Gin

Majoritatea bauturilor alcoolice au o definitie care nu lasa loc de interpretari. Ingredientele, procesul prin care au fost create, locatia si originea sunt informatii clare care definesc fiecare tip de bautura in parte. Insa acest lucru nu este valabil si in cazul ginului, unde nu exista nicio lege care sa determine cantitatea minima sau maxima de ienupar pe care o bautura ar trebui sa o contina. Cu alte cuvinte, ceea ce inseamna gin pentru o anumita persoana, s-ar putea sa nu corespunda cu conceptia ta asupra acestei bauturi alcoolice. Esential este sa te bucuri de gustul sau deosebit si sa savurezi din plin fiecare picatura in parte.Specialistii Beicevrei.ro iti pun la dispozitie cele mai cunoscute branduri de gin, printre care Beefeater, Bombay, Gordon's, Hendricks, Tanqueray, The Botanist si Wembley. Experimenteaza gustul lor 100% original la pret de import. Comanda de pe site-ul nostru oficial si ai livrare gratuita.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Grilă Listă
Filtru
 • The Botanist - Dry Gin - 0.7L, Alc: 46% The Botanist - Dry Gin - 0.7L, Alc: 46%
  -19%

  The Botanist - Dry Gin - 0.7L, Alc: 46%

  THE BOTANIST este un gin super-premium, produs artizanal pe insula Islay, din arhipelagul Hebrides, aflat în nord-vestul Scoției. Ginul este parte din istoria locului, de aceea, Botanist este produs în faimoasa distilerie Bruichladdich, construită în 1881.

   

  Baza ginului THE BOTANIST este compusă din cele 9 plante clasice pentru acest tip de băutură. Alături de cele 9, sunt adăugate încă 22 de plante unice de pe insula Islay. Din această perspectivă, THE BOTANIST este o expresie rară a tot ce înseamnă inimă și suflet pentru vechiul teritoriu scoțian.

   

  THE BOTANIST este și un testimonial al culturii, filosofiei și pasiunii oamenilor care știu meșteșugul unei băuturi excepționale.

   

   

  ASPECT: Un gin clar, într-o sticlă cu etichetă minimalistă și text în relief cu numele plantelor folosite la producție.

   

  MIROS: Parfumul dăruit de acest gin este echivalentul unui spectacol vizual creat de Aurora Borealis - învăluie simțurile cu aromele plantelor aproape primordiale ale insulei scoțiene. Botanist proiectează o compoziție rară de mentol dulce, mentă, lemn de primăvară, ienupăr, coriandru cu note de anason, lămâie și coajă de portocală.

   

  Mirosul aduce și un buchet de flori primăvăratice, miere de ciulini, nucă de cocos, mentă sălbatică și alte vegetale proaspete.

   

  GUST: Gustul este bogat și moale; rece atunci când ajunge pe papile, apoi cald și absolut pur, mulțumită alcoolului fin. Un gin cu toate atributele unei băuturi deosebite, create cu plante alese, după o rețetă unică.

   

  FINISH: Finalul aduce o notă de condimente și un gând răzleț de a privi din nou sticla elegantă.

   

  Preț normal: 192,78 RON

  Special Price 155,30 RON

  (-37,48 RON)
 • McQueen and the Violet Fog - Gin - 0.7L, Alc: 40% McQueen and the Violet Fog - Gin - 0.7L, Alc: 40%
  -18%

  McQueen and the Violet Fog - Gin - 0.7L, Alc: 40%

  McQueen and The Violet Fog este un gin neconvențional, născut pentru a concura cu frații mai mari, faimoși în Lumea Veche. Numele acestei băuturi a fost inspirat de un poem în care se relatează întâlnirea memorabilă cu o trupă de muzică rock.

   

  Ultimele versuri din această poveste sunt prezente pe eticheta incoloră a sticlei. Cu toată pasiunea pentru modern și inedit, maeștrii din Jundiai, Brazilia, folosesc reguli stricte pentru producția unei licori compuse din 21 de ingrediente. Fiecare lot este fabricat prin distilare în instalații din cupru, prin două metode tradiționale, ce necesită rigoare și perfecțiune.

   

  Pentru început, 15 din cele 21 de ingrediente sunt mixate cu alcool de 60% Vol., în vase din cupru, timp de 24 de ore. În acest timp, alcoolul extrage din ingrediente acele aromele care oferă identitate fiecărei generații.

   

  A doua fază a procesului constă în trecerea alcoolului prin sita cu ultimele 6 ingrediente ce poartă semnătura McQueen and The Violet Fog: busuioc, rozmarin, semințe de fenicul, anason, fructe de calamansi și açai. Uleiurile esențiale din plante, condimente și fructe se unesc cu alcoolul macerat pentru rezoluția așteptată: un gin extra fin, complex și echilibrat. Cu un volum final de 40% alcool pur, McQueen and The Violet Fog este ideal pentru cei care doresc un gin sec, sau un cocktail cu personalitate.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Un amalgam de arome așezate într-o ordine misterioasă. Atenția nedistribuită aduce în prim plan un miros de marmeladă, grepfrut, castravete proaspăt, un mix de condimente, ierburi și săruri, boabe de piper roz, cardamom și ienupăr.

   

  GUST: Gustul rămâne fidel compoziției descrise de șimțul olfactiv. Se simt și condimente, urmate de ienupăr, bergamotă și ierburi aromate (busuioc indian, rozmarin portughez, fenicul mediteraneean, calamansi din insulele Pacificului, anason vietnamez și açai brazilian.

   

  FINISH: Mediu spre lung, cald, cu note de ierburi condimentate.

   

  Preț normal: 160,65 RON

  Special Price 131,10 RON

  (-29,55 RON)
 • Gin Sul - Dry Gin - 0.5L, Alc: 43% Gin Sul - Dry Gin - 0.5L, Alc: 43%
  -22%

  Gin Sul - Dry Gin - 0.5L, Alc: 43%

  Gin SUL îşi face apariţia în lumea ginurilor deosebite odată cu povestea interesantă a identităţii sale. Gin SUL este singurul gin din Hamburg, Germania, cu origini în punctul sud vestic al Europei peninsulare, pe pământul însorit al Portugaliei.

   

  Producţia are loc aproape artizanal. Cazanele din cupru au doar 100 de litri şi permit trecerea lejeră a aburilor prin coji de lămâi proaspete din frumoasa Portugalie, rozmarin şi petale catifelate de trandafir. Distilatul îşi urmează cursul şi se amestecă în tihnă, cu apă rece şi curată din Hamburg, pentru a aduce licoarea la 43% alcool. Urmează procesul liniştit de maturare.

   

  Maturarea aduce bogăţia aromatică a plantelor de ienupăr şi rozmarin, la care se adaugă ingredientul unic al acestei reţete: Cistus ladanifer (guma rosie). 

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Gin Sul are un debut serios, cu parfum unic, arome ce par complicate.

   

  GUST: Toate aceste impresii duc încet dar sigur către sentimente profunde. La a doua degustare este descoperit acel constrast al originii sale: pe de o parte, este alcoolul tare, obținut cu rigurozitatea industriei germane, pe de altă parte, aromele de portocale sugerează dorul şi nostalgia iberică, ce trimite la acel misterios ’Saudade’, prezent pe fiecare sticlă.

   

  FINISH: Gust final lung, bine condimentat. Un gin excelent în formula sa pură sau într-un Dirty Martini, sec şi solitar.

   

  Preț normal: 181,48 RON

  Special Price 142,40 RON

  (-39,08 RON)
 • Bombay Sapphire - Gin - 0.7L, Alc: 40% Bombay Sapphire - Gin - 0.7L, Alc: 40%
  -21%

  Bombay Sapphire - Gin - 0.7L, Alc: 40%

  Bombay Sapphire este un brand de gin lansat în 1987 şi distribuit de către Grupul Bacardi. Ginul Bombay este produs în Anglia, în Hampshire, la distileria construită pe locul unei mori vechi, numită Laverstoke.

   

  Cel mai fin gin necesită cele mai bune ingrediente, de aceea, Maestrul Ivano Tonutti, se ocupă de selecția celor 10 plante și fructe rare folosite pentru a infuza alcoolul cu arome luxuriante, specifice stilului Bombay

   

  Din coșul de cupru perforat, plasat în instalațile din cupru originale din anii 1830, dar și în instalații moderne de 12.000 de litri, sunt infuzate arome din lemn dulce, rădăcină de iris italian, migdale, rădăcină de Angelica, scorțișoară chinezească, coriandru, piper Cubeba, coajă de lămâie, boabe de paradis și fructe de ienupăr.

   

  Ginul Bombay are un gust proaspăt, delicat și echilibrat, uşor de savurat sec, în mix-uri simple cum este Gin & Tonic, dar şi în numeroase cocktail-uri pe bază de gin.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Arome de Ienupăr, limonadă, cremă de lămâie cu piper negru și alb, condimente indiene și note fine de vegetale.

   

  GUST: Se deschide cu arome delicate de dulceață, urmate de ienupăr, suc de lămăie și coriandru. Condimente revin cu note de piper și chilli. Se simt și notele de vegetale amestecate, înăbușite cu alcool.

   

  FINISH: Ienupăr, pin verde, amar, puțină lavandă și amestec din soiuri de piper.

   

  Preț normal: 90,26 RON

  Special Price 71,30 RON

  (-18,96 RON)
 • Wembley - Strawberry Pink Gin - 0.7L, Alc: 37.5% Wembley - Strawberry Pink Gin - 0.7L, Alc: 37.5%
  -1%

  Wembley - Strawberry Pink Gin - 0.7L, Alc: 37.5%

  Numele brandului reprezintă vechiul cartier londonez din secolul al XVI-lea, devenit în timp inima Londrei, loc de divertisment dar și de istorie, o combinație de modern și clasic, un adevărat simbol al coroanei britanice și al puterii casei regale.

   

  Wembley London Dry Gin este un gin veritabil, a cărui aromă este obținută exclusiv prin redistilarea alcoolului etilic în alambicuri tradiționale, în prezența boabelor de ienupăr și a altor plante aromatizante.

   

  Strawberry Pink este noul sortiment Wembley, cu același gust intens a rețetei clasice, la care se adaugă aroma naturală de căpșuni a sucului obținut din concentrat.  

   

   

  ASPECT: Roz-trandafiriu.

   

  MIROS: Strawberry Pink oferă același parfum de gin clasic, echilibrat perfect de o aromă dulce din fructe de pădure.  

   

  GUST: Pe papile ienupărul este înconjurat de fenicul, corindru și alte vegetale (ace de pin și o notă lemnoasă), care amintesc de mireasma unui peisaj alpin. Ienupărul și aromele secundare sunt egalate de gustul unui fresh de căpșuni, mai intens mulțumită alcoolului bine integrat.   

   

  FINISH: Ierburi aromate și căpșună dulce.

   

  Preț normal: 47,60 RON

  Special Price 47,00 RON

  (-0,60 RON)
 • Wembley - Gin + 2 pahare - 0.7L, Alc: 40% Wembley - Gin + 2 pahare - 0.7L, Alc: 40%
  -9%

  Wembley - Gin + 2 pahare - 0.7L, Alc: 40%

  Numele brandului reprezintă vechiul cartier londonez din secolul al XVI - lea, devenit în timp inima Londrei, loc de divertisment dar și de istorie, o combinație de modern și clasic, un adevărat simbol al coroanei britanice și al puterii casei regale.

   

  Wembley London Dry Gin este un gin veritabil, a cărui aromă este obținută exclusiv prin redistilarea alcoolului etilic în alambicuri tradiționale, în prezența boabelor de ienupăr și a altor plante aromatizante.

  Identitatea băuturii este dată de boabele de ienupăr, folosite pentru a obține distilatul de gin. Ingredientele armonios imbinate conform rețetei englezești precum și cea mai avansată tehnologie în domeniu, au adus ginul Wembley pe prima poziție din categoria sa, poziție menținută din anul 2001, când a fost lansat pe piața românească.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Ienupăr intens, cu note de portocală, coriandru proaspăt cules și anason stelat ce își face simțită prezența cu subtilitatea clasică a unui londonez de modă veche.

   

  GUST: Citricele, condimentele și celelalte plante folosite la infuzie sunt foarte bine unite cu alcoolul. Ginul este puternic și satisfăcător.

   

  FINISH: Mediu. Plăcut.

   

  Pachetul conține sticla de gin Wembley, de 0.7L + 2 pahare din sticlă cu însemnele brand-ului Wembley.

   

  Preț normal: 52,60 RON

  Special Price 48,10 RON

  (-4,50 RON)
 • Plymouth - Sloe gin - 0.7L, Alc: 26% Plymouth - Sloe gin - 0.7L, Alc: 26%
  -5%

  Plymouth - Sloe gin - 0.7L, Alc: 26%

  Plymouth gin este unul dintre brand-urile autentice ale Marii Britanii, un clasic produs cum numai englezii o pot face în orașul ce dă numele băuturii: Plymouth. Brand-ul britanic oferă o gamă cu 5 sortimente, iar fiecare dintre acestea este produs la distileria aflată în clădirea Black Friar, ce datează de la 1400.

   

  Ginul este produs după o rețetă știută doar de Maestrul distilator începând cu anul 1793. Tradiția impune ca fiecare generație de Maestru să ofere rețeta verbal celui ce urmează să îi preia reponsabilitățile. În prezent, Maestrul distilator și ambasador în toată lumea pentru acest brand este Sean Harrison, care păstrează bine secretul Plymouth, mai ales că a fost locotenent al Marinei Regale Britanice. 

   

  Rețeta este secretă însă o parte din ingrediente sunt cunoscute mulțumită parfumului și aromelor naturale ușor de recunoscut. Cele 7 ingrediente folosite pentru infuzii și extracte sunt următoarele: fructe de ienupăr, semințe de coriandru, coajă de portocală și lămâie, rădăcină de angelica, cardamom verde, rădăcină de oris, fructe de porumbar.

   

   

  ASPECT: Roșu-rubiniu.

   

  MIROS: Plymouth cu fructe de porumbar este chintesența culturii engleze în ceea ce privește ginul. Mirosul de fructe de pădure și alune deschide apetitul pentru tot ce este englezesc și invită la o degustare mai precisă.

   

  GUST: Porumbarul crește în toate colțurile Europei, însă anglia aduce mai multă tradiție în ginul produs cu aceste fructe. Odată ajuns pe limbă se simte finețe, coprul fructat, dulceața și aciditatea echilibrată.  

   

  FINISH: Lung, proaspăt și fructat.

   

  Preț normal: 131,27 RON

  Special Price 124,71 RON

  (-6,56 RON)
 • Malfy - Original gin - 0.7L, Alc: 41% Malfy - Original gin - 0.7L, Alc: 41%
  -5%

  Malfy - Original gin - 0.7L, Alc: 41%

  Ginul Malfy este produs cu mândrie în Italia, iar denumirea este inspirată de Coasta Amalfi, o porțiune din limita de sud a peninsulei Sorrentine, în regiunea Campania.

   

  Inspirați de esența La Dolce Vita, locurile însorite și viața ce decurge altfel în Amalfi, italienii au creat un gin ce cuprinde o parte importantă din toate aceste detalii în doar câteva arome intense.

   

  Producția are loc la Torino Distillati în orașul Moncalieri, iar pentru fiecare sortiment se folosesc cele mai bune ingrediente: ienupăr cules de mână, lămâi italiene, grepfrut roz și portocale din Sicilia. Distilarea are loc printr-o metodă specială, în vacuum, numită și distilare rece, pentru a păstra prospețimea ingredientelor și intensitatea aromelor pe care acestea le vor oferi profilului general.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Parfum clasic de ienupăr, coriandru și anason.

   

  GUST: Pe papile este ușor sărat și sec, cu note complexe de ienupăr, lemn dulce și citrice mediteraneene.

   

  FINISH: Mediu, cu o notă slabă de ienupăr.

   

  Preț normal: 173,13 RON

  Special Price 164,47 RON

  (-8,66 RON)
 • Malfy - Arancia gin - 0.7L, Alc: 41% Malfy - Arancia gin - 0.7L, Alc: 41%
  -5%

  Malfy - Arancia gin - 0.7L, Alc: 41%

  Ginul Malfy este produs cu mândrie în Italia, iar denumirea este inspirată de Coasta Amalfi, o porțiune din limita de sud a peninsulei Sorrentine, în regiunea Campania.

   

  Inspirați de esența La Dolce Vita, locurile însorite și viața ce decurge altfel în Amalfi, italienii au creat un gin ce cuprinde o parte importantă din toate aceste detalii în doar câteva arome intense.

   

  Producția are loc la Torino Distillati în orașul Moncalieri, iar pentru fiecare sortiment se folosesc cele mai bune ingrediente: ienupăr cules de mână, lămâi italiene, grepfrut roz și portocale din Sicilia. Distilarea are loc printr-o metodă specială, în vacuum, numită și distilare rece, pentru a păstra prospețimea ingredientelor și intensitatea aromelor pe care acestea le vor oferi profilului general.

   

   

  ASPECT: Roșu-rubiniu.

   

  MIROS: Parfum din flori de portocal pe un fundal de ienupăr verde și revigorant.

   

  GUST: Ușor efervescent, dulce-acrișor din citrice, vegetal și delicios de complex.

   

  FINISH: Lung, sec, puțin amărui.

   

  Preț normal: 173,13 RON

  Special Price 164,47 RON

  (-8,66 RON)
 • Malfy - Rosa gin - 0.7L, Alc: 41% Malfy - Rosa gin - 0.7L, Alc: 41%
  -5%

  Malfy - Rosa gin - 0.7L, Alc: 41%

  Ginul Malfy este produs cu mândrie în Italia, iar denumirea este inspirată de Coasta Amalfi, o porțiune din limita de sud a peninsulei Sorrentine, în regiunea Campania.

   

  Inspirați de esența La Dolce Vita, locurile însorite și viața ce decurge altfel în Amalfi, italienii au creat un gin ce cuprinde o parte importantă din toate aceste detalii în doar câteva arome intense.

   

  Producția are loc la Torino Distillati în orașul Moncalieri, iar pentru fiecare sortiment se folosesc cele mai bune ingrediente: ienupăr cules de mână, lămâi italiene, grepfrut roz și portocale din Sicilia. Distilarea are loc printr-o metodă specială, în vacuum, numită și distilare rece, pentru a păstra prospețimea ingredientelor și intensitatea aromelor pe care acestea le vor oferi profilului general.

   

   

  ASPECT: Roz pal.

   

  MIROS: Parfum pur de grepfrut, rubarbă proaspătă, citrice și anason stelat.

   

  GUST: Arome bogate de citrice zemoase dulci și amărui, mai cu seamă grepfrut, urmat de vegetale seci.

   

  FINISH: Finalul este marcat de o notă mai clară de ienupăr.

   

  Preț normal: 173,13 RON

  Special Price 164,47 RON

  (-8,66 RON)
 • Malfy - Limone gin - 0.7L, Alc: 41% Malfy - Limone gin - 0.7L, Alc: 41%
  -5%

  Malfy - Limone gin - 0.7L, Alc: 41%

  Ginul Malfy este produs cu mândrie în Italia, iar denumirea este inspirată de Coasta Amalfi, o porțiune din limita de sud a peninsulei Sorrentine, în regiunea Campania.

   

  Inspirați de esența La Dolce Vita, locurile însorite și viața ce decurge altfel în Amalfi, italienii au creat un gin ce cuprinde o parte importantă din toate aceste detalii în doar câteva arome intense.

   

  Producția are loc la Torino Distillati în orașul Moncalieri, iar pentru fiecare sortiment se folosesc cele mai bune ingrediente: ienupăr cules de mână, lămâi italiene, grepfrut roz și portocale din Sicilia. Distilarea are loc printr-o metodă specială, în vacuum, numită și distilare rece, pentru a păstra prospețimea ingredientelor și intensitatea aromelor pe care acestea le vor oferi profilului general.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Limone se apropie e parfumul unei limonade completate cu fire de ienupăr și alte ierburi aromatice.

   

  GUST: Savurat rece sau cu gheață, în primele momente se deschide cu prospețimea citricelor și a celorlalte ingrediente ce oferă arome complexe.

   

  FINISH: Mediu, răcoritor și aromat.

   

  Preț normal: 173,13 RON

  Special Price 164,47 RON

  (-8,66 RON)
 • Nordes Atlantic - gin 1L, Alc: 40% Nordes Atlantic - gin 1L, Alc: 40%
  -5%

  Nordes Atlantic - gin 1L, Alc: 40%

  Nordés este un gin premium, creat de trei pasionați de lumea băuturilor rafinate care au dorit să creeze rețeta unui gin dedicat locuitorilor și regiunii spaniole Galicia. Nordés este un gin obținut în mare parte de ingrediente locale după o rețetă modernă și potrivită celor care doresc arome autentice și rafinate.

   

  Inspirat de tot ce e iberic și varietatea de ingrediente disponibile, ginul spaniol are la bază un distilat din struguri Albariño și 11 plante macerate, dintre care 6 fac parte exclusiv din flora sălbatică a regiunii Galicia. Ingrediente locale sunt: salvie, frunze de dafin, lămâiță, eucalipt, mentă și săricică. Celelalte 5 botanice, menite să completeze caracterul mediteraneean și să aducă un echilibru ginului sunt următoarele: ienupăr, ghimbir, cardamom, hibiscus și ceai negru.

   

  Fiecare plantă este macerată individual pentru perioade ce diferă în funcție de intensitatea dorită, de la 1 oră până la 1 lună. Aromele oferite de plante sunt atent selectate și aduse în acest gin pentru a forma un melanj aromatic echilibrat, plăcut și satisfăcător.  

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Un amestec curajos de vegetale uscate, dulceață de boamboane și caramele, piper alb și o aromă slabă de vegetale amare (ace de pin).

   

  GUST: Ienupărul iese mai bine în evidență atunci când ginul atinge papilele. După această introducere clasică urmează o aromă simplă din flori de primăvară, ceai negru, lămâiță și mentol.

   

  FINISH: Gustul final lung continuă cu aceleași arome principale de dulceață, piper și vegetale.

   

  Preț normal: 179,45 RON

  Special Price 170,48 RON

  (-8,97 RON)
 • J.J. Whitley - Gin Blood Orange - 0.7L, Alc: 38.6% J.J. Whitley - Gin Blood Orange - 0.7L, Alc: 38.6%
  -14%

  J.J. Whitley - Gin Blood Orange - 0.7L, Alc: 38.6%

  Numele ginului este dat de John James Whitley, care a produs prima dată ginuri în 1762, în Anglia, apoi a încheiat un parteneriat cu Neil, din care s-a născut ginul Whitley Neil. După mulți ani, familiile Whitley și Neil au urmat direcții diferite, apoi în 2009 Whitley Neil a intrat în grupul Halewood Internațional, urmat în 2016 de J.J. Whitley.

   

  Încă din secolul al XVIII-lea, familia Whitley obișnuia să își producă ginul cu arome din ierburi, plante, flori, fructe, legume și condimente culese din zonele rurale ale Angliei. Din gama de ginuri J.J. Whitley vă oferim sortimentele London Dry gin, Blood Orange, Elderflower (soc) și Nettle (urzică).

   

  Blood Orange Gin este obținut din baza de gin clasică, revigorată cu portocale roșii de Sicilia. Aroma de gin englezesc infuzat cu ingrediente selecte și citricele zemoase este perfectă pentru un Gin & Tonic garnisit cu o crenguță de cimbru verde.

   

   

  ASPECT: Portocaliu-roșiatic.

   

  MIROS: Parfum intens de citrice, în special portocale mediteraneene, dulci și răcoritoare.

   

  GUST: Arome de portocală zaharistă, marmeladă și note pământii din rădăcină de lemn dulce și scorțișoară chinezească ce încălzește papilele și le pregătește pentru un finish clasic.

   

  FINISH: Amărui, vegetal, din ace de pin și ienupăr. Revine o notă de portocală dulce.

   

  Preț normal: 69,02 RON

  Special Price 59,60 RON

  (-9,42 RON)
 • Brockmans - Gin - 0.7L, Alc: 40% Brockmans - Gin - 0.7L, Alc: 40%
  -21%

  Brockmans - Gin - 0.7L, Alc: 40%

  Brockmans este o companie privată, înființată de Neil Everitt și Bob Fowkes împreună cu alți doi parteneri. Experiența celor patru antreprenori în industria băuturilor alcoolice și mai ales în producția de gin a fost de ajuns pentru a crea un nou brand în Anglia, țara care a scris o parte importantă din istoria ginului.

   

  Brand-ul Brockmans este adorat în peste 30 de state din toată lumea și deține numeroase premii la concursuri prestigioase. Pentru oricare dintre ginurile Brockmans este folosită o rețetă unică din ierburi, fructe și rădăcini, crescute natural și macerate în alcool pur, obținut din distilarea unui amestec de cereale.

   

  Distilarea bazei de gin are loc în alambic din cupru, tradițional, vechi de 100 de ani. În timpul distilării este selectat alcoolul pur, intens, bogat și cu siguranță interesant, alături de celelalate ingrediente naturale.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Ingredientele sunt ținute în alcool multe ore pentru a extrage uleiuri naturale și aromele pure. De la primul val nasul este invadat de aromele intense și proaspete de fructe și condimente.

   

  GUST: Pe papile, ginul Brockmans aduce arome frumoase din toate colțurile lumii. Varianta clasică este obținută din ingrediente pe care le recunoaștem ușor, simple apoi complexe, exotice apoi fascinante. Prima aromă vine din Balcani și este cea a coriandrului din Bulgaria, asociat cu ghimbir și portocală ce îi dau un start tonic, efervescent. Urmează aromele de afine, mure și fructe de ienupăr de pe colinele regiunii Toscana.

   

  FINISH: Gustul final este marcat de cojile de portocală amară din Valencia, care prelungesc notele complexe și intense. 

  Preț normal: 157,08 RON

  Special Price 124,60 RON

  (-32,48 RON)
 • Fogo Do Sul - Dry Gin - 0.5L Fogo Do Sul - Dry Gin - 0.5L
  -22%

  Fogo Do Sul - Dry Gin - 0.5L

  Distileria din Hamburg, care a debutat cu Gin Sul, ne aduce un nou sortiment de gin condimentat, numit Fogo Do Sul. Cel mai nou gin, produs în Germania, este creat cu esențe prețioase din India, provincia Goa, parte din coloniile aflate sub influența Portugaliei mai bine de 400 de ani.

   

  De-a lungul timpului, portughezii au adus în Goa, piri-piri și au luat pe vasele ce au plecat spre Europa, condimente rare: coriandru, cardamom și scorțișoară. Toate aceste condimente, completate de altele, special alese își aduc darurile aromatice pentru diferite băuturi, iar una dintre acestea este Fogo Do Sul, pe care îl puteți descoperi cel mai bine într-o degustare.

   

   

  ASPECT: Clar. 

   

  MIROS: Cele 8 condimente amestecate cu fructe aduc în Fogo Do Sul, o parte din aromele ce amintesc de bazarele Orientului, unde se găsesc o mulțime de condimente colorate ce se amestecă în variante infinite.

   

  GUST: Alchimia este incompletă fără dedicarea echipei din Hamburg, care obține ginul select, prin macerarea condimentelor cu mango proaspăt, chimion rumenit, semințe de coriandru, chili și piper de timut. Coaja proaspătă de lămâie și portocală și boabele de ienupăr sunt alte trei ingrediente care definesc caracterul ginului Fogo Do Sul.

   

  FINISH: Condimentele și fructele aprind “Focul din Sud”, un nume inspirat și o metaforă a gustului intens, care încălzește simțurile și schimbă monotonia pentru o călătorie lungă în adâncul sinelui. 

  Preț normal: 404,60 RON

  Special Price 315,00 RON

  (-89,60 RON)
 • Gin XII - Premium Distilled - 0.7L Gin XII - Premium Distilled - 0.7L
  -18%

  Gin XII - Premium Distilled - 0.7L

  În sudul Franței, Forcalquier este cunoscută încă din preistorie ca una dintre localitățile regiunii Provence, unde locuitorii culegeau ierburi și le foloseau în scopuri curative. În secolele XVII și XVIII, mulți dintre negustorii care aduceau și plante aromatice s-au stabilit în Provence și au fondat mici afaceri.

   

  În 1898 a apărut Distilleries de Lure, care a avut mai mulți proprietari pe parcursul a două războaie mondiale. În anii 1980 compania a fost redenumită Distillerie de Haute Provence, iar după ce a fost cumpărată de Pernod Ricard a primit numele Distilleries et Domaines de Provence.

   

  Gin XII este o băutură obținută din 5 distilate diferite. Un distilat de gin cu 8 plante și condimente (boabe de ienupăr, semințe de coriandru, migdale dulci, cimbru, graunțele paradisului, rădăcină de angelica, rădăcină din iris de Florența și semințe de cardamom). Alte patru distilate din plante (busuioc, rozmarin, eucalipt și mentă), obținute prin macerare și distilare separată a fiecărei plante. Distilarea acestor plante este realizată într-o instalație înaltă tip coloană, ce permite degajarea aromelor și echilibrarea acestora pentru un profil aromatic select.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Din concertul de ierburi aromatice folosite pentru Gin XII se remarcă ienupărul cu note proaspete de mentă și flori.

   

  GUST: Curat și intens, ginul din Provence se alătură băuturilor de calitate, care dau un imbold simțurilor și fac simțită prezența multor ierburi. Vedeta distilatelor rămâne ienupărul, urmat de piper proaspăt, camfor, mentă și arome rafinate de flori.

   

  FINISH: Lung, cald, dominat de ienupăr și arome amestecate ce dau senzația unui peisaj îndesat de tufe și tot felul de plante înmiresmate.

   

  Preț normal: 154,70 RON

  Special Price 126,60 RON

  (-28,10 RON)
 • Edinburgh - Gin - 0.7L Edinburgh - Gin - 0.7L
  -27%

  Edinburgh - Gin - 0.7L

  Edinburgh gin este numit după capitala Scoției, pentru a onora vechiul oraș în care ginul a început să fie produs încă din 1700. După ce ginul cu ienupăr Genever, importat din Țările de Jos, a ajuns pe teritoriul Scoției, afaceriștii și maeștrii distileriilor din Edinburgh au preluat rețeta și au produs propriile ginuri pentru Regat, dar și pentru alte state.

   

  Cu o istorie de sute de ani în producția de gin, în marele oraș scoțian a apărut în anul 2010 brand-ul de gin Edinburgh deținut de Distileriile Ian Macleod. Rețete care au trecut testul timpului, distilarii pricepuți, metodele tradiționale și tehnologia modernă au fost de ajuns pentru a oferi unul dintre cele mai bune ginuri din Marea Britanie.

   

  Varianta clasică a ginului Edinburgh este produs cu un amestec unic de 14 plante. Dintre ingredientele folosite la infuzie în distilat de gin se remarcă lavanda, mugurii de pin, dudele și alunele de pădure specifice zonelor împădurite din Marea Britanie. Pentru a adăuga arome proaspete de citrice, sunt folosite coji de portocală, coji de lime și flori de lămâiță.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Parfum curat și proaspăt, cu note condimentate.

   

  GUST: Aromă echilibrată de ienupăr, pin verde și lavandă cu note fine de condimente și citrice.

   

  FINISH: Ultima aromă care impresionează simțurile este cea de citrice proaspete și răcoritoare.

   

  Preț normal: 150,02 RON

  Special Price 109,00 RON

  (-41,02 RON)
 • Citrum Gin - Premium Distilled - 0.7L, Alc: 40% Citrum Gin - Premium Distilled - 0.7L, Alc: 40%
  -5%

  Citrum Gin - Premium Distilled - 0.7L, Alc: 40%

  Citrum Gin este produs de Distilleries et Domaines de Provence. Unul dintre cei mai vechi producători de distilate și vinuri fortifiate din Franța (fondat 1898), îți are origine în mica localitate Forcalquier, la poalele munților Lure, între Alpi și Mediterană.

   

  Locația oferă resurse naturale ce includ numeroase plante și fructe folosite de distilerie în producția băuturilor de tip gin, lichior, vermut, pastis și absint.

   

  Distileria din Provence ne oferă un gin premium, cu arome de ienupăr, citrice și condimente orientale (scorțișoară, piper roz, cardamom), adăugate prin metode clasice de distilare, macerare și infuzie.

   

   

  ASPECT: Galben deschis.

   

  MIROS: Distilat rafinat de fructe și ierburi aromatice.

   

  GUST: Arome intense de citrice (lămâie, lime), note de flori și condimente.

   

  FINISH: Mediu, fructat, ușor condimentat.

   

  Preț normal: 69,02 RON

  Special Price 65,50 RON

  (-3,52 RON)
 • Gordon’s - London dry gin - 0.5L, Alc: 47.3% Gordon’s - London dry gin - 0.5L, Alc: 47.3%
  -5%

  Gordon’s - London dry gin - 0.5L, Alc: 47.3%

  În 1769 englezul Alexander Gordon a construit o distilerie în Londra, chiar în sudul capitalei, într-un mic târg numit Southwark, ce a devenit parte din zona metropolei Britanice. Încă de la început, afaceristul a produs gin cu apă curată din Southwark, iar calitatea băuturii i-a adus în scurt timp popularitate.

   

  Astăzi, brand-ul cu origini vechi de aproape 250 de ani face parte din Grupul Diageo și este unul dintre cele mai bine vândute ginuri din lume, deținător a patru titluri de Furnizor Regal oferite de monarhii Marii Britanii și o colecție impresionantă de premii obținute la competiții internaționale.

   

  Cu toate acestea, Gordon's rămâne un gin ce poate fi apreciat pentru tradiția și calitatea sa, obținută cu știință și experiență de sute de ani. Printre cele mai importante ingrediente care se află în compoziţia Gordon's sunt boabele de ienupăr. Acestea sunt atent selecţionate şi sunt depozitate timp de doi ani pentru a intensifica uleiurile şi aromele. Alături de boabele de ienupăr reţeta mai include şi seminţe de coriandru, rădăcină de angelică, lemn dulce, rădăcină orris, portocale şi coajă de lămâie.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Parfum vioi de ierburi parfumate, în special ienupăr, ce stă la baza distilatului, semințe de coriandru și citrice.

   

  GUST: Se simte pe papile textura subțire cu note de ierburi tonice, aproape medicinale, lăsate de ienupăr și angelica. Apar și urme de uleiuri eterice din coriandru și o ușoară astringență lăsată de citrice.

   

  FINISH: Gustul final este mediu, dar satisfăcător prin notele de ienupăr.

   

  Preț normal: 42,72 RON

  Special Price 40,50 RON

  (-2,22 RON)
 • Tanqueray 10 - Dry gin - 0.7L, Alc: 47.3% Tanqueray 10 - Dry gin - 0.7L, Alc: 47.3%
  -38%

  Tanqueray 10 - Dry gin - 0.7L, Alc: 47.3%

  Ginul Tanqueray a fost produs pentru prima dată în 1830 în Anglia de Charles Tanqueray, care nu s-a temut să creeze o rețetă de gin cu ingrediente ce definesc stilul personalității sale și vremurile din care provine. În distileria sa din Londra (Bloomsbury,) Charles a reușit să amestece ideile sale într-o băutură care este celebrată și astăzi pentru ingeniozitatea, moștenirea și munca actuală depusă pentru fiecare dintre cele trei sortimente.

   

  În prezent, Tanqueray face parte din grupul Diageo, este produs la distileria din Scoția, în micul sat Cameronbridge, la istorica distilerie de whisky ce a aparținut familiei Haig. Pentru varianta clasică este folosită o bază de gin distilată de 4 ori, ceea ce duce la eliminarea impurităţilor şi la obţinerea unei băuturi cu gust fin.

   

  Distilatul este transformat într-un gin autentic prin adăugarea unor extracte din ingrediente naturale. No. Ten (Numărul 10), este o denumire inspirată de alambicul cu numărul 10 în care este produs acest sortiment. No. Ten este obținut în loturi mici și se diferențiază de celelalte prin rețeta ce include extracte din citrice proaspete ce înțeleg de minune într-un mix cu apă tonică și o cută proaspătă de grepfrut roz.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Parfumat de coajă de grepfruit vioi și picant, cremă de vanilie și ienupăr intens.

   

  GUST: Un mix incredibil de clar din ienupăr condimentat, note de ceai Earl Grey și cardamom, ce se lasă pe papile cu intensitate, apoi gustul devine mai relaxat cu o notă de citrice.

   

  FINISH: Lung, cu notă ușor amăruie din coajă de lămâie.

   

  Preț normal: 173,43 RON

  Special Price 108,30 RON

  (-65,13 RON)
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Grilă Listă