Vinuri BIO

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Grilă Listă
Filtru
  • Vignobles Despagne Rapin - Les Piliers de Maison Blanche BIO 2015 - 0.75L, Alc: 14.5% Vignobles Despagne Rapin - Les Piliers de Maison Blanche BIO 2015 - 0.75L, Alc: 14.5%
    -15%

    Vignobles Despagne Rapin - Les Piliers de Maison Blanche BIO 2015 - 0.75L, Alc: 14.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2015

     

    REGIUNE / ȚARĂ: BORDEAUX / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CABERNET, MERLOT 

     

    VOL. ALC.: 14.5%

     

    VIN ROȘU SEC. Les Piliers de Maison Blanche, unul dintre vinurile generice ale producatorului francez Despagne Rapin, reprezintă, aşa cum ii spune şi numele, unul dintre stâlpii viticulturii franceze, din regiunea Bordeaux.

     

    Oenologii ispiraţi s-au străduit să practice o viticultură biologică şi să păstreze o constituţie sănătoasă şi matură pentru soiurile Cabernet si Merlot. Aceste eforturi sunt inspirate de tradiţia vinurilor obţinute de romani, pe acelaşi pământ, în urmă cu mii de ani şi valorile culturii vinului francez, desăvărşit în ultimul secol.

     

     

    ASPECT: Roşu, cu opacitate impresionantă, oferită de cupajul celor două soiuri consistente de struguri roşii, recoltaţi din terroir-ul francez.

     


    MIROS: Les Piliers de Maison Blanche este ţinut în butoaie de stejar ce oferă un buchet evident de fructe roşii şi negre, cu note de esenţă lemnoasă şi vanilie.

     


    GUST: Soiurile de struguri roşii şi fructele negre formează un tanin puternic şi rotunjit, caracteristic vinurilor seci.
     

    ASOCIERE CULINARĂ: Uşor de servit alături de aperitive, vânat/carne roşie la grătar, preparate cu sosuri, somon la grătar şi cartofi prăjiţi.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C. (Se recomandă decantarea timp minimum 30 de minute).

     

    Preț normal: 106,03 RON

    Special Price 90,13 RON

    (-15,90 RON)
  • Domaine Camille Braun - Riesling Tradition AOP BIO 2018 - 0.75L, Alc: 12.5% Domaine Camille Braun - Riesling Tradition AOP BIO 2018 - 0.75L, Alc: 12.5%

    Domaine Camille Braun - Riesling Tradition AOP BIO 2018 - 0.75L, Alc: 12.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2018

     

    REGIUNE / ȚARĂ: ALSACE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: RIESLING

     

    VOL. ALC.: 12.5 %

     

    VIN ALB SEC. Generaţiile familiei Braun oferă lumii vinuri din regiunea Alsace, create din culturi cultivate cu tradiţie de sute de ani. Riesling Tradition este unul dintre vinurile obţinute dintr-un singur soi de struguri crescut în cele mai bune condiţii, cu certificat de produs organic şi biodinamic sub eticheta Demeter.

     

     

    ASPECT: Dincolo de sticla originală, Riesling Tradition oferă culoarea clasică a vinului alb obţinut din soiurile speciei Vitis vinifera.

     

    MIROS: Datorită climei calde din Alsacia, strugurele de Riesling dezvoltă note de citrice și piersică, ca o pereche elegantă, ce oferă un exemplu de arome proaspete și echilibrate.

     

    GUST: Riesling-ul de Alsacia satisface gustul pentru un vin liniştit. Greutatea aromei se menţine de la prima degustare până în ultima secundă a post-gustului reuşit de tanini.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Acest Riesling este un vin rasat şi delicat ce delectează papilele gustative alături de preparate din peşte, fructe de mare şi alte feluri gustoase din bucataria franceză.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

     

    102,10 RON
  • Lechburg - Riesling de Rhin BIO 2019 - 0.75L, Alc: 13.5% Lechburg - Riesling de Rhin BIO 2019 - 0.75L, Alc: 13.5%

    Lechburg - Riesling de Rhin BIO 2019 - 0.75L, Alc: 13.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2019

     

    REGIUNE / ȚARĂ: LECHINȚA - TRANSILVANIA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: RIESLING DE RHIN

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ALB SEC. În Transilvania, la poalele Carpaților, este pământul pe care s-au stabilit germanii veniți din Valea Rhinului și regiunea viticolă situată aproape de râul Mosel, aflat între granițele unei germanii medievale. Urmașii germanilor, sașii, au continuat cultivarea viței de vie și producția de vin chiar și după Al Doilea Război Mondial, când o parte din ei s-au întors pe teritoriile de origine.

     

    În istoria recentă, vinurile din Lechința sunt produse din 1962 într-o cramă din partea locului, achiziționată în 2015 de o familie originară din Italia.

    În prezent, crama Lechburg păstrează patrimoniul natural al locului, moștenirea influențelor franceze din Alsacia și Rin în cultivarea viței de vie și o gamă variată de vinuri din soiurile Chardonnay, Gewurztraminer, Golden Muscat, Pinot Gris, Pinot Noir, Riesling de Rhin, Sauvignon și Fetească Regală. 

     

     

    ASPECT: Galben deschis cu reflexii verzui.

     

    MIROS: Vinul din soi Riesling, al anului 2017, este parfumat de fructe galbene, coapte, caise, piersici și aromă selectă de ceai verde.

     

    GUST: Proaspăt și revigorant prin aromele de fructe, completate de o esență delicată de ceai verde, ce pare infuzat în licoarea produsă de transilvăneni pe domeniul din Lechința.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Aduce pofta de mâncare pe post de aperitiv, sau întreține atmosfera și improspătează papilele la mese cu carne albă (pui, gaină, curcan), paté din ficat de pasăre, fructe de mare și brânzeturi proaspete.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

     

  • Lechburg - Golden Muscat alb sec BIO 2019 - 0.75L, Alc: 13.5% Lechburg - Golden Muscat alb sec BIO 2019 - 0.75L, Alc: 13.5%

    Lechburg - Golden Muscat alb sec BIO 2019 - 0.75L, Alc: 13.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2019

     

    REGIUNE / ȚARĂ: LECHINȚA – TRANSILVANIA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: GOLDEN MUSCAT

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ALB SEC. În Transilvania, la poalele Carpaților, este pământul pe care s-au stabilit germanii veniți din Valea Rhinului și regiunea viticolă situată aproape de râul Mosel, aflat între granițele unei germanii medievale. Urmașii germanilor, sașii, au continuat cultivarea viței de vie și producția de vin chiar și după Al Doilea Război Mondial, când o parte din ei s-au întors pe teritoriile de origine.

     

    În istoria recentă, vinurile din Lechința sunt produse din 1962 într-o cramă ridicată după influențele locului și achiziționată în 2015 de o familie originară din Italia.

    În prezent, crama Lechburg păstrează patrimoniul natural al locului, moștenirea influențelor franceze din Alsacia și Rin în cultivarea viței de vie și o gamă variată de vinuri din soiurile Chardonnay, Gewurztraminer, Golden Muscat, Pinot Gris, Pinot Noir, Riesling de Rhin, Sauvignon și Fetească Regală. 

     

     

    ASPECT: Galben pai cu reflexii verzui.

     

    MIROS: Curat, răcoritor, cu parfum de coajă de portocală.

     

    GUST: Vinurile Lechburg sunt produse din struguri soiuri de viță nobilă, plantate în regiune cu Denumire de Origine Controlată, cu pământ lutoargilos și depuneri minerale. Prin urmare, vinul din soiul Golden Muscat este fructat, condimentat și bogat în minerale.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Carne albă, pește, brânză maturată.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 6 - 10°C

     

  • D. Bogdan - Muscat Ottonel Demidulce BIO 2019 - 0.75L, Alc: 13.4% D. Bogdan - Muscat Ottonel Demidulce BIO 2019 - 0.75L, Alc: 13.4%

    D. Bogdan - Muscat Ottonel Demidulce BIO 2019 - 0.75L, Alc: 13.4%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2019

     

    REGIUNE / ȚARĂ: MURFATLAR - DOBROGEA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: MUSCAT OTTONEL

     

    VOL. ALC.: 13.4%

     

    VIN ALB DEMIDULCE. În Murfatlar, satul Peștera, este un loc cu tradiție în cultivarea viței de vie încă din vremurile dacilor și Imperiului Roman. Acolo, unde pământul dă multe roade, Domeniul Pogdan a mărit podgoria cu soiuri noi ce se întind pe 154 de hectare.

     

    Domeniul Bogdan s-a născut în 2011 din dorința de a produce un vin de excepție, total natural, asemenea celui produs de strămoșii noștri în urmă cu sute și mii de ani. Pe Domeniul Bogdan, struguri de ce-a mai bună calitate sunt cultivați după principiile agriculturii biodinamice și astfel a apărut prima fermă viticolă biodinamică din România.

     

    În câteva cuvinte, de la Domeniul Bogdan ne putem bucura de natura într-un pahar de vin alb, rose sau roșu din soiuri românești și soiuri de renume, cu origini în Franța și Italia.

     

     

    ASPECT: Galben pai cu tente verzui.

     

    MIROS: Un vin proaspăt, cu parfum intens de citrice și flori.

     

    GUST: Mai creativ decât o variantă de vin sec, acest Muscat etalează note clasice de miere, salcâm și tămâie, urmate de citrice proaspete și revigorante.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin recomandat alături de preparate din carne albă, brânzeturi fine, produse tradiționale franceze (brie, camembert), sau fructe de mare.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 7 - 8°C.

     

  • Chateau Ferran - St. Pierre, Bordeaux Rouge Superieur BIO 2018 - 0.75L, Alc: 12.5% Chateau Ferran - St. Pierre, Bordeaux Rouge Superieur BIO 2018 - 0.75L, Alc: 12.5%
    -15%

    Chateau Ferran - St. Pierre, Bordeaux Rouge Superieur BIO 2018 - 0.75L, Alc: 12.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2018

     

    REGIUNE / ȚARĂ: BORDEAUX / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: MERLOT, CABERNET SAUVIGNON, CABERNET FRANC

     

    VOL. ALC.: 12.5%

     


    VIN ROȘU SEC. Chateau Ferran este rezultatul efortului de a crea un vin autentic de pe pământul iubit de toţi cei care îi culeg roadele. Podgoria este situată în Saint Pierre de Bat, în regiunea Haut-Benauge, la sud-vest de regiunea viticolă Entre-Deux-Mers. Soiul Cabernet Sauvignon, aflat în mare proporţie la cupajele St. Pierre, este cultivat in proporţie de 40% pe cele 35 de hectare, lucrate anual.

     

    ASPECT: O culoare intensă de roşu rubin, cu opacitate mare în sticla proprie sau într-un pahar pentru vin roşu.

     

    MIROS: Uşor dulce, urmat de arome de fructe roşii, condimente şi piele.

     

    GUST: Deşi este un cupaj de soiuri roşii consistente, producătorii de la Chateau Ferran au obţinut un vin proaspăt cu aciditate moderată şi tanini de nivel potrivit pentru cei care preferă un post-gust din condimente şi piele.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Vinul roşu este potrivit la carnea roşie. Acest cupaj nu face excepţie, de aceea se poate savura oricând la mese cu meniuri bazate pe carne de vită, carne de viţel, vânat şi păsări de ţară.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C.





    Preț normal: 77,23 RON

    Special Price 65,65 RON

    (-11,58 RON)
  • Lechburg - Elerose BIO 2018 - 0.75L, Alc: 13.5% Lechburg - Elerose BIO 2018 - 0.75L, Alc: 13.5%

    Lechburg - Elerose BIO 2018 - 0.75L, Alc: 13.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2018

     

    REGIUNE / ȚARĂ: LECHINȚA - TRANSILVANIA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: PINOT GRIGIO

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ROSE SEC. În Transilvania, la poalele Carpaților, este pământul cultivat cu viță de vie de sute de ani. Printre primi care au cultivat vie sunt germanii veniți din Valea Rhinului și regiunea viticolă situată aproape de râul Mosel. Urmașii lor, sașii, au continuat cultivarea viței de vie și producția de vin chiar și după Al Doilea Război Mondial, când o parte din ei s-au întors pe teritoriile de origine.

     

    În istoria recentă, vinurile din Lechința sunt produse din 1962 într-o cramă din partea locului, achiziționată în 2015 de o familie originară din Italia.

     

    În prezent, crama Lechburg păstrează patrimoniul natural al locului, moștenirea influențelor franceze din Alsacia și Rin în cultivarea viței de vie și o gamă variată de vinuri din soiurile Chardonnay, Gewurztraminer, Golden Muscat, Pinot Gris, Pinot Noir, Riesling de Rhin, Sauvignon și Fetească Regală. 

     

     

    ASPECT: Roz deschis.

     

    MIROS: Elerose este un vin cu parfum discret de fructe, parcă alese cu grijă pentru a forma un amestec unic, însoțit de note vegetale.

     

    GUST: Un fin proaspăt cu aromele răcoritoare de căpșuni, cireșe amare și trandafiri, cu note de afin roșu crescut aproape de sol, de aceea și tenta ușor pământie.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un rose respectabil pentru toate mesele: la prânz sau la cină bogată în meniuri cu carne friptă de pui și pește. Potrivit și cu fructe de mare, salate și brânzeturi ușoare.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

     

  • Lechburg - Chardonnay alb BIO 2018 - 0.75L, Alc: 13.5% Lechburg - Chardonnay alb BIO 2018 - 0.75L, Alc: 13.5%

    Lechburg - Chardonnay alb BIO 2018 - 0.75L, Alc: 13.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2018

     

    REGIUNE / ȚARĂ: LECHINȚA - TRANSILVANIA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ALB SEC. Chardonnay este un soi alb, internațional, cultivat în toate arealele viticole ale lumii. În zilele noastre se produc mari cantități de vin din acest soi și în cele mai îndepartate locuri ale lumii. Ampla varietate de componente aromatice reiese în mod diferit în funcție de terenul și clima unde este cultivat.

     

     

    ASPECT: Galben pai cu reflexe vezui.

     

    MIROS: Aromă intensă de fructe coapte. Se remarcă consistența aromelor de ananas și banană.

     

    GUST: Vin structurat de mare eleganță. Catifelat, mineral, cu post gust mediu, fructat.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Recomandat alaturi de branză maturată, paste umplute (ravioli), cărnuri albe și friptură.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

     

  • Domaine H&G Buisson - Sous la Chateau blanc BIO 2017 - 0.75L, Alc: 13% Domaine H&G Buisson - Sous la Chateau blanc BIO 2017 - 0.75L, Alc: 13%
    -15%

    Domaine H&G Buisson - Sous la Chateau blanc BIO 2017 - 0.75L, Alc: 13%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2017

     

    REGIUNE / ȚARĂ: BOURGOGNE / FRANȚA

     


    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY

     

    VOL. ALC.: 13%


     

    VIN ALB SEC. Sous le Chateau vine din pitorescul şi fermecatorul Saint-Romain, acolo unde familia Buisson cultivă viţă de vie din secolul al XII-lea. Vinul de Chardonnay este obţinut din viticultura organică, realizată prin culegerea manuală a ciorchinilor, depozitare în lăzi şi maturare naturală.

     

     

    ASPECT: Vin galben pai cu tentă verzuie, clar.

     

    MIROS: Un Chardonnay classic, ce se diferenţiază prin buchetul de flori albe, pâine prăjită şi fructe coapte (prune mirabelle, piersici).

     

    GUST: Un vin cu accente fructate si aciditate mică, pentru o degustare prelungită şi satisfacătoare, la temperatura recomandată.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin pentru mese de nota 10, alături de foie gras, ştiucă, crustacee în sos, tocană, cârnăciori şi brânzeturi (în special Munster şi Roquefort). 

     

    TEMP. DE SERVIRE: 12 - 14°C.

     

    Preț normal: 229,08 RON

    Special Price 194,72 RON

    (-34,36 RON)
  • Domaine Grossot - Chablis BIO 2017 - 0.75L, Alc: 12.5% Domaine Grossot - Chablis BIO 2017 - 0.75L, Alc: 12.5%
    -15%

    Domaine Grossot - Chablis BIO 2017 - 0.75L, Alc: 12.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2017

    REGIUNE / ȚARĂ: BOURGOGNE / FRANȚA

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY 

    VOL. ALC.: 12.5%

    VIN ALB SEC. Parcelele domeniilor Grossot sunt situate în localitățile Fleys, Chichée și Fontenay, orientate spre nord și nord-vest. Culturile Grossot oferă struguri bogați din soiul Chardonnay, pentru producția unui vin de calitate superioară, de peste 35 de ani.

    ASPECT: După așezare, fermentație și maturare, vinul filtrat are culoare gălbuie, limpede.

    MIROS: Note prelungite de flori de lămâie verde, cu o tentă de granit umed.

    GUST: După o maturare de câteva luni în sticle, acest Chablis oferă o prospețime frumoasă, câștigată din fuziunea aromelor de fructe, flori albe și minerale extrase de vița soiului Chardonnay.

    ASOCIERE CULINARĂ: Un Chablis generos cu preparatele din porc, pește (somon, ton), scoici și diferite tipuri de brânzeturi.

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12ºC.

    Preț normal: 137,45 RON

    Special Price 116,83 RON

    (-20,62 RON)
  • Domaine du Nozay - Cuvee Domaine Sancerre BIO 2017 - 0.75L, Alc: 13% Domaine du Nozay - Cuvee Domaine Sancerre BIO 2017 - 0.75L, Alc: 13%
    -15%

    Domaine du Nozay - Cuvee Domaine Sancerre BIO 2017 - 0.75L, Alc: 13%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2017

    REGIUNE / ȚARĂ: LOIRE / FRANȚA

    SOIUL / SOIURILE: Sauvignon

    VOL. ALC.: 12.5%

    VIN ALB SEC


    Domaine du Nozay deține câteva particularităti, oferite pământul în care se află culturile de struguri. Podgoria de pe care se culeg strugurii de Sauvignon are un sol bogat, pe care s-au aflat cu mult timp în urmă ape bogate în faună și floră marină.

    ASPECT: Vinul are un aspect galben-verzui oferit de mustul liniștit obținut din presarea mecanică, realizată fără trepidații care să scuture licoarea și pulpa strugurilor.

    MIROS: Un parfum natural alcătuit din note citrice, dure și uniforme, înconjurate de notele soiului de Sauvignon împreunat cu fructe exotice.

    GUST: Arome elegante și discrete: grapefruit roz, litchi, lămâie, dar mai ales piersică galbenă.

    TEMP. DE SERVIRE: 12-14 ºC.

    ASOCIERE CULINARĂ: Se poate servi sec, cu brânză de capră din regiunea Chavignol, alături de stridii, legume crude, ficat de vițel, pui cu fenicul, tapas sau o tartă subțire à la provençale.

    Preț normal: 130,90 RON

    Special Price 111,27 RON

    (-19,63 RON)
  • Domaine Des Aspras - Les Trois Freres rose BIO 2018 - 0.75L, Alc: 13.5% Domaine Des Aspras - Les Trois Freres rose BIO 2018 - 0.75L, Alc: 13.5%
    -15%

    Domaine Des Aspras - Les Trois Freres rose BIO 2018 - 0.75L, Alc: 13.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2018

     

    REGIUNE / ȚARĂ: PROVENCE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CINSAULT, ROLLE, GRENACHE

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ROSE SEC. Les Trois Frere este obținut din strugurii organici, crescuți și recoltati în localitatea Correns, din regiunea Provence, Franța. Acest rosé este unul dintre vinurile mature, ales să fie în centrul atenţiei în fiecare an, pentru a oferi aroma și savoarea unui vin bio, perfect echilibrat.

     

     

    ASPECT: În sticlă proprie sau într-un pahar clasic, Les Trois Freres, se prezintă mereu cu un roz plăcut, caracteristic vinului tânăr de primăvară.

     

    MIROS: Mirosul este mereu o experienţă revelatoare pentru identitatea unui rosé francez. În acest caz, un finisaj din căpșuni, zmeură, mentă și piersici, desăvârșit de note florale, proaspete.

     

    GUST: Gustul aduce compoziția fructată în prim plan, păstrată cu tandreţe și eleganţă la orice degustare.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Ideal alături de aperitive spaniole reci sau calde, salate de vară, file la grătar sau peşte alb.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

     

    Preț normal: 85,09 RON

    Special Price 72,33 RON

    (-12,76 RON)
  • Lamblin Fils - Chablis 1-er Cru, Vaillon Organic BIO 2018 - 0.75L, Alc: 13% Lamblin Fils - Chablis 1-er Cru, Vaillon Organic BIO 2018 - 0.75L, Alc: 13%

    Lamblin Fils - Chablis 1-er Cru, Vaillon Organic BIO 2018 - 0.75L, Alc: 13%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2018

     

    REGIUNE / ȚARĂ: BOURGOGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY

     

    VOL. ALC.: 13%

     

    VIN ALB SEC. Familia Lamblin deține loturi extinse de pământ în Franța, regiunea Bourgogne (Chablis), încă din anul 1690. Numele Lamblin se alătură celor care lucrează cu grijă și experiență cele mai bune soiurile franceze și le vinifică tradițional, cu ajutorul tehnologiei moderne, pentru a obține vinuri de excepție.

     

    Vinurile albe și roșii, monosoi și cupaj aduc apreciere și recunoștere cramei Lamblin Fils, regiunii Burgundia și nu în ultimul rând, Franței.

     

     

    ASPECT: Galben pai cu reflexii verzui.

     

    MIROS: După toți regii vinurilor franceze, îi spunem bun venit unui prinț. Chablis 1-er Cru, Vaillon atrage prin parfumul de flori, proaspăt și frumos.

     

    GUST: Pe papilele gustative se așează cu aceleași arome florale, urmate de arome fructate proaspete, dar mult mai intense. Fructele sunt egalate doar de gustul mineral, oferit de solul cu argilă și calcar din nordul Franței.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Prospețimea și mineralitatea vinului face minuni la mesele cu carne pasăre de curte, sau altă carne albă, cu pește, moluște și alte fructe de mare, servite la grătar sau cu sos Bechamel.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 12 - 14°C. (Potențial de învechire la sticlă de 5 până la 8 ani).

     

    230,38 RON
  • Domaine Rouge Garance - Feuille de Garance AOP BIO 2018 - 0.75L, Alc: 14.5% Domaine Rouge Garance - Feuille de Garance AOP BIO 2018 - 0.75L, Alc: 14.5%
    -15%

    Domaine Rouge Garance - Feuille de Garance AOP BIO 2018 - 0.75L, Alc: 14.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2018

     

    REGIUNE / ȚARĂ: RHONE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: GRENACHE, SYRAH, CINSAULT

     

    VOL. ALC.: 14.5%

     

    VIN ROȘU SEC. În regiunea Rhone, din Ffranța se află domeniul Rouge Garance, cu 30 de hectare, ce oferă producţie pentru 9 soiuri de vin. Dintre acestea, Feuille de Garance, obţinut din sol lucrat fără erbicide, cu materiale organice, după recomandările agriculturii organice.

     

    Soiurile din cupaj sunt cultivate cu pasiune, iar strugurii sunt recoltaţi manual pentru a se realiza un cupaj de 60% Grenache, 30% Syrah şi 10% Cinsault.

     

     

    ASPECT: Recolta din 2018 aduce un vin roşu închis, impresionant, atât în sticla proprie cât şi într-un pahar special cu cupa largă.

     


    MIROS: Toate soiurile îşi aduc contribuţia pentru iubitorii de cupaje roşii, însă cel mai puternic dintre ele este Syrah, ce ofera notele de mijloc in corpul complex al parfumului obţinut în acest vin.

     

    GUST: Un vin proaspăt şi echilibrat, cu note de violete, piper şi coniac distilat din cireşe.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin potrivit pentru mesele îmbelşugate cu carne de vită, miel şi vânat (cerb).

     

    TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C.

     

    Preț normal: 69,38 RON

    Special Price 58,97 RON

    (-10,41 RON)
  • Vinopera - Bervini 1955 - Prosecco BIO Vegan Organic - 0.75L, Alc: 11% Vinopera - Bervini 1955 - Prosecco BIO Vegan Organic - 0.75L, Alc: 11%

    Vinopera - Bervini 1955 - Prosecco BIO Vegan Organic - 0.75L, Alc: 11%

    REGIUNE / ȚARA: FRIULI - VENEȚIA GIULIA  /  ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: GLERA

     

    VOL. ALC.:  11%

     

    VIN SPUMANT EXTRA SEC. Antonio Bergamo a înfiinţat societatea Bervini în 1955, în oraşul italian Bergamo, şi a început să comercializeze prosecco neîmbuteliat, restaurantelor şi stabilimentelor în regim hotelier. Odată cu trecerea anilor, familia din Bergamo şi-a achizionat propria distilerie, instalaţii moderne pentru producţia vinului spumant şi propria linie de îmbuteliere.

     

    Aflaţi la a treia generaţie, descendenţii lui Antonio Bergamo se îngrijesc de producţia unui prosecco din struguri Glera, crescuţi în provincia Pordenone din regiunea autonomă Friuli - Veneția Giulia.

     

     

    ASPECT: Un vin spumant de culoare galben pal, limpede, aşezat, trădat doar de micile bule efervescente ce se ridică la suprafaţă datorită îmbogăţirii cu dioxid de carbon.

     

    MIROS: Bervini are un buchet timid, de aceea este necesar să fim aproape de licoare pentru a sesiza buchetul delicat de mere şi piersici.

     

    GUST: Pentru acest prosecco este folosită metoda Charmat, de fermentare în rezervoare din oţel inoxidabil. O fermentare secundară, timp de 40 de zile, la temperatura de 16 ºC, permite vinului să îşi păstreze un gust proaspăt, fructat, cu aciditate plăcută.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un prosecco bio este binevenit înainte de masă, în postura de aperitiv, sau servit alături de meniuri bogate în pui, peşte şi crustacee.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 6 - 8 ºC

     

  • Lechburg - Pinot Noir rosu BIO 2018 -  0.75L Lechburg - Pinot Noir rosu BIO 2018 -  0.75L

    Lechburg - Pinot Noir rosu BIO 2018 - 0.75L

    ANUL DE RECOLTĂ: 2018

     

    REGIUNE / ȚARĂ: LECHINȚA – TRANSILVANIA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR

     

     

    VOL. ALC.: 14%

     

    VIN ROȘU SEC. În Transilvania, la poalele Carpaților, este pământul pe care s-au stabilit germanii veniți din Valea Rhinului și regiunea viticolă situată aproape de râul Mosel, aflat între granițele unei germanii medievale. Urmașii germanilor, sașii, au continuat cultivarea viței de vie și producția de vin chiar și după Al Doilea Război Mondial, când o parte din ei s-au întors pe teritoriile de origine.

     

    În istoria recentă, vinurile din Lechința sunt produse din 1962 într-o cramă din partea locului, achiziționată în 2015 de o familie originară din Italia.

     

    În prezent, crama Lechburg păstrează patrimoniul natural al locului, moștenirea influențelor franceze din Alsacia și Rin în cultivarea viței de vie și o gamă variată de vinuri din soiurile Chardonnay, Gewurztraminer, Golden Muscat, Pinot Gris, Pinot Noir, Riesling de Rhin, Sauvignon și Fetească Regală. 

     

     

    ASPECT: Roșu puternic, rubiniu.

     

    MIROS: Fructe negre de pădure (coacăze, frăguțe), și aromă de tămâie, unite într-un parfum extravagant și elegant.

     

    GUST: Fructat, catifelat, complex și echilibrat de tanini moi. Aciditate peste medie și plăcută  ce oferă un post gust prelung.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Delicios alături de carne roșie la grătar, cârnăciori și mezeluri picante.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

     

  • Lechburg - Pinot Gris Rockrose BIO 2018 -  0.75L Lechburg - Pinot Gris Rockrose BIO 2018 -  0.75L

    Lechburg - Pinot Gris Rockrose BIO 2018 - 0.75L

    ANUL DE RECOLTĂ: 2018

     

    REGIUNE / ȚARĂ: LECHINȚA - TRANSILVANIA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: PINOT GRIS

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ROSE SEC. În Transilvania, la poalele Carpaților, este pământul pe care s-au stabilit germanii veniți din Valea Rhinului și regiunea viticolă situată aproape de râul Mosel, aflat între granițele unei germanii medievale. Urmașii germanilor, sașii, au continuat cultivarea viței de vie și producția de vin chiar și după Al Doilea Război Mondial, când o parte din ei s-au întors pe teritoriile de origine.

     

    În istoria recentă, vinurile din Lechința sunt produse din 1962 într-o cramă din partea locului, achiziționată în 2015 de o familie originară din Italia.

     

    În prezent, crama Lechburg păstrează patrimoniul natural al locului, moștenirea influențelor franceze din Alsacia și Rin în cultivarea viței de vie și o gamă variată de vinuri din soiurile Chardonnay, Gewurztraminer, Golden Muscat, Pinot Gris, Pinot Noir, Riesling de Rhin, Sauvignon și Fetească Regală. 

     

     

    ASPECT:  Roze somon, limpede și strălucitor.

     

    MIROS: Floral și elegant, Rockrose atrage și prin alte arome ce așteaptă să fie descoperite.

     

    GUST: Lechburg ne oferă un vin din soiul alb Pinot Grigio vinificat în rose, elegant, subtil, cu arome de căpșuni, cireșe amare și petale de trandafiri, însoțite cu delicatețe de note de merișoare uscate. Post gust mediu, proaspăt și îndestulător.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin rose de calitate pe care îl recomandăm la aperitive, preparate din porc tradiționale, miel, rață sau gâscă, pui sau curcan, pește și fructe de mare.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

     

  • Lechburg - Gewurztraminer alb BIO 2018 - 0.75L, Alc: 15% Lechburg - Gewurztraminer alb BIO 2018 - 0.75L, Alc: 15%

    Lechburg - Gewurztraminer alb BIO 2018 - 0.75L, Alc: 15%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2018

     

    REGIUNE / ȚARĂ: LECHINȚA - TRANSILVANIA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: GEWURZTRAMINER

     

    VOL. ALC.: 15%

     

    VIN ALB SEC. În Transilvania, la poalele Carpaților, este pământul cultivat cu viță de vie de sute de ani. Printre primi care au cultivat vie sunt germanii veniți din Valea Rhinului și regiunea viticolă situată aproape de râul Mosel. Urmașii lor, sașii, au continuat cultivarea viței de vie și producția de vin chiar și după Al Doilea Război Mondial, când o parte din ei s-au întors pe teritoriile de origine.

     

    În istoria recentă, vinurile din Lechința sunt produse din 1962 într-o cramă din partea locului, achiziționată în 2015 de o familie originară din Italia.

     

    În prezent, crama Lechburg păstrează patrimoniul natural al locului, moștenirea influențelor franceze din Alsacia și Rin în cultivarea viței de vie și o gamă variată de vinuri din soiurile Chardonnay, Gewurztraminer, Golden Muscat, Pinot Gris, Pinot Noir, Riesling de Rhin, Sauvignon și Fetească Regală. 

     

     

    ASPECT: Galben pai cu reflexii aurii.

     

    MIROS: Scorțișoară, trandafir, cuișoare, coajă de portocală.

     

    GUST: Este un vin corpolent, amplu cu un gust plăcut și persistent de mirodenii.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Pește, crustacee, bucătărie asiatică, brânzeturi de capră, pui cu curry, ștrudel cu mere.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

     

  • Lechburg - Pinot Grigio BIO 2018 - 0.75L Lechburg - Pinot Grigio BIO 2018 - 0.75L

    Lechburg - Pinot Grigio BIO 2018 - 0.75L

    ANUL DE RECOLTĂ: 2018

     

    REGIUNE / ȚARĂ: LECHINȚA - TRANSILVANIA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: PINOT GRIGIO

     

    VOL. ALC.: 14%

     

    VIN ALB SEC. În Transilvania, la poalele Carpaților, este pământul pe care s-au stabilit germanii veniți din Valea Rhinului și regiunea viticolă situată aproape de râul Mosel, aflat între granițele unei germanii medievale. Urmașii germanilor, sașii, au continuat cultivarea viței de vie și producția de vin chiar și după Al Doilea Război Mondial, când o parte din ei s-au întors pe teritoriile de origine.

     

    În istoria recentă, vinurile din Lechința sunt produse din 1962 într-o cramă din partea locului, achiziționată în 2015 de o familie originară din Italia.

     

    În prezent, crama Lechburg păstrează patrimoniul natural al locului, moștenirea influențelor franceze din Alsacia și Rin în cultivarea viței de vie și o gamă variată de vinuri din soiurile Chardonnay, Gewurztraminer, Golden Muscat, Pinot Gris, Pinot Noir, Riesling de Rhin, Sauvignon și Fetească Regală. 

     

     

    ASPECT: Galben pai.

     

    MIROS: Pinot Grigio oferă un buchet de arome dulci din fructe coapte, dar și arome amare din migdale și sâmburi de caisă.

     

    GUST: Fresh, fructat și foarte plăcut datorită acidității echilibrate. Post gust mediu spre lung.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Îl recomandăm la mesele cu aperitive și meniuri ușoare cu pui, pește și fructe de mare.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C

     

  • Lechburg - Feteasca Regala BIO 2018 - 0.75L, Alc: 13% Lechburg - Feteasca Regala BIO 2018 - 0.75L, Alc: 13%

    Lechburg - Feteasca Regala BIO 2018 - 0.75L, Alc: 13%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2018

     

    REGIUNE / ȚARĂ: LECHINȚA - TRANSILVANIA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: FETEASCĂ REGALĂ

     

    VOL. ALC.: 13%

     

    VIN ALB SEC. Feteasca Regală este un soi alb, românesc, identificat în regiunea Transilvaniei, un posibil rezultat al hibridizării naturale între Fetească a Albă și Grasă de Cotnari. Este un soi semiterpenic, care produce vinuri albe de o culoare galben verzuie care trece de la galben pai la galben auriu după o periodă de maturare. Vinurile din acest soi sunt fructate și au nivel ridicat de aciditate ce conferă o placută prospețime și finețe vinurilor.

     

     

    ASPECT: Galben, cu reflexii vezui.

     

    MIROS: Arome vegetale de flori și lemn ud (cedru).

     

    GUST: Vin răcoritor, de corp mediu, caracterizat prin aciditate vioaie și plăcută.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Recomandat alături de aperitive cu brânzeturi ușoare, mezeluri semiafumate și legume proaspete..

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

     

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Grilă Listă