caraibe. În prezent romurile Plantation sunt produse de cinci distilerii din tot atâtea state caraibiene, iar o parte din etichetele celor două game sunt blend-uri din distilate cu origini diferite.

   

  Jamaica Vintage Edition 2005 este un blend din romuri produse la două distilerii din Jamaica. Blend-ul a fost maturat 12 ani în butoaie de bourbon în țara de origine și desăvârșit de butoaiele de stejar Ferrand, din Franța, unde romul a stat 1 până la 2 ani înainte de a fi îmbuteliat.  

   

   

  ASPECT: Chihlimbar cu reflexii aurii.

   

  MIROS: Intens și complex, întâmpină simțurile cu parfum de fructe proaspete și note pământii întețite de lemn cu esență tare. Distilarea fină a lăsat în acest rom și notele de stafide ce se ridică și dispar la fel de ușor.

   

  GUST: Sec, cu aromă de mentă, esența acestui rom evoluează în note contrastante de cafea prăjită, migdale prăjite și melasă.

   

  FINISH: Mediu, cu note seci de melasă și fructe.

   

  Preț normal: 248,65 RON

  Special Price 198,00 RON

  (-50,65 RON)
 • Plantation XO - Rom 20th Anniversary gb - 0.7L, Alc: 40% Plantation XO - Rom 20th Anniversary gb - 0.7L, Alc: 40%
  -28%

  Plantation XO - Rom 20th Anniversary gb - 0.7L, Alc: 40%

  Adițional producției de coniac Pierre Ferrand în centrul regiunii viticole Cognac, în anii 1990 Alexandre Gabriel și-a dus mai departe pasiunea pentru tehnicile vechi de producție a romului. Încă de la început Alexander și-a pus semnătura pe romurile sale prin dubla maturare a romurilor din statele Caraibiene în butoaie din stejar aflate pe domeniul Château de Bonbonnet din Ars, Franța.

   

  În 2017, Casa Ferrand a achiziționat Distileria Indiilor de Vest din Barbados și a încheiat colaborări cu alte distilerii din Caraibe. În prezent romurile Plantation sunt produse de cinci distilerii din tot atâtea state caraibiene, iar o parte din etichetele celor două game sunt blend-uri din distilate cu origini diferite.

   

  Pentru a onora cei 20 ani de activitate ai maestrului în amestecuri Alexandre Gabriel, compania Plantation a creat un rom X.O din loturile vechi, maturate în Barbados și în Franța. Mai multe romuri maturate în condițiile tropicale din Barbados, pe perioade cuprinse între 8 și 15 ani, au fost aduse în Franța și maturate încă 2 până la 10 ani în mai multe tipuri de butoaie. După mai bine de 10 ani de la lansare X.O este la fel de apreciat și premiat de cei care preferă distilate de calitate.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar.

   

  MIROS: Un parfum puternic de flori și fructe atrage imediat atenția și pregătește simțurile pentru notele de vanilie, cacao și ciocolată cu lapte.

   

  GUST: O aromă încântătoare de mango oferă dovada maturării conștiincioase în butoaie din lemn de esență tare.

   

  FINISH: Mediu, lemnos, ușor sec.

   

  Preț normal: 273,70 RON

  Special Price 196,40 RON

  (-77,30 RON)
 • Plantation - Rom Pineapple - 0.7L, Alc: 40% Plantation - Rom Pineapple - 0.7L, Alc: 40%
  -25%

  Plantation - Rom Pineapple - 0.7L, Alc: 40%

  Adițional producției de coniac Pierre Ferrand în centrul regiunii viticole Cognac, în anii 1990 Alexandre Gabriel și-a dus mai departe pasiunea pentru tehnicile vechi de producție a romului. Încă de la început Alexander și-a pus semnătura pe romurile sale prin dubla maturare a romurilor din statele Caraibiene în butoaie din stejar aflate pe domeniul Château de Bonbonnet din Ars, Franța.

   

  În 2017, Casa Ferrand a achiziționat Distileria Indiilor de Vest din Barbados și a încheiat colaborări cu alte distilerii din Caraibe. În prezent romurile Plantation sunt produse de cinci distilerii din tot atâtea state caraibiene, iar o parte din etichetele celor două game sunt blend-uri din distilate cu origini diferit

   

  Acest rom este un tribut adus romului de ananans preferat de Pastorul Stiggins, un personaj din romanul ”Pickwick Papers” al scriitorului britanic Charles Dickens. În același timp, acest rom este rezultatul unei colaborări între Alexandre Gabriel și David Wondrich, care s-a implicat anterior în dezvoltarea coniacului Ferrand 1840 Original Formula.

   

  Pentru a aduce ananasul în centrul atenției este ales un rom 3 Stars care este mai apoi infuzat cu coajă de ananas Victoria și trecut printr-o ultimă distilare. Urmează romul negru (Original Dark), care este trecut prin aceeași infuzie cu ananas. În final ambele distilate și infuzii de ananas sunt amestecate pentru a forma un buchet delicios și armonios, dedicat fructului tropical și accentuat de condimente.  

   

   

  ASPECT: Chihlimbar.

   

  MIROS: Un buchet plăcut, cu note de fum, arome de fructe tropicale, ananas, coji de citrice și doar un praf de cuișoare.

   

  GUST: Pe papile romul aduce o structură clară cu arome din același fructe tropicale și condimente învăluite de fum.

   

  FINISH: Mediu spre lung. Se păstrează notele de fum.

   

  Preț normal: 143,69 RON

  Special Price 107,70 RON

  (-35,99 RON)
 • Plantation - Rom 5 yo - 0.7L, Alc: 40% Plantation - Rom 5 yo - 0.7L, Alc: 40%
  -25%

  Plantation - Rom 5 yo - 0.7L, Alc: 40%

  Adițional producției de coniac Pierre Ferrand în centrul regiunii viticole Cognac, în anii 1990 Alexandre Gabriel și-a dus mai departe pasiunea pentru tehnicile vechi de producție a romului. Încă de la început Alexander și-a pus semnătura pe romurile sale prin dubla maturare a romurilor din statele Caraibiene în butoaie din stejar aflate pe domeniul Château de Bonbonnet din Ars, Franța.

   

  În 2017, Casa Ferrand a achiziționat Distileria Indiilor de Vest din Barbados și a încheiat colaborări cu alte distilerii din Caraibe. În prezent romurile Plantation sunt produse de cinci distilerii din tot atâtea state caraibiene, iar o parte din etichetele celor două game sunt blend-uri din distilate cu origini diferite.

   

  Lotul de 5 ani este obținut din melasă fermentată până la patru zile și distilată în instalații clasice și instalații cu coloane duble, ce oferă baza pentru un rom delicat cu arome naturale, intense și potențial de maturare.

  Butoaiele din stejar american sunt primele gazdele acestui rom originar din Barbados, unde este ținut la maturare între trei și patru ani. A doua maturare are loc în butoaiele din stejar francez ale Casei Ferrand și durează până la doi ani.  

   

   

  ASPECT: Chihlimbar cu reflexii aurii.

   

  MIROS: Primele note sunt ce de patiserie dar și tutun de pipă, urmat de note dulci de bezea. După o scurtă aerare se ridică și notele de șuncă, stafide negre și prune uscate.

   

  GUST: Primele picături ajunse pe papile aduc note dulci-amărui din stejar rumenit. Notele de lemn ars sunt acoperite repede de fructe și fructe de fierte și ceva rășină naturală.

   

  FINISH: Mediu spre lung cu note de ciocolată.

   

  Preț normal: 118,70 RON

  Special Price 89,60 RON

  (-29,10 RON)
 • Diplomatico - Rom Reserva Exclusiva 12 yo - 0.7L, Alc: 40% Diplomatico - Rom Reserva Exclusiva 12 yo - 0.7L, Alc: 40%
  -16%

  Diplomatico - Rom Reserva Exclusiva 12 yo - 0.7L, Alc: 40%

  Romul Diplomatico este cunoscut încă din secolul al XIX-lea. În secolul următor, din 1959 Diplomatico a fost produs de compania Licorerías Unidas din Venezuela. După ce a aparținut grupului Seagram, până în 2002, Diplomatico a revenit sub conducerea unei familii din Venezuela.

   

  Distileria aflată la poalele munților Anzi este unică și folosește trei procese de distilare diferite. Romurile sunt produse din 10 soiuri de trestie, insă 3 din acestea sunt folosite în cele mai mari cantități. Trestia este procesată în melasă și sirop – prima materie este fermentată și distilată pentru romuri ușoare, a doua materie urmează aceleași procese pentru romuri complexe. După fermentare și distilare, cele mai multe romuri sunt maturate în butoaie de bourbon și malt whisky, iar cele rare sunt finisate în butoaie de sherry Pedro Ximénez și Oloroso.

   

  După maturare, Maestrul Ronero, Tito Cordero și echipa sa aleg romuri distilate diferit și le unesc aromele pentru a crea expresii perfect echilibrate.           

  Reserva Exclusiva este un blend din romuri de rezervă, maturate până la 12 ani, atent selectate de Maestrul distileriei. Corpolența sa unică și echilibrul au adus multe premii și mai multă atenție din partea cunoscătorilor din toate colțurile lumii.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar închis.

   

  MIROS: Reserva Exclusiva este un rom special, cu arome de coajă de portocală, caramel și lemn dulce.

   

  GUST: Pe papile este moale și aduce aceeași aromă de caramel, mai intensă, completată de cacao și stejar condimentat.

   

  FINISH: Gustul final este lung, cu note de cacao, dulceață de melasă și stejar.

  Preț normal: 167,20 RON

  Special Price 139,90 RON

  (-27,30 RON)
 • Diplomatico - Rom Planas - 0.7L, Alc: 47% Diplomatico - Rom Planas - 0.7L, Alc: 47%
  -9%

  Diplomatico - Rom Planas - 0.7L, Alc: 47%

  Romul Diplomatico este cunoscut încă din secolul al XIX-lea. În secolul următor, din 1959 Diplomatico a fost produs de compania Licorerías Unidas din Venezuela. După ce a aparținut grupului Seagram, până în 2002, Diplomatico a revenit sub conducerea unei familii din Venezuela.

   

  Distileria aflată la poalele munților Anzi este unică și folosește trei procese de distilare diferite. Romurile sunt produse din 10 soiuri de trestie, insă 3 din acestea sunt folosite în cele mai mari cantități. Trestia este procesată în melasă și sirop – prima materie este fermentată și distilată pentru romuri ușoare, a doua materie urmează aceleași procese pentru romuri complexe. După fermentare și distilare, cele mai multe romuri sunt maturate în butoaie de bourbon și malt whisky, iar cele rare sunt finisate în butoaie de sherry Pedro Ximénez și Oloroso.

   

  După maturare, Maestrul Ronero, Tito Cordero și echipa sa aleg romuri distilate diferit și le unesc aromele pentru a crea expresii perfect echilibrate și corpolente.

  Planas este un rom unic, maturat până la 6 ani și filtrat prin cărbune pentru a-i oferi claritate și limpiditate. Denumit după locul în care se află distileria, acest rom incolor oferă arome simple, dulci și tari, ce relevă priceperea și experiența în procesare trestiei de zahăr pentru producția unei tării de cea mai bună calitate.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Bogat în arome de vanilie, cu note de cocos proaspăt, lămâie și ceai negru din Orient.

   

  GUST: Puțin onctuos, dar potrivit, cu arome de caramel, iarbă verde și puțin condimentat de ardei chili.

   

  FINISH: În post gust este piperat și puțin îndulcit de o aromă surprinzătoare de caise.

   

  Preț normal: 103,41 RON

  Special Price 93,70 RON

  (-9,71 RON)
 • Diplomatico - Rom Mantuano Extra Anejo - 0.7L, Alc: 40% Diplomatico - Rom Mantuano Extra Anejo - 0.7L, Alc: 40%
  -13%

  Diplomatico - Rom Mantuano Extra Anejo - 0.7L, Alc: 40%

  Romul Diplomatico este cunoscut încă din secolul al XIX-lea. În secolul următor, din 1959 Diplomatico a fost produs de compania Licorerías Unidas din Venezuela. După ce a aparținut grupului Seagram, până în 2002, Diplomatico a revenit sub conducerea unei familii din Venezuela.

   

  Distileria aflată la poalele munților Anzi este unică și folosește trei procese de distilare diferite. Romurile sunt produse din 10 soiuri de trestie, insă 3 din acestea sunt folosite în cele mai mari cantități. Trestia este procesată în melasă și sirop – prima materie este fermentată și distilată pentru romuri ușoare, a doua materie urmează aceleași procese pentru romuri complexe. După fermentare și distilare, cele mai multe romuri sunt maturate în butoaie de bourbon și malt whisky, iar cele rare sunt finisate în butoaie de sherry Pedro Ximénez și Oloroso.

   

  După maturare, Maestrul Ronero, Tito Cordero și echipa sa aleg romuri distilate diferit și le unesc aromele pentru a crea expresii perfect echilibrate și corpolente.    

  Mantuato este un blend autentic, maturat în butoaie din stejar până la 8 ani și o alegere excelentă pentru cei care doresc să încerce un rom tradițional, cu arome sofisticate, ce ies în evidență în orice variantă de servire.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar închis.

   

  MIROS: Primitor, cu parfum fin de prune uscate, stejar și ceva condimente bine amestecate, ce dispar înainte de a fi numite cu certitudine.

   

  GUST: Papilele și bolta palatină sunt atinse de o textură moale, catifelată, cu note de fructe uscate, lemn și vanilie.

   

  FINISH: O dulceață acoperită repede de tăria alcoolului și note de lemn.

   

  Preț normal: 103,39 RON

  Special Price 89,90 RON

  (-13,49 RON)
 • Brugal - Rom Anejo 0.7L x 4 buc Coca Cola 0.33L Brugal - Rom Anejo 0.7L x 4 buc Coca Cola 0.33L
  -17%

  Brugal - Rom Anejo 0.7L x 4 buc Coca Cola 0.33L

  Compania care a produce romul Brugal a fost înființată în 1888 de Andreas Brugal Montaner, iar în 1920 distileria Brugal produce primul rom în Republica Dominicană. În deceniile următoare, dominicanii au creat o gamă de romuri, au început exporturile în S.U.A și au construit o nouă distilerie în Puerto Plata, una dintre cele mai moderne în anii 1980.

   

  În 1996, romurile produse de familia Brugal au fost exportate și în Spania, unde au ocupat mai târziu prima poziție, iar colaborarea cu grupul Edrington a fundamentat identitatea brand-ului, bazată pe tradiție și popularitate.

   

  Romurile Brugal sunt produse după o rețetă secretă, transmisă de la o generație la alta. În distileria Brugal, melasa de trestie de zahăr este fermentată și distilată de două ori pentru a se obține cel mai rafinal alcool.

   

  Mulți dintre compușii alcoolici grei sunt îndepărtați prin distilarea atentă a melasei în instalațiile Brugal. De aceea, Anejo este curat, fin și nu foarte dulce. Aromele sale sunt rezultatul unui blend realizat cu pricepere din romurile de rezervă maturate în butoaie din stejar alb, american, folosite anterior la producția de bourbon.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar strălucitor și curat.

   

  MIROS: Arome ușoare de lemn și note subtile de ciocolată.

   

  GUST: Unt savuros și note de caramel se joacă voios pe papile și ating bolta palatină cu textura fină.

   

  FINISH: Lung, sec și plăcut.

   

  Preț normal: 85,45 RON

  Special Price 70,90 RON

  (-14,55 RON)
 • Santiago de Cuba - Rom Anejo 11 yo - 0.7L, Alc: 40% Santiago de Cuba - Rom Anejo 11 yo - 0.7L, Alc: 40%
  -25%

  Santiago de Cuba - Rom Anejo 11 yo - 0.7L, Alc: 40%

  Santiago de Cuba este unul dintre cele mai apreciate romuri din Caraibe, mai exact din Cuba. Santiago de Cuba, alături de alte brand-uri de băuturi alcoolice, este deținută de Cuba Ron, iar distileriile se află în orașulcu același nume, din sud-estul țării, unde se produc distilate de peste 150 de ani.

   

  Romurile Santiago de Cuba sunt recunoscute și avizate oficial ca produse cu denumire de origine protejată (DOP) și fac parte din patrimoniul cultural al țării.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar.

   

  MIROS: Un rom ce își etalează aromele de fructe exotice și condimente, șlefuite de lemnul tare al butoiului de maturare.

   

  GUST: Nanas pe grill, acoperit cu un praf de scorțișoară și chimion. Chimionul evoluează în piper negru, apoi revin notele fructate din banană, caramel și poate fructe roșii din vin sherry.

   

  FINISH: Mediu, cu o notă de caramel.

   

  Preț normal: 250,04 RON

  Special Price 186,80 RON

  (-63,24 RON)
 • Ron De Jeremy - Rom Spiced - 0.7L, Alc: 38% Ron De Jeremy - Rom Spiced - 0.7L, Alc: 38%
  -17%

  Ron De Jeremy - Rom Spiced - 0.7L, Alc: 38%

  Produs de compania One Eyed Spirits, Ron de Jeremy Spiced provine din statul Trinidad și amestecat cu mirodenii ce îi oferă arome intense și exotice.

   

  Mirodeniile adăugate în acest rom sunt: vanilie, scorțișoară, nucșoară, cardamom, anason și coriandru.

   

  Structura aromatică a romului oferă o experiență intensă, exotică, ușor de savurat în varianta simplă, cu gheață sau în cocktail-uri elaborate, pe bază de rom.

   

   

  ASPECT: Maro închis cu tentă de abanos.

   

  MIROS: Condimente generoase, atrăgătoare, amestecate cu lemn de santal sau lemn cu esență de vanilie.

   

  GUST:  Se simte corpolența bananei glazurate cu caramel, urmată de stejar ars, pătruns de bourbon, ienibahar, nucșoară și vanilie. Apar și câteva note de cuișoare ce completează armonios amestecul pentru câteva momente.

   

  FINISH: Lung, rotund și cald, cu o tărie savuroasă lăsată de condimente.

   

  Preț normal: 103,08 RON

  Special Price 85,20 RON

  (-17,88 RON)
 • Ron De Jeremy - Rom XO, Solera 15 yo gb - 0.7L, Alc: 40% Ron De Jeremy - Rom XO, Solera 15 yo gb - 0.7L, Alc: 40%
  -13%

  Ron De Jeremy - Rom XO, Solera 15 yo gb - 0.7L, Alc: 40%

  Produs de compania One Eyed Spirits, Ron de Jeremy este un blend de romuri produse în statele din Caraibe: Barbados, Trinidad, Jamaica și Guyana.

   

  Romul a fost maturat timp de 15 ani, după sistemul Solera, în butoaie de stejar asezonate cu bourbon.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar închis.

   

  MIROS: Parfum generos de stejar tare, fructe și condimente cu note de nucă caramelizată unsă cu miere.

   

  GUST: Picant, dulce și seducător cu textură mătăsoasă de fructe uscate. Vanilia și caramelul sunt prezente într-un amestec lăsat de butoiul de bourbon pentru a completa structura aromatică și a oferi satisfacția unui rom caraibian clasic.

   

  FINISH: Lung, corpolent și bine condimentat.

   

  Preț normal: 157,08 RON

  Special Price 136,80 RON

  (-20,28 RON)
 • Ron De Jeremy - Rom XO, Solera 15 yo - 0.7L, Alc: 40% Ron De Jeremy - Rom XO, Solera 15 yo - 0.7L, Alc: 40%
  -5%

  Ron De Jeremy - Rom XO, Solera 15 yo - 0.7L, Alc: 40%

  Produs de compania One Eyed Spirits, Ron de Jeremy este un blend de romuri produse în statele din Caraibe: Barbados, Trinidad, Jamaica și Guyana.

   

  Romul a fost maturat timp de 15 ani, după sistemul Solera, în butoaie de stejar asezonate cu bourbon.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar închis.

   

  MIROS: Parfum generos de stejar tare, fructe și condimente cu note de nucă caramelizată unsă cu miere.

   

  GUST: Picant, dulce și seducător cu textură mătăsoasă de fructe uscate. Vanilia și caramelul sunt prezente într-un amestec lăsat de butoiul de bourbon pentru a completa structura aromatică și a oferi satisfacția unui rom caraibian clasic.

   

  FINISH: Lung, corpolent și bine condimentat.

   

  Preț normal: 150,54 RON

  Special Price 143,00 RON

  (-7,54 RON)
 • Diplomatico - Rom Single Vintage 2005 - 0.7L, Alc: 43% Diplomatico - Rom Single Vintage 2005 - 0.7L, Alc: 43%
  -7%

  Diplomatico - Rom Single Vintage 2005 - 0.7L, Alc: 43%

  Romul Diplomatico este cunoscut încă din secolul al XIX-lea. În secolul următor, din 1959 Diplomatico a fost produs de compania Licorerías Unidas din Venezuela. După ce a aparținut grupului Seagram, până în 2002, Diplomatico a revenit sub conducerea unei familii din Venezuela.

   

  Distileria aflată la poalele munților Anzi este unică și folosește trei procese de distilare diferite. Romurile sunt produse din 10 soiuri de trestie, insă 3 din acestea sunt folosite în cele mai mari cantități. Trestia este procesată în melasă și sirop – prima materie este fermentată și distilată pentru romuri ușoare, a doua materie urmează aceleași procese pentru romuri complexe. După fermentare și distilare, cele mai multe romuri sunt maturate în butoaie de bourbon și malt whisky, iar cele rare sunt finisate în butoaie de sherry Pedro Ximénez și Oloroso.

   

  După maturare, Maestrul Ronero, Tito Cordero și echipa sa aleg romuri distilate diferit și le unesc aromele pentru a crea expresii perfect echilibrate și corpolente. Single Vintage este obținut din romuri alese, maturate timp de 12 ani în butoaie de bourbon și whisky care trase sunt mai apoi trase în butoaie de sherry Oloroso. În ultimele luni de maturare, butoaie din stejar asezonate cu vinul spaniol, au desăvârșit structura aromatică a romului.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar intens.

   

  MIROS: Single Vitage cucerește prin aromele sale de vanilie, condimente și migdale.

   

  GUST: Ajuns pe limbă este mătăsos, dar vioi cu papilele. Aromele de tutun, stejar și caramel sunt chintesența romului tipic, produs în Venezuela, și bine pusă în valoare atunci când este servit sec, la temperatura camerei.   

   

  FINISH: Lung, cald, mulțumită amestecului de condimente.

   

  Preț normal: 459,79 RON

  Special Price 429,10 RON

  (-30,69 RON)
 • Diplomatico - Rom Reserva Exclusiva 12 yo gb - 0.7L, Alc: 40% Diplomatico - Rom Reserva Exclusiva 12 yo gb - 0.7L, Alc: 40%
  -13%

  Diplomatico - Rom Reserva Exclusiva 12 yo gb - 0.7L, Alc: 40%

  Romul Diplomatico este cunoscut încă din secolul al XIX-lea. În secolul următor, din 1959 Diplomatico a fost produs de compania Licorerías Unidas din Venezuela. După ce a aparținut grupului Seagram, până în 2002, Diplomatico a revenit sub conducerea unei familii din Venezuela.

   

  Distileria aflată la poalele munților Anzi este unică și folosește trei procese de distilare diferite. Romurile sunt produse din 10 soiuri de trestie, insă 3 din acestea sunt folosite în cele mai mari cantități. Trestia este procesată în melasă și sirop – prima materie este fermentată și distilată pentru romuri ușoare, a doua materie urmează aceleași procese pentru romuri complexe. După fermentare și distilare, cele mai multe romuri sunt maturate în butoaie de bourbon și malt whisky, iar cele rare sunt finisate în butoaie de sherry Pedro Ximénez și Oloroso.

   

  După maturare, Maestrul Ronero, Tito Cordero și echipa sa aleg romuri distilate diferit și le unesc aromele pentru a crea expresii perfect echilibrate.           

  Reserva Exclusiva este un blend din romuri de rezervă, maturate până la 12 ani, atent selectate de Maestrul distileriei. Corpolența sa unică și echilibrul au adus multe premii și mai multă atenție din partea cunoscătorilor din toate colțurile lumii.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar închis.

   

  MIROS: Reserva Exclusiva este un rom special, cu arome de coajă de portocală, caramel și lemn dulce.

   

  GUST: Pe papile este moale și aduce aceeași aromă de caramel, mai intensă, completată de cacao și stejar condimentat.

   

  FINISH: Gustul final este lung, cu note de cacao, dulceață de melasă și stejar.

  Preț normal: 178,20 RON

  Special Price 155,00 RON

  (-23,20 RON)
 • Diplomatico - Rom Reserva Exclusiva 12 yo suitcase - 0.7L, Alc: 40% Diplomatico - Rom Reserva Exclusiva 12 yo suitcase - 0.7L, Alc: 40%
  -15%

  Diplomatico - Rom Reserva Exclusiva 12 yo suitcase - 0.7L, Alc: 40%

  Romul Diplomatico este cunoscut încă din secolul al XIX-lea. În secolul următor, din 1959 Diplomatico a fost produs de compania Licorerías Unidas din Venezuela. După ce a aparținut grupului Seagram, până în 2002, Diplomatico a revenit sub conducerea unei familii din Venezuela.

   

  Distileria aflată la poalele munților Anzi este unică și folosește trei procese de distilare diferite. Romurile sunt produse din 10 soiuri de trestie, insă 3 din acestea sunt folosite în cele mai mari cantități. Trestia este procesată în melasă și sirop – prima materie este fermentată și distilată pentru romuri ușoare, a doua materie urmează aceleași procese pentru romuri complexe. După fermentare și distilare, cele mai multe romuri sunt maturate în butoaie de bourbon și malt whisky, iar cele rare sunt finisate în butoaie de sherry Pedro Ximénez și Oloroso.

   

  După maturare, Maestrul Ronero, Tito Cordero și echipa sa aleg romuri distilate diferit și le unesc aromele pentru a crea expresii perfect echilibrate.           

  Reserva Exclusiva este un blend din romuri de rezervă, maturate până la 12 ani, atent selectate de Maestrul distileriei. Corpolența sa unică și echilibrul au adus multe premii și mai multă atenție din partea cunoscătorilor din toate colțurile lumii.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar închis.

   

  MIROS: Reserva Exclusiva este un rom special, cu arome de coajă de portocală, caramel și lemn dulce.

   

  GUST: Pe papile este moale și aduce aceeași aromă de caramel, mai intensă, completată de cacao și stejar condimentat.

   

  FINISH: Gustul final este lung, cu note de cacao, dulceață de melasă și stejar.

   

  Pachetul conține o cutie din metal cu mâner și însemnele brand-ului Diplomatico în care se află sticla de rom Diplomatico Reserva Exclusiva 12 ani de 0.7L.

   

  Preț normal: 206,17 RON

  Special Price 174,90 RON

  (-31,27 RON)
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Grilă Listă