Lichior cafea & cacao

Grilă Listă
 • Tia Maria - Lichior cafea 0.7L Tia Maria - Lichior cafea 0.7L

  Tia Maria - Lichior cafea 0.7L

  Tia Maria este un lichior cu aroma de cafea produs inițial în 1930, în Jamaica cu boabe de cafea proaspătă, cultivată local. Brand-ul și rețeta este atribuită Dr. Evans, care a produs inițial lichiorul cu un volum de 30% alcool.

   

  În prezent, Tia Maria este produs de Pernod Ricard și este o băutură populară, servită adesea cu gheață, cu lapte, sau în cocktail-uri selecte, cum ar fi Espresso Martini și White Russian. Pentru cei care preferă gustul sec Tia Maria, oferim câteva note de degustare în rândurile de mai jos.

    

   

   

  ASPECT: Maro închis.

   

  MIROS: Tia Maria oferă un parfum clasic de lichior cu aromă intensă de cafea.

   

  GUST: Odată ce ajunge pe papile lichiorul împarte simțurilor aroma bogată, dulce-amăruie, a boabelor de cafea, suplimentată de ciocolată neagră și vanilie.

   

  FINISH: Lung. Alcool rafinat cu note de cafea și ciocolată amară.

   

  83,86 RON
 • Galliano - Lichior Ristretto - 0.5L , Alc: 30% Galliano - Lichior Ristretto - 0.5L , Alc: 30%
  -10%

  Galliano - Lichior Ristretto - 0.5L , Alc: 30%

  Nu este doar un lichior de cafea, este o bucată din spiritul italian tocmai de aceea nu este nici un secret că italienii ştiu cum să facă un espresso adevărat. Această combinaţie este o formă de artă cu, cunoştinţele şi lunga istorie a lui Galliano. O reuniune de arome care abea aşteaptă să fie folosite. Deoarece Galliano Ristretto este un lichior făcut din espresso, aşa cum fac italienii, este nevoie de două feluri de cafea, Robusta cafea adusă din Kenya şi India, amestecate cu boabe de cafea Arabică adusă din Brazilia şi Columbia. Această atenţie la detalii,permit aromelor profunde şi intense, că Galliano Ristretto să se exprime atât de deplin.

  Preț normal: 65,45 RON

  Special Price 58,91 RON

  (-6,54 RON)
 • Bols - Crème de cacao white - 0.7L , Alc: 24% Bols - Crème de cacao white - 0.7L , Alc: 24%
  -24%

  Bols - Crème de cacao white - 0.7L , Alc: 24%

  Utilizând o reţetă secretă care a fost creată în anul 1575, Lucas Bols a distilat şi combinat diferite ierburi, seminţe, coji, sâmburi cu diferite sucuri de fructe, cea mai pură apă naturală şi sirop natural de zahăr, pentru a obţine cele mai bune lichioruri. În prezent avem peste 35 de arome.

  Preț normal: 62,48 RON

  Special Price 47,49 RON

  (-14,99 RON)
 • De Kuyper - Lichior Creme de cafe - 0.7L, Alc: 24% De Kuyper - Lichior Creme de cafe - 0.7L, Alc: 24%

  De Kuyper - Lichior Creme de cafe - 0.7L, Alc: 24%

  În 1695, Petrus De Kuyper și Ana Custers aveau un atelier în satul olandez Horst, unde confecționau butoaie. Urmașii familiei Kuyper au trecut la producția de bauturi alcoolice și au achiziționat mai multe distilerii pentru a produce băuturi tradiționale în orașele olandeze Schiendam și Roterdam în secolele XVIII - XIX.

   

  În 1846, De Kuyper a realizat primele exporturi în Marea Britanie și Canada. Expansiunea companiei, sortimentele noi si exporturile în restul Europei și în SUA au contribuit la popularizarea brand-ului în toată lumea. Astăzi De Kuyper rămâne o afacere de familie care își respectă originile și oferă o gamă largă de lichioruri, ginuri și alte distilate tradiționale, produse după rețete vechi de peste 100 de ani.

   

  Lichiorul de cafea De Kuyper este un sortiment clasic al companiei olandeze. Băutura este produsă din cafea măcinată de calitate premium, amestecată cu apă fierbinte, iar acest proces oferă gustul unei cafele reci, mai puțin convențională, dar proaspătă. Cafelei i se adaugă vanilie, cacao și ce mai rafinat coniac.  

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Parfum de boabe de cafea macerate în alcool rafinat.

   

  GUST: Arome de cafea Arabica, ciocolată neagră și note răzlețe de vanilie.

   

  FINISH: Lung, consistent, marcat de cafea și distilat tare.

   

  77,05 RON
 • Bols - Lichior Coffee - 0.7L , Alc: 24% Bols - Lichior Coffee - 0.7L , Alc: 24%
  -24%

  Bols - Lichior Coffee - 0.7L , Alc: 24%

  Utilizând o reţetă secretă care a fost creată în anul 1575, Lucas Bols a distilat şi combinat diferite ierburi, seminţe, coji, sâmburi cu diferite sucuri de fructe, cea mai pură apă naturală şi sirop natural de zahăr, pentru a obţine cele mai bune lichioruri. În prezent avem peste 35 de arome..

  Preț normal: 62,48 RON

  Special Price 47,49 RON

  (-14,99 RON)
 • Branca - Borghetti lichior cafea - 0.7L, Alc: 25% Branca - Borghetti lichior cafea - 0.7L, Alc: 25%

  Branca - Borghetti lichior cafea - 0.7L, Alc: 25%

  Lichiorul de cafea Borghetti, produs în distileria Branca, reamintește de faima cafelei italiene de tip espresso, printr-un lichior original, creat de Ugo Borghetti în 1860. Lichiorul a fost creat pentru inaugurarea, la acea vreme, a noilor căi ferate ce fac legătura între orașele italiene Pescara și Ancona, aflate pe coasta Adriatică. Ingredientele, rețeta și metodele originale de producție rămase neschimbate de-a lungul timpului oferă un gust autentic ce a devenit o marcă înregistrată a culturii italiene. Lichiorul Borghetti este obținut dintr-un amestec special de cafea premium din soiurile Arabica și Robusta.

  ASPECT: Cafeniu intens, evidențiat de sticla cu etichetă elegantă pe care domină intensitatea unui roșu și auriu elegant.

  MIROS: Buchetul celor două soiuri de cafea oferă un parfum bogat de boabe proaspăt măcinate.

  GUST: Aroma de cafea solubilă în apă, pe care o savurăm în orice moment al zilei este dusă la nivelul următor. Se simte acel espresso, ajutat de tăria distilatului și completat de ciocolata dulce-amară.

  FINISH: Borghetti oferă un post-gust mediu spre lung, cu o reiterare de dulce și amar, într-o succesiune tihnită, în ritmul vremurilor în care a fost creat și savurat pentru întâia oară.

  73,13 RON
 • Patron - lichior XO cafe - 0.7L, Alc: 35% Patron - lichior XO cafe - 0.7L, Alc: 35%
  -5%

  Patron - lichior XO cafe - 0.7L, Alc: 35%

  Patron XO Café este unul dintre cele mai impresionante blend-uri de tequila si esenta naturala din cea mai buna cafea minutios aleasa.

  Aspect: Maro inchis.
  Miros: Se simt notele de agave si usoare note de nuci, acestea fiind acompaniate de pronuntata nota de cafea.
  Gust: Desi cand ne gandim la un lichior de cafea ne asteptam la ceva dulce, totusi gustul acesteia este sec, aducand in prim plan dosebita aroma de cafea completata in finish de cea de agava facandu-l dulce amarui.

  Preț normal: 133,28 RON

  Special Price 127,00 RON

  (-6,28 RON)
 • Kahlúa - Lichior cafea - 0.7L, Alc: 20%

  Kahlua este un lichior mexican, este dens şi dulce, cu gust distinct de cafea, din care este fabricat. Kahlua este folosit pentru a face cocktail-uri,ca topping în deserturi cum ar fi îngheţată, prăjituri...., sau amestecat cu cafea fierbinte sau cacao.
  85,68 RON
 • Sheridan's - lichior - 0.5L, Alc: 15.5% Sheridan's - lichior - 0.5L, Alc: 15.5%

  Sheridan's - lichior - 0.5L, Alc: 15.5%

  Sheridan's este un prim lichior introdus în 1994, produs în Dublin de Tomas Sheridan & Sons. Este unic îmbuteliat, constând din două secţiuni, separate de sticlă, dar topite împreună. O secţiune este umplută cu un lichior negru, format din cafea şi arome de whisky, cealaltă este umplută cu un lichior alb de ciocolată albă.
  Când turnăm într-un pahar, lichiorul alb ar trebui să plutească uşor pe deasupra lichiorului negru.
  78,44 RON
 • Bols - Crème de cacao brown - 0.7L , Alc: 24% Bols - Crème de cacao brown - 0.7L , Alc: 24%
  -24%

  Bols - Crème de cacao brown - 0.7L , Alc: 24%

  Utilizând o reţetă secretă care a fost creată în anul 1575, Lucas Bols a distilat şi combinat diferite ierburi, seminţe, coji, sâmburi cu diferite sucuri de fructe, cea mai pură apă naturală şi sirop natural de zahăr, pentru a obţine cele mai bune lichioruri. În prezent avem peste 35 de arome.

  Preț normal: 62,48 RON

  Special Price 47,49 RON

  (-14,99 RON)
 • Sheridan's - lichior - 0.7L, Alc: 16% Sheridan's - lichior - 0.7L, Alc: 16%

  Sheridan's - lichior - 0.7L, Alc: 16%

  Sheridan's este un prim lichior introdus în 1994, produs în Dublin de Tomas Sheridan & Sons. Este unic îmbuteliat, constând din două secţiuni, separate de sticlă, dar topite împreună. O secţiune este umplută cu un lichior negru, format din cafea şi arome de whisky, cealaltă este umplută cu un lichior alb de ciocolată albă.
  Când turnăm într-un pahar, lichiorul alb ar trebui să plutească uşor pe deasupra lichiorului negru.
  105,03 RON
 • Illyquore - Lichior Cafea - 0.7L, Alc: 28%

  Întotdeauna catifelat, ILLYQUORE poate fi servit direct cu gheaţă, sau agitat cu alte ingrediente într-un favorit cocktail . .
  82,32 RON
 • Patron - Lichior XO cafe Incendio - 0.7L Patron - Lichior XO cafe Incendio - 0.7L

  Patron - Lichior XO cafe Incendio - 0.7L

  Patron este unul din cele mai cunoscute nume dintre cele aflate în prezent în industria producătoare de tequila. Inițial, Patrón Tequila a fost produsă de distileria Casa 7 Leguas, una dintre cele mai vechi distilerii din Mexic. După schimbările din anii 1990 și 2000, Patrón tequila s-a poziționat ca o băutură premium, diferită de brand-urile de tequila, populare pe piața americană.

   

  Din 1989 patron și-a mutat operațiunile într-o distilerie nouă în statul mexican Jalisco, și-a dezvoltat gama de produse și a introdus o sticlă cu design nou, creată de o casă franceză și numerotată individual pentru un plus de autenticitate.

   

  Tequila Patrón este produsă din 100% agave albastre Weber prin tehnici vechi de secole. Francisco Alcaraz un veteran al distilatorilor din Mexic folosește o variantă modernă a procesului tahona, unde fibrele de agave sunt zdrobite ușor de o roată din piatră vulcanică, iar sucul rezultat este fermentat apoi distilat cu fibre.

   

   

  ASPECT: Maro închis.

   

  MIROS: Agave și boabe proaspete de cafea, macerate în distilat ușor vegetal.

   

  GUST: XO Cafe Incendio are aromă de cafea, Arbol Chile, un ardei iute mexican și ciocolată Criollo, catifelată și puțin dulce. 

   

  FINISH: Lung. Cald, cu aromă puternică de ardei iute și cafea.

   

  121,97 RON
Grilă Listă