Gin

Majoritatea bauturilor alcoolice au o definitie care nu lasa loc de interpretari. Ingredientele, procesul prin care au fost create, locatia si originea sunt informatii clare care definesc fiecare tip de bautura in parte. Insa acest lucru nu este valabil si in cazul ginului, unde nu exista nicio lege care sa determine cantitatea minima sau maxima de ienupar pe care o bautura ar trebui sa o contina. Cu alte cuvinte, ceea ce inseamna gin pentru o anumita persoana, s-ar putea sa nu corespunda cu conceptia ta asupra acestei bauturi alcoolice. Esential este sa te bucuri de gustul sau deosebit si sa savurezi din plin fiecare picatura in parte.Specialistii Beicevrei.ro iti pun la dispozitie cele mai cunoscute branduri de gin, printre care Beefeater, Bombay, Gordon's, Hendricks, Tanqueray, The Botanist si Wembley. Experimenteaza gustul lor 100% original la pret de import. Comanda de pe site-ul nostru oficial si ai livrare gratuita.

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Grilă Listă
Filtru
 • The Botanist - Dry Gin - 0,7L, Alc: 46% The Botanist - Dry Gin - 0,7L, Alc: 46%
  -13%

  The Botanist - Dry Gin - 0,7L, Alc: 46%

  Gin artizanal produs de distileria Bruichladdich din insula Islay, Scoţia.

  22 de plante sălbatice culese manual, originare din insula Islay, printre care ienupăr, cimbru şi mentă
  Potenţează delicat aromele a nouă tipuri de seminţe şi fructe de pădure pe parcursul unei distilări foarte lente.
  Este singurul gin produs pe insula Islay.
  Gustul fin dezvăluie o explozie de arome a căror puritate este bine conturată, rezultat al distilării lente; se disting note delicate de mentă sălbatică, ienupăr, coriandru, anason, lămâie şi coajă de portocală.

  Preț normal: 183,57 RON

  Special Price 159,00 RON

  (-24,57 RON)
 • -5%

  McQueen and the Violet Fog - Gin - 0.7L, Alc: 40%

  McQueen and the Violet Fog este un gin neconvențional, născut pentru a concura cu frații mai mari, faimoși în Lumea Veche. Cu toată pasiunea pentru modern și inedit, maeștrii din Jundi, Brazilia, folosesc reguli stricte pentru producția unei licori compuse din 21 de ingrediente. Din acestea, șase se remarcă pentru cei care doresc să cunoască gustul unei bauturi moderne: busuioc, rozmarin, semințe de fenicul, anason și fructe de açaí.

  Preț normal: 136,85 RON

  Special Price 130,01 RON

  (-6,84 RON)
 • Gin Sul - Dry Gin - 0.5L, Alc: 43%

  Gin SUL îşi face apariţia în lumea ginurilor super premium odată cu povestea interesantă a identităţii sale. Gin SUL este singurul gin din Hamburg, Germania, cu origini în punctul sud vestic al Europei peninsulare, pe pământul însorit al Portugaliei. Producţia are loc aproape artizanal. Cazanele din cupru au doar 100 de litri şi permit trecerea lejeră a aburilor prin coji de lămâi proaspete din frumoasa Portugalie, rozmarin şi petale catifelate de trandafir. Distilatul îşi urmează cursul şi se amestecă în tihnă, cu apă rece şi curată din Hamburg, pentru a aduce licoarea la 43% alcool. Urmează procesul liniştit de maturare. Maturarea aduce bogăţia aromatică a plantelor de ienupăr şi rozmarin, la care se adaugă ingredientul unic al acestei reţete: Cistus ladanifer (guma rosie).

  Gin SUL este o licoare a contrastelor. Pe de o parte, este realizat cu rigurozitatea industriei germane, pe de altă parte, sugerează dorul şi nostalgia iberică, prin acel cuvânt misterios, ’Saudade’, prezent pe fiecare sticlă. La prima degustare, gin SUL are un debut serios, cu parfum unic, arome ce par complicate şi gust tare. Toate aceste impresii duc încet, dar sigur, către sentimente profunde, ce apar când licoarea primeşte a doua degustare, singură, pe bolta palatină, sau într-un Martini, sec şi solitar.
  172,55 RON
 • Bombay Sapphire - Gin - 0,7L, Alc: 40% Bombay Sapphire - Gin - 0,7L, Alc: 40%
  -21%

  Bombay Sapphire - Gin - 0,7L, Alc: 40%

  Bombay Sapphire este un brand de gin care a fost lansat în 1987 şi distribuit de către Bacardi. Pe eticheta sticlei se află imaginea reginei Victoria.Cu un spirit complex şi rafinat în acelaşi timp, Bombay Sapphire a schimbat radical percepţia noastră asupra gin-ului. Distilat din cereale, îmbogăţit cu cele mai bune ingrediente alese din 10 plante aromate, Bombay Sapphire are un gust proaspăt, delicat, echilibrat, ceea ce îl face uşor de folosit şi în diverse cocktail-uri.

  Preț normal: 85,14 RON

  Special Price 67,00 RON

  (-18,14 RON)
 • Larios 12 - gin 0.7 L, Alc: 40% Larios 12 - gin 0.7 L, Alc: 40%

  Larios 12 - gin 0.7 L, Alc: 40%

  Distileria Larios a fost construită în 1866 în Spania, la Malaga, de antreprenorul francez Charles Lamothe şi asociatul său, Pedro Jiménez. În anii 1930, compania Larios S.A. renaşte, iar în anii 1950 producătorul spaniol se remarcă prin băuturile sale de calitate.

   

  Ginul începe să fie din ce mai popular şi în Spania, unde este preferat într-o gamă variată de cocktail-uri. Anii 1980 este cel mai bun deceniu pentru Larios: ajunge pe primul loc în vânzările la nivel naţional. Mai târziu, Larios ajunge parte din grupul Japonez Suntory, iar în 2000 sunt lansate încă patru sortimente – primul este Larios 12 cu botanice.

   

  Larios 12 este obţinut prin distilarea cerealelor de 5 ori şi infuzia a 12 plante naturale pentru un profil aromatic rafinat şi bogat. În producţia ginului Larios 12 se regăsesc arome din fructe de ienupăr sălbatic, coriandru, nucşoară şi rădăcină de Angelica. Apoi se adaugă cele mai proaspete citrice (mandarină, clementină, grepfrut, lime şi portocală), pentru un gust răcoritor şi memorabil.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Larios 12 este ingredientul perfect pentru un Gin & Tonic, care trezeşte simţurile, prin arome de citrice dulci, cu note florale şi accente de ierburi aromatice.

   

  GUST: La gust, acelaşi mix aduce note de ierburi şi condimente, urmate de aroma intensă a portocalelor şi condimentelor infuzate.

   

  FINISH: Aromat, dominat de ienupăr şi coriandru.

   

  61,87 RON
 • Fogo Do Sul - Dry Gin - 0.5L Fogo Do Sul - Dry Gin - 0.5L

  Fogo Do Sul - Dry Gin - 0.5L

  Distileria din Hamburg, care a debutat cu Gin Sul, ne aduce un nou sortiment de gin condimentat, numit Fogo Do Sul. Cel mai nou gin, produs în Germania, este creat cu esențe prețioase din India, provincia Goa, parte din coloniile aflate sub influența Portugaliei mai bine de 400 de ani.

   

  De-a lungul timpului, portughezii au adus în Goa, piri-piri și au luat pe vasele ce au plecat spre Europa, condimente rare: coriandru, cardamom și scorțișoară. Toate aceste condimente, completate de altele, special alese își aduc darurile aromatice pentru diferite băuturi, iar una dintre acestea este Fogo Do Sul, pe care îl puteți descoperi cel mai bine într-o degustare.

   

   

  ASPECT: Clar. 

   

  MIROS: Cele 8 condimente amestecate cu fructe aduc în Fogo Do Sul, o parte din aromele ce amintesc de bazarele Orientului, unde se găsesc o mulțime de condimente colorate ce se amestecă în variante infinite.

   

  GUST: Alchimia este incompletă fără dedicarea echipei din Hamburg, care obține ginul select, prin macerarea condimentelor cu mango proaspăt, chimion rumenit, semințe de coriandru, chili și piper de timut. Coaja proaspătă de lămâie și portocală și boabele de ienupăr sunt alte trei ingrediente care definesc caracterul ginului Fogo Do Sul.

   

  FINISH: Condimentele și fructele aprind “Focul din Sud”, un nume inspirat și o metaforă a gustului intens, care încălzește simțurile și schimbă monotonia pentru o călătorie lungă în adâncul sinelui. 

  392,70 RON
 • Gin XII - Premium Distilled - 0.7L Gin XII - Premium Distilled - 0.7L

  Gin XII - Premium Distilled - 0.7L

  În sudul Franței, Forcalquier este cunoscută încă din preistorie ca una dintre localitățile regiunii Provence, unde locuitorii culegeau ierburi și le foloseau în scopuri curative. În secolele XVII și XVIII, mulți dintre negustorii care aduceau și plante aromatice s-au stabilit în Provence și au fondat mici afaceri.

   

  În 1898 a apărut Distilleries de Lure, care a avut mai mulți proprietari pe parcursul a două războaie mondiale. În anii 1980 compania a fost redenumită Distillerie de Haute Provence, iar după ce a fost cumpărată de Pernod Ricard a primit numele Distilleries et Domaines de Provence.

   

  Gin XII este o băutură obținută din 5 distilate diferite. Un distilat de gin cu 8 plante și condimente (boabe de ienupăr, semințe de coriandru, migdale dulci, cimbru, graunțele paradisului, rădăcină de angelica, rădăcină din iris de Florența și semințe de cardamom). Alte patru distilate din plante (busuioc, rozmarin, eucalipt și mentă), obținute prin macerare și distilare separată a fiecărei plante. Distilarea acestor plante este realizată într-o instalație înaltă tip coloană, ce permite degajarea aromelor și echilibrarea acestora pentru un profil aromatic select.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Din concertul de ierburi aromatice folosite pentru Gin XII se remarcă ienupărul cu note proaspete de mentă și flori.

   

  GUST: Curat și intens, ginul din Provence se alătură băuturilor de calitate, care dau un imbold simțurilor și fac simțită prezența multor ierburi. Vedeta distilatelor rămâne ienupărul, urmat de piper proaspăt, camfor, mentă și arome rafinate de flori.

   

  FINISH: Lung, cald, dominat de ienupăr și arome amestecate ce dau senzația unui peisaj îndesat de tufe și tot felul de plante înmiresmate.

   

  142,80 RON
 • Edinburgh - Gin Elderflower - 0.5L Edinburgh - Gin Elderflower - 0.5L

  Edinburgh - Gin Elderflower - 0.5L

  Edinburgh gin este numit după capitala Scoției, pentrua onora vechiul oraș în care ginul a început să fie produs încă din 1700. După ce ginul cu ienupăr Genever, importat din Țările de Jos, a ajuns pe teritoriul Scoției, afaceriștii și maeștrii distileriilor din Edinburgh au preluat rețeta și au produs propriile ginuri pentru Regat, dar și pentru alte state.

   

  Cu o istorie de sute de ani în producția de gin, în marele oraș scoțian a apărut în anul 2010 brand-ul de gin Edinburgh deținut de Distileriile Ian Macleod. Rețete care au trecut testul timpului, distilarii pricepuți, metodele tradiționale și tehnologia modernă au fost de ajuns pentru a oferi unul dintre cele mai bune ginuri din Marea Britanie.

   

  Unul dintre cele trei lichiori de tip gin este Edinburgh Elderflower (soc), un gin obținut din ingrediente naturale culese din jurul orașului. Peisajul rural oferă flori de soc și alte plante, ce sunt aduse în distilerie cu puțin timp înainte de producție pentru a oferi la infuzie note subtile, dar complexe, de flori de soc proaspete. Alături de soc, în distilerie sunt infuzate arome de coajă de portocală, dude roșii, muguri de pin, lavandă și lemongrass (lămâiță).

   

   

  ASPECT: Auriu.

   

  MIROS: Servit sec sau într-un Gin & Tonic clasic, sortimentul cu flori de soc este foarte aromat de petalele parfumate ale florilor de soc.

   

  GUST: Socul aduce puțină dulceață ca din fagure de miere, abia scos din stup, și o notă de lămâie zemoasă.

   

  FINISH: Rămân în urmă note de pere, piersici și coajă de grepfrut.

   

  72,83 RON
 • Edinburgh - Gin Raspberry - 0.5L Edinburgh - Gin Raspberry - 0.5L

  Edinburgh - Gin Raspberry - 0.5L

  Edinburgh gin este numit după capitala Scoției, pentru a onora vechiul oraș în care ginul a început să fie produs încă din 1700. După ce ginul cu ienupăr Genever, importat din Țările de Jos, a ajuns pe teritoriul Scoției, afaceriștii și maeștrii distileriilor din Edinburgh au preluat rețeta și au produs propriile ginuri pentru Regat, dar și pentru alte state.

   

  Cu o istorie de sute de ani în producția de gin, în marele oraș scoțian a apărut în anul 2010 brand-ul de gin Edinburgh deținut de Distileriile Ian Macleod. Rețete care au trecut testul timpului, distilarii pricepuți, metodele tradiționale și tehnologia modernă au fost de ajuns pentru a oferi unul dintre cele mai bune ginuri din Marea Britanie.

   

  Pentru acest gin este infuzată pulpă de zmeură culeasă din comitatul Perthshire, despre care se spune că oferă cele mai aromate fructe din țară. Fructele sunt culese de la o fermă de familie atunci când sunt coapte perfect, pentru a oferi un echilibru în contrastul dulce-amărui. După recoltare, conurile sunt infuzate în distilat de gin timp de o lună, pentru lasă aroma naturală și intensă de zmeură proaspătă.

   

   

  ASPECT: Rubiniu deschis.

   

  MIROS: Parfum clar de zmeură cu aromă echilibrată de fruct dulce-amărui.

   

  GUST: La gust este aproape vâscos, cu aromă intensă de fruct roșu copt perfect.

   

  FINISH: Un gin cu corp rotund și aceeași aromă de fructe roșii, proaspăt culese.

   

  72,83 RON
 • Edinburgh - Gin - 0.7L Edinburgh - Gin - 0.7L

  Edinburgh - Gin - 0.7L

  Edinburgh gin este numit după capitala Scoției, pentru a onora vechiul oraș în care ginul a început să fie produs încă din 1700. După ce ginul cu ienupăr Genever, importat din Țările de Jos, a ajuns pe teritoriul Scoției, afaceriștii și maeștrii distileriilor din Edinburgh au preluat rețeta și au produs propriile ginuri pentru Regat, dar și pentru alte state.

   

  Cu o istorie de sute de ani în producția de gin, în marele oraș scoțian a apărut în anul 2010 brand-ul de gin Edinburgh deținut de Distileriile Ian Macleod. Rețete care au trecut testul timpului, distilarii pricepuți, metodele tradiționale și tehnologia modernă au fost de ajuns pentru a oferi unul dintre cele mai bune ginuri din Marea Britanie.

   

  Varianta clasică a ginului Edinburgh este produs cu un amestec unic de 14 plante. Dintre botanicele folosite la infuzie în distilat de gin se remarcă lavanda, mugurii de pin, dudele și alunele de pădure specifice zonelor împădurite din Marea Britanie. Pentru a adăuga arome proaspete de citrice, sunt folosite coji de portocală, coji de lime și flori de lămâiță.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Parfum curat și proaspăt, cu note condimentate.

   

  GUST: Aromă echilibrată de ienupăr, pin verde și lavandă cu note fine de condimente și citrice.

   

  FINISH: Ultima aromă care impresionează simțurile este cea de citrice proaspete și răcoritoare.

   

  145,66 RON
 • Beefeater 24 - Gin - 0.7L Beefeater 24 - Gin - 0.7L

  Beefeater 24 - Gin - 0.7L

  Ginul londonez Beefeater are o istorie strâns legată de locul și timpurile în care ginul a devenit una dintre băuturile preferate ale Europei. În 1820, în Anglia, în zona Chelsea din centrul Londrei, familia Taylor își construiește o distilerie. În 1863, James Burrough, farmacist de carieră se întoarce din Canada, cumpără distileria familiei Taylor și începe producția de gin. Succesul ginului și diferitelor distilate produse în Londra, crește, la fel și clientela. Distileria este mutată într-o clădire mai mare în 1908.

   

  Beefeater devine ginul ales de mulți englezi, iar necesitatea de marire a producție aduce a treia distilerie, într-o nouă locație. Ginurile Beefeater sunt exportate și în S.U.A, unde înregistrează un succes răsunător. 1987 este momentul în care Beefeater este vândut de descendenții fondatorului, apoi în 2005 ajunge în grupul Pernod Ricard. Cu toate acestea, Beefeater aduce în anii 2000 sortimente noi și rămâne unul dintre ginurile tradiționale londoneze, prezente pe toate continentele.

   

  Beefeater 24 este un amestec sofisticat de botanice și ceaiuri exotice. Pentru acest gin sunt folosite 12 plante, coji de grepfrut, ceai chinezesc și ceai verde pentru infuzie în alcool timp de 24 de ore.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Parfum clar de ienupăr, citrice și ceai.

   

  GUST: Arome din Beefeater 24 se apropie de profilul unui tonic naturist care stimulează simțuri și trezește curiozitatea pentru plante bine infuzate în alcool. Revine aroma de ienupăr, urmată de portocală și coriandru.

   

  FINISH: Lung. Arome de corindru, lemn dulce și rădăcină de angelica.

   

  82,25 RON
 • Bulldog Dry Gin 0.7 L Bulldog Dry Gin 0.7 L

  Bulldog Dry Gin 0.7 L

  Bulldog gin este un brand de gin creat în 2007, în Statele Unite ale Americii, de antreprenorul Anshuman Vohra, din ambiția de a crea primul gin modern. În anii următori, Bulldog Dry Gin a intrat pe piața din Europa în momentul de maximă popularitate a acestei băuturi în Spania, a început să fie exportat în peste 55 de state de pe glob, iar în urmă cu trei ani a fost achiziționat de Grupul Campari.

   

  Ginul este produs după metoda clasică de distilare a cerealelor, cu 96 % volum alcool și infuzie de arome naturale din 12 plante diferite, în interiorul unui alambic confecționat din cupru. Acest proces permite plantelor sa stea la macerat în alcool și să elibereze uleiuri esențiale ce se regăsesc în vaporii distilați. Pașii următori presupun rafinarea ginului (îndepărtarea unor compuși volatili) și amestecul cu alcool din grâu și apă demineralizată, pentru a aduce volumul de alcool la 40%.

   

  Bulldog Dry Gin este un brand îndrăzneț pentru tinerii care apreciază o băutură ce poate fi savurată sec, sau în cocktail-uri elegante, ce au la bază un gin modern, revelator, creat pentru un stil de viață dinamic, specific marilor urbe. 

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Un buchet intens de flori și citrice, care provoacă simțurile și invită la o descoperire a secretelor păstrate cu grijă în sticla neagră, sobră, înspirată de cultura marilor orașe ale lumii.

   

  GUST: Savurat sec, Bulldog Dry Gin își deschide esența cu arome clasice de ienupăr ce duc armonios către alte arome, aparent ascunse, ale ierburilor infuzate cu precizie și atenție. Cu puțină răbdare, se lasă descoperite notele de lavandă, coriandru, lemn dulce și citrice.

   

  FINISH: Scurt și cald. Experiența se încheie cu arome florale, proaspete, cum sunt cele din parfumul select al unei case de modă faimoase.

   

  102,10 RON
 • Damrak Gin 0.7L Damrak Gin 0.7L

  Damrak Gin 0.7L

  Damrak are o istorie lungă ce se întinde până în perioada de aur a Țărilor de Jos, atunci când Damrak, din portul Amsterdam, era punctul de intersecție al rutelor comerciale maritime, parcurse de vase venite din toate colțurile lumii.

   

  Corăbiile venite din locuri exotice aduceau ierburi și condimente ce erau cântărite și testate înainte de a fi comercializate. În aceeași perioadă, ginul exista deja, mulțumită profesorului olandez Franciscus de le Boë Sylvius, iar în jurul anului 1700 acesta a început să consume din rodul muncii sale, care a devenit foarte popular în rândul  englezilor.

   

  În prezent, Damrak este produs de distileriile Lucas Bols, din inima portului Amsterdam, și este un motiv de mândrie pentru olandezii care obțin un gin desăvârșit, la fel de apreciat ca acelea produse de englezi. Alături de brand, englezii și întreaga Europă recunoaște Amsterdam ca fiind locul în care s-a născut acest tip de băutură.

   

   

  AROMA: În compoziția ginului produs de Damrak sunt 17 ingrediente. Vă dezvăluim doar cateva, restul rămân secretul Maestrului Damrak! Distilatul de bază este obținut din portocale Curaçao, dulceața este oferită de portocalele de Valencia, iar prospețimea vine din lămâi atent selecționate.

   

  Ginul de la Damrak este oricând perechea perfectă pentru un gin & tonic, decorat cu o felie de portocală.

   

  79,73 RON
 • Bombay - Gin Star of Bombay - 1L, Alc: 47.5% Bombay - Gin Star of Bombay - 1L, Alc: 47.5%
  -6%

  Bombay - Gin Star of Bombay - 1L, Alc: 47.5%

  Bombay Sapphire este un brand de gin care a fost lansat în 1987 şi distribuit de către Bacardi. Pe eticheta sticlei se află imaginea reginei Victoria.Cu un spirit complex şi rafinat în acelaşi timp, Bombay Sapphire a schimbat radical percepţia noastră asupra gin-ului. Distilat din cereale, îmbogăţit cu cele mai bune ingrediente alese din 10 plante aromate, Bombay Sapphire are un gust proaspăt, delicat, echilibrat, ceea ce îl face uşor de folosit şi în diverse cocktail-uri.

  Preț normal: 210,04 RON

  Special Price 197,44 RON

  (-12,60 RON)
 • -5%

  Whitley Neill - Gin Bloodorange - 0.7L , Alc: 43%

  Cu un gust ce te poarta spre insoritele tarmuri mediteraneene, Whitley Neill Blood Orange Gin este intruchiparea dorintei de cunoastere care s-a reflectat de-a lungul timpului asupra tuturor celor opt generatii ale acestei mari familii. Mai intai a fost vodca de portocale rosii, apoi a fost ginul, acesta din urma fiind inspirat de reteta creata in amintirea lunii de miere petrecute de Frederick Neill si sotia sa in Sicilia. Toate plantele care intra in compozitia sortimentului sunt atent selectionate si dozate pentru a contura un buchet aromatic armonios, perfect structurat.

  ASPECT: Incolor.
  MIROS: Proaspat si vibrant, predominant citric, unde se remarca note bogate de portocale rosii de Sicilia.
  GUST: Aromele de citrice se imbina perfect cu cele de anason. Alcoolul fiind bine intergat, finish-ul lung devine fructat si fresh.

  Preț normal: 153,27 RON

  Special Price 145,61 RON

  (-7,66 RON)
 • -5%

  Whitley Neill - Gin Rhubarb & Ginger - 0.7L , Alc: 43%

  Daca sortimentul standard Whitley Neill Gin aminteste de aromele exotice ale continentului african, varianta imbogatita cu rubarba si ghimbir este inspirata de gradinile din peisajul rural englezesc. Pe langa celebrele plante care intra in compozitia acestui gin, printre care fructele de baobab si agrisele Cape, sortimentul este infuzat cu esenta naturala de rubarba si extract de ghimbir, care confera un gust aparte sortimentului, conturandu-i un caracter expresiv si nuantat. Ginul poate fi savurat cu gheata, cu apa tonica sau intr-un cocktail sofisticat.

  ASPECT: Incolor.
  MIROS: Notele de rubarba si ghimbir inunda simturile, lasand spre final notele de anason.
  GUST: Acest gin reprezinta combinatia perfecta dintre fructele de baobab si agrisele Cape, infuzat cu esente naturale de rubarba si ghimbir canturand caracterul expresiv. Finish-ul este lung si aromat, lasand portocala sa inunde simturile sis a ofere prospetime bauturii.

  Preț normal: 153,27 RON

  Special Price 145,61 RON

  (-7,66 RON)
 • -5%

  Whitley Neill - Gin Raspberry - 0.7L , Alc: 43%

  Iubitorii de gin trebuie sa guste acest sortiment artizanal intens, distilat in unul dintre cele mai vechi alambicuri de cupru din Anglia, care imbogateste aroma clasica a ginului cu accente bogate de zmeura scotiana si lemn dulce. Combinatia de plante si concentratia aromatica perfect dozata contureaza un gin placut, catifelat si bland comparativ cu majoritatea ginurilor traditionale. Versatilitatea sortimentului permite atat celebra asociere cu apa tonica, cat si folosirea sa intr-o varietate de cocktailuri.

  ASPECT: Incolor.
  MIROS: Minunatele note clasice ale ginului sunt completate de cele de zmeura scotiana si lemn dulce.
  GUST: Fresh si fructat, cu o usoara aroma de dulce data de zmeura, completata de aroma de lemn dulce si scortisoara lasand aromele de citrice si ienupar sa se regaseasca in finish-ul lung si dulceag.

  Preț normal: 153,27 RON

  Special Price 145,61 RON

  (-7,66 RON)
 • Whitley Neill - Gin Quince - 0.7L , Alc: 43%

  Sortimentul cu aroma naturala de gutuie este inspirat de calatoriile familiei Neill in Persia, in anii 1900. De fapt, acesta este primul gin din Marea Britanie care foloseste sirop natural de gutuie in compozitia sa. Baza sortimentului este creata din 9 plante de origine africana atent selectionate, printre care fruct de baobab si agrise Cape dulci-amarui, care se armonizeaza reciproc exceptional pentru a oferi iubitorilor de gin o experienta gustativa unica. Ginul poate fi savurat cu gheata, cu apa tonica sau intr-un cocktail sofisticat.

  ASPECT: Galpen pal.
  MIROS: Fructat, imbina perfect notele de citrice cu cele de gutuie si para coapta.
  GUST: Cu un balans exceptional intre aromele fructate de gutuie si para cu cele de citrice, lamaie si portocala. Se pot identifica usor si aromele de ienupar si coriandru, toate acestea fac ca finish-ul sa fie lung, plin de savoare si fructat.

  153,27 RON
 • -15%

  Bottega - Gin Bacur - 0.5L, Alc: 40%

  Fascinantul gin italian creat de legendara casă Bottega se lasă descoperit de amatorii acestei categorii de băuturi. Sortimentul îşi etalează originile italiene printr-un stil aparte, încât să poată crea baza unei varietăţi de cocktailuri. Sticla metalică accentuează personalitatea băuturii, conferindu-i totodată un plus de eleganţă.


  ASPECT: Incolor.
  MIROS: Buchet armonios, unde se disting note de coajă de lămâie, salvie şi ienupăr.
  GUST: Arome de ienupăr, salvie şi mirt, completate cu accente citrice.

  Preț normal: 130,90 RON

  Special Price 111,27 RON

  (-19,63 RON)
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Grilă Listă